Mit lehet tenni kancsalság ellen?:( (tudásbázis)
valami szemtornát tudnátok ajánlani ?
olvasgattam csak nem tudom melyik a legahtásosabb :-)
Ki volt ma híradóban?:$
Sényi mami:$(L):)
értem:) énis megszeretném műteni.
amugy megvolt az előválogató. és aztmondták, hogy biztosak benne, hogy jelentkezi fognak ( a következő forduló miatt amikor magasakrúba és csinosan kell menni, lesznek fodrászok és sminkesek és egy fotosorozatot csinálnak velem és persze egy hoszabb elbeszélgetés.) ha minden igaz. és észre se vették a szemem. énis meglepödtem magamon, hogy mekkora önbizalmam volt. remélem visszahívnak, mert nagyon bíztatóak voltak a jelek. remélem, nem hiába :) de azért nem élem bele magam annyira :)amugy címlapfotó, fotó (ujságokban), külföldi és belföldi munkák, mellékszereplés (filmekben,sorozatokban), reknám, reklámfotó :) Most nagyon örülök remélem sikerülni fog :)
Sajnálkozva látom hogy megint többen vagyunk:( Ez jó mert egymásra találunk, rossz mert más is hasonló problémáktól szenved...
Na mindegy itt tényleg megtaláltok szinte minden infot. Egy meleg te vagy kakaó este műár úgysem lehet menni sehova sötét van meg hideg... szóval olvastok egy kicsit:D Ha meg kérdés merül fel mi válaszolunk. MOndjuk egy ideje nem néztem erre...
Én pedig kedden megyek... cisztát vágják/műtik ki oh yeaaah :D Lassan már vip beteg leszek :( :D:D
Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
Pl ki kellene kérni egy szemész véleményét.
Pl Bp Mária utcai klinika.(SOTE)
szemeszet@florhosp.hu
Megírod a korodat, honnan jössz, problémát, és hogy elvállalnák e, minél hamarabb.
Nekem is azt mondták régen hogy várjak 18 éves koromig, de akkor mikro megvizsgáltak már csak fél év volt a sznapomig, ez karácsonykor volt, de mondták hogy várjak nyári szünetig, és igazuk volt, kellett 1 hónap pihi. Meg nem is olyan szép látvány:)
Szia! Én bpi vagyok itt két doktornő van: Sényi Katalin, Fodor Magdolna, mindketten a Klinikákon rendelnek+Naphegy Optikában (beütöd a nevüket a keresőbe és megtalálod).
A műtét ingyenes, ahogy a többiek írták aznap már haza is lehet menni.
Szerintem menj el több orvoshoz mielőtt belevágsz és persze időbe mert jó előre meg kell beszélni az időpontot. Ja a koroddal kapcsolatban: nekem a szemészem mindig azt mondta (igaz a rövidlátásoomal kapcsoltban) h kb 25 éves koromig nem szabad műteni mert akkor áll be, addig nő a szemgolyó(?). Kancsalságnál nekem már annyi mindent mondtak: gyerkkorban kell műteni/csak 18 éves kor után lehet, h szerintem egyéntől változik, szóval az orvos tutit tudja a választ.
Sok sikert!
köszi.
Szóval énis új vagyok :) 14 éves :) és kancsal :(
már születésem óta az vagyok, és 3 éves koromban műtöttek is , de nem volt valami hatásos, úgyhogy most kifelé kancsalítok a ball szememmel. És eldöntöttem, hogy megműtetem. Voltam szemészeten Nagykanizsán, mivel ott lakom. És kell szemüveg, de csak olvasáshoz és gépezéshez.
Szóval arra jutottam , hogy téli szünetben megműtetem , persze ha kapok időpontot. Tudtok ajánlani valakit? Vagy hol érdeklődjek ? Lécci segítsetek :) jah és hogy akkor ingyenes vagy mi? Lécci segitsetek . Kédrezhettek ha kiváncsiak vagytok elöre is köszi :)
szííjahsztok!
Hol lehet bejelentkezni egy ijen műtétre? mert én is kancsal vagyok ! :S:( és mennyibe kerül?
elöre is köszi :)
jáj :S nekem sem szívódott fel, úgyhogy kivették. utána job blett minden. Ma voltam 2 hónapos kontrollon, minimális vérerek a szememben, dokinő teljesen meg volt elégedve, szemüvegben tökéletes a szemem, nélküle 5fok alatti az eltérés, ezt szemüveg még korrigálhatja. (24fokhoz képest..nem nagyon izgat:D) fél év múlva kellene még visszanéznem hozzájuk, szemcseppet is abbahagyhatom. Azt hisze,, többet nem is kérhetnék:) 1. műtét volt.
Mostmár készülhetek a hétfői mandulaműtétre...:S
:(
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?