Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)
Szia.
Dolgozik a hormon, még nem állt be. Lehetnek ilyen érdekes dolgok is :-)
Szia.
Köszönjük szépen a pozitiv tapasztalataid megosztását! :-)
Igen, ilyen is van és jó, hogy megirtad :-)
Az jó, örülök neki, hogy minden szép és jó, csak így tovább! :-) A barnázás is el fog múlni, hát a mensi is simán, teljesen, elmúlhat :-)
Szia Negrofani! Köszönöm,hogy megosztottad a tapasztalatodat. Biztató a történeted
Bár, nekem különösebb gondom nincs a 3 hónapja feltett Jaydessel,a mensim enyhe volt,a közti vérzesem most meg is állt két nap minimális barnázás után. Előző két hónapban végig csöpöréztem addig,amig meg nem jött.
Nekem sok miómám van,akkor esélyes,hogy még kell egy kis idő,hogy ez a minimális csip csöp is elmúljon,bár én már most is elégedett vagyok.
Akkor álljon itt egy abszolùt pozitìv sztori is:)
Picit tobb mint ket eves a mirenam,a doki mondta, h teljesen ertelmetlen es felesleges sűrűbben mennem ellenőrizteni mint evente.Pedig magandoki, szoval anyagi erdeke lett volna/lehetett volna.Van egy 10mm es miomam, ezert nagyon lassan szokta meg a szervezetem, hosszu honapokig volt barnazas.A felrakas nekem borzasztoan fajt, jellegeben nagyon erős görcshöz hasonlitott a fajas, de mar majdnem lerugtam a csempet a falrol, de legjobb döntes volt reszemről,h belevágtam..Honaprol honapra lett gyengebb a verzes is, most tűnik ùgy, h talan nem fog megjönni mar, ez picit furi, de mondta a doki, h ne legyen, ez idealis a szervezetnek.Pont a napokban voltam eves vizsgalaton, minden szep es jo, ezt mondta:)
A legjobb szìvvel ajanlom mindenkinek, nincs napi törődes vele, irto jo, h nem ömlik belőlem a vér minden honapban..Az atmeneti idő mindenkinel kulonböző, de nekem a miomammal kb 8 honapig volt barnazas, de kitartottam es megerte...
Szia.
Hajjajj...
Inkább én nem válaszolok rá, hogy meddig tarthat :-)
A Te szervezeteden múlik, hogy mikor szokja meg, fogadja be, meddig fog tartani vagy mikor múlik el. Minden nőnek más és más...
A legjobbakat Neked! :-) Örülök, hogy teljesen jól vagy, az enyhe menstruációs görcsök is rendben vannak :-)
Szia.
Felfázási panaszok alatt mit értesz?
Sziasztok!
Nekem augusztus 25-én tették fel a mirena spirált. Először inkább csak barnásan pecsételgettem,de pár napja élénk pirosan vérezgetek (enyhén). Volt már valaki így? Meddig fog ez tartani? Egyébként teljesen jól vagyok,néha nagyon enyhe menstruációs görcsöket érzek.
Szia.
Lehet a hormon miatt is...
Egyébként napi bizonyos számú szál hajhullás, normális, direkt nem írom meg, hogy hány szál :-)
Vashiány is okozhatja, vitaminhiány.
Szivesen!
Szoritok, hogy minél előbb elmúljon! :-)
Igen, tudom, hogy mennyire rossz és idegesitő :-(
Szia.
Igen, mivel a vizháztartás is felborul a hormonnal...
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja kaptam meg a mirenát azóta kicsit be vannak dagadva a lábaim.
Más is tapasztalt ilyet?
Sziasztok!
A következő mensivel remélem sikerül felrakatni.
Addig is, a hormonok játszottak velem, mert mindenen sírva fakadtam aztán az erős éhség és végül megjött. 3 v 4 napig tartott csak. Most várok újra.
Míg fenn volt, ilyen gondjaim sem voltak...
Szia.
Hajjajj... Én mindig úgy mosok hajat, hogy a kádba hajolok. Nem birtam felegyenesedni, majd besz@rtam a fájdalomtól - már bocs, hogy igy irtam -. Szóval igen. Már sok-sok év távlatából nem emlékszem pontosan, hogy meddig tartott, de pár hónapig, ebben biztos vagyok. Igaz nekem sokára állt be a hormon. Gondolom addig tart, ameddig a szervezet nem szokja meg a hormont, nem áll be.
További ajánlott fórumok:
- Mirena spirál
- Használhat a hormonális spirál (pl. Mirena) az erős vérzésre?
- Van valakinek Mirena márkájú spirálja? Mennyire megbízható? Milyen a menses? Milyen tapasztalatok vannak?
- Két hete vetettem le a Mirena spirálomat. Mikor számíthatok az első vérzésre?
- Mirena spirál mellett lehet Mastodynont szedni?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?