Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről? (tudásbázis)
6. lucy0016 (válaszként erre: 5. - Tecsak1)
2008. ápr. 30. 07:18
Altatásos-vágásos műtéted még nem volt ?
5. tecsak1
2008. ápr. 30. 07:15
Sziasztok!Köszönöm hogy segitetek nekem.
Sok mindent olvastam a műtétről de semmit nem tudok még se. Félek töle nagyon. Meg mi történik a mütét után? Annyi kérdésem lenne......
4. Donyta
2008. ápr. 30. 06:55
Szia!
Anyukámnak is volt ilyen műtétje, sajnos. Hasi műtét volt, mert hüvelyivel nem lehetett megoldani. Az eltávolítást altatásban végezték, pár napig egy váladék leszívó cső volt benne, de nem fájt newki amikor kivették. A műtét után pár hónapig vigyáznia kellet a súlyemelésekkel (vásárlás) és erőltetésekkel. Ma már nagyon szép halvány a heg helye.
3. Ági640109
2008. ápr. 30. 06:54
Szia, nekem 5 éve volt. Ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz, hátha tudok segíteni!
2. lucy0016
2008. ápr. 30. 06:47
Szia ! Alulról vagy vágnak ? Biztos elmondta a doki. Nem tudom, hogy laparoszkóppal is csinálják ?
1. tecsak1
2008. ápr. 30. 06:43
Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
További ajánlott fórumok:
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Hamarosan árpát távolítanak el a szememről. Nagyon tartok a /rutin/műtéttől. Valójában mire számítsak?
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Herevisszér (varikocele) műtétről mit tudtok, mennyire eredményes? Mik a tapasztalatok?
- 11 Hónapos babánál rejtett here miatt mütét lesz.Tudtok a mütétről valamit? Időtartalma, lefolyása, veszélyei?
- Mit tudtok a tölcsérmellkas műtétről?