Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Évekig kerestem a helyemet. Most végre olyan jó hazajönni. :)
Keressetek, én nem lelek. Na-na, azért még ne költözzön ide. :D
hát most én is úgy csináltam,hogy kinéztem a műholdon magamnak egy épületet..és ott kellett jobbra fordulni.)
de azért,mikor nagyváros valami..közismert utca,nap mint nap ott jár..míg ül a buszon meg a fene se tudja min még unalmában is elnézelődhet valaki és képben van...én legalábbis így gondolkozom.
örülök,neki,hogy szeretsz ott lakni...nincs attól jobb,mikor az ember jó helyen van.)
na..majd valami jó palit kerítünk neked oda..hogy ne kelljen költözködni.)))))))))))))
Köszi. :D
Aha, szeretek itt élni, ebben a házban is. Innen már csak a tepsis visz el. :))
szerintetek az hogy is van,hogy az ember világot lát..elmegyen külföldre de idehaza..de idehaza világát nem tudja a többség.
valahová mentem..kis település..keresem az utcát ahová mennem kellett..hát nem lelem..gondoltam keresek egy emberi lényt..lelek.kérdem,hogy ezt meg ezt hol találom?itt?itt ilyen nincs..hú..kérdem a másikat..hát ő még csak nem is hallott ilyen utcát.
neharagudjunk már..ha már mást nem is..de legalább azt tudjuk már ahun élünk.
és ezt én nem először tapasztalom..mondja ,hogy itt meg ott voltam a nagyvilágban de hogy hol a szomszédos utca..azt bezzeg nem tudja megmondani.hogy létezik ez?pesten kérdezek valakit a buszmegállóban állt és azt nem tudta megmondani milyen utcán vagyunk..könyörgöm ott lakik..
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?