Missed ab utáni lelki állapot (beszélgetés)
Ergam cseppet én is szedtem, hát hogy annak milyen szörnyű íze van...Tudom, tudom, ez a legkevesebb, be is szedtem szó nélkül, de közben befogtam az orrom :)
Gyógyteákat én is innék, de csak úgy, ha egy hozzáértő ember segít nekem, és nem saját kútfőből kell összeválogatni, mert annak rossz vége is lehet.
A barátcserjének lehet valami mellékhatása? Vagy bárki nyugodtan szedheti?
Drukkolunk :)
Amúgy én is arra jöttem rá, hogy nem jó, ha nagyon rágörcsölünk dolgokra. Az utóbbi napokban több intéznivalóm is akadt, több a munka is, így kevesebb időm jut az agyalásra. És így határozottan jobban érzem magam. :)
Persze nem tökéletes, de jobb, mint pl. egy héttel ezelőtt. Bár tény, hogy nekem most ez az időszak a legrosszabb, mert ilyenkor már úgy érzem, jól vagyok, aztán jön egy ultrahang kép vagy babafotó ismerőstől, és máris kész a hisztéria...:(
Lehet nekem is tojnom kéne mindenre, és lesz, ami lesz. Sok befolyásom úgy sincs a dolgokra, ami meg tőlem telik, azt úgyis megteszem.
Szóval ezennel le van tojva minden.
:)
Jövőhét csütörtökön megyek az új dokihoz,drukkoljatok nekem,hogy jól sikerüljön.Már úgy érzem képes vagyok ezzel a témával foglalkozni.
Nekem 36 napra jött meg az első a második 28 napra,utána kétszer 27-re .De szerintem azért,mert egyáltalán nem foglalkoztam vele,nem görcsöltem rá.Már kezdem elhinni,hogy a szervezetünk működését egy részben a lelki állapotunk határozza meg. Jól lenne megtartanom ezt a "letojom" hozzáállást a terhesség alatt is.(Mármint nem a terhességet,csak az önmagam megfigyelését és az aggódást).
Igen, az orvos javasolta, merthogy a barátcserje nem csak a ciklust rendezi, de a fogamzóképességre is jó hatása van.
Nekem olyan dokim van mondjuk, aki teljesen jól elvariálgat gyógyteákkal, s csak akkor kemikáliáz, ha nagyon olyannak látja a helyzetet :-) Én ezért nagyon becsülöm! A teáktól, gyógynövényes cuccoktól soha nem volt még bajom, de pl. a missed ab után Ergam cseppet kellett szednem, az úgy felvitte a vérnyomásom, hogy hetekig nem tudott visszarázódni...
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Nektek a missed ab után hogyan alakult a ciklus? Hamar rendeződött minden, vagy azért voltak fennakadások a menstruációval?
Hát tudod, hogy van: kérjél és megadatik! Bízz benne, és LESZ! :))
Én így teszem! Aztán, ha megint pofánver az élet, majd kitalálok egy B tervet! :)
Az ám! :-) Tegnap a bementem a kicsikhez táncolni (néptánc) és elvétettem a lépést. A mellettem álló 4 éves Sára azt mondta "vááárj, majd én megtanítalak" :-)))))
Akkora haverok lettünk, hogy amikor eláradt, simán felmászott az ölembe, és 2 perc múlva elaludt :-)
Ott szuszogott az ölemben, én meg nyeltem a könnyeim. Megadja nekem a jóisten, hogy egyszer a saját gyerekem ölel majd így meg?
Jövő héten találkozunk egy házaspárral, akik örökbefogadtak két gyereket...
Ne hibáztasd magad ezért!
Az első vetélésnél én beütöttem a hasam a kádba azért mentünk be a kórházba.Hiába mondták semmi köze hozzá ,nekem mégis lelkiismeret furdalásom volt.Amikor a második ment el akkor előző nap migrén rohamom volt,felhívta az ügyeletet ahol azt tanácsolták hívjak mentőt,de én inkább otthon maradtam.Valószínű,hogy egyiknek sincs semmi köze a történtekhez,mégis benne marad az emberbe,mi lett volna ha...Ezzel csak tönkre teszi magát az ember.
Szia Noncsy!
Sajnálom, hogy Neked is van okod csatlakozni :(
Ezek szerint még az elején lehettél,ha még nem tudtál róla...Tervezett baba volt?
Én ilyet senkinek nem mondok, hogy előtted az élet, mert nekem is addig mondogatták, hogy mindjárt 40 vagyok, pedig csak most voltam 30 :-)
Persze, hogy helyre fogsz zökkenni! Egyébként meg az a normális, ha fáj, aggódni, sajnálni azt kell, aki csak úgy túl tud ezen lépni.
Szia Csillagcsáp,
A "túlélésre" a tippem az, h találj vmi célt. Én gőzerővel tornázni kezdtem, EBBE legalább bele tudtam adni minden dühömet, amit a világ iránt éreztem.
Már sokkal jobban érzem magam, deeee még mindig nem vagyok túl rajta. Pont ezen a héten szültem volna. :((((
Illetve, amikor már-már azt hiszem, túl vagyok rajta, akkor jön valami, ami kiborít és padlón vagyok. Jó kis ingyen hullámvasút ez az egész.
A kismamák látványa: nekem picibabákat és babakocsikat volt nagyon nehéz látni. Hetekig sírtam, ha megláttam egy babakocsist az utcán. Aztán azt találtam ki, h ha ilyet látok, azt mantrázom magamnak: "nekem is lesz még ilyen, még szebb is!"
Nah, erre ugrok, amikor gyermektelen embert csesztetnek, hogy miért nincs még. Régebben azt szoktam erre mondani, senki nem jószántából kínlódik, nem kéne olyanban kotorászni, amiről nem tudnak.
Manapság kereken az a standard válaszom, hogy "azért, mert novemberben elvetéltem, kioperálták a méhemből a 10 hónapos, halott gyerekemet. Szeretnél részleteket is?" zavarba jönnek, elszégyenlik magukat, a hátam mögött persze jól kibeszélnek... de én már napi nagy adagban szedem a lesz@rom tablettát az ilyenek ellen :-) Mégis, mit képzelnek? Én akartam 40 éves koromig várni az első szüléssel?! Te hány éves vagy?
További ajánlott fórumok:
- A házasságban élő nők, mennyire figyelnek lelki és testi állapotukra?
- Milyen egy szemműtét utáni állapot?
- Hogy tegyem túl magam a missed ab utáni lelki fájdalmon?
- Szülés utáni állapotok
- Missed ab utáni terhesség...és a vele járó izgalom!
- Óriási viharok, hőmérséklet csökkenés nyugaton, míg kelet Mo.-n tombol a nyár. Hogy viseled? Fejfájás? Izületi fájdalmak? Lelki állapotod?