Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről? (tudásbázis)
Pécs = www.harmat.zoltan.hu
Debrecen = írd be a keresőbe: embolizáció debrecen és kiadja az ottani lehetőségeket.
Köszi a segítséget,ha szükséges erről majd az ellenőrzés eredménye után visszatérünk.
Biztos vagy abban,hogy fogadnának másokat is?
Az ország másik végében élek keleten:-))
Kösz,de én az ország másik végében lakom,és Pécsen nem igazán hiszem,hogy foglalkoznának velem.
Júni. elején kiderül,addig úgy vagyok vele,nem igen foglalkozom vele,mert agyilag zizi leszek.
Kaptam Culevit infúziót,egyenlőre maradok a természetes megoldások mellett,kevésbé megterhelőek.
Köszi,megnéztem,hát nem szép...
Remélem visszahúzódik,nem szeretném ha kivennék a méhem,szeretnék még szűlni
Símán lehet a miómától méhnagyobbodás.
Írd be a youtube keresőjébe: hysterectomy (méheltávolítás), egy csomó link fog megjelenni.
Két varrat indult meg.
Állítólag felszívódóak, de eddig sosem szívódtak fel: Az egyik hüvelyen keresztül indult el, a másik a hasfalon át...
De kemény csajszi vagyok, birom még.
Szinte óráról-órára jobban vagyok.:))
Nekem beletelt 6 hét, s akkor sem akart összejönni a dolog, mert mint írtam régebben, bent maradt egy varrat, s iszonyatos fájdalmat okozott.
Miután azt kiszedte a doki, már nem volt probléma.
Köszönöm a segítségeteket.:))
Sokkal jobban vagyok.
Erősebbnek érzem magamat, s valaki egyszer nemrégen úgy fogalmazott, olyan érzés, mint tini lánynak lenni. semmi mensi, semmi fájdalom...
Remélem agyilag is hamar összeszedem magamat.
Egy kérdés:
Mennyi idővel utána mertetek összebújni a párotokkal? Nem féltetek? (Mármint, hogy hogyan működik?...)
Válasz jöhet priviben is.
Várom.
Akkor mostmár megnyugodtál? :))
További jobbulást neked.
Most voltam egy havi kontrollon. Minden rendben, nincs folyásom sem.
Csak a belső varratok fájnak, már az sem annyira, mint elsőre, de azt mondja, annak kell 2 hónap, mire elmúlik.
Megkérdeztem az orvosomat.
A fürdéskor használt lemosót csak heti 2x ajánlja használni.
Ha furcsa szaga van, vagy váladék, akkor majd felír spéci kúpot, kenőcsöt. Ha nincs eltérés, akkor nincs más teendő.:))
Vágtak, de nem volt semmilyen zsák rajtam.
A könyvemet tettem a pocimra a takaró felett, de az jól is esett.:))
Mi miatt tesznek zsákot a műtét után a pocira?
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe a mióma embolizációt.
Én 2 hónapja estem túl rajta, 2 db volt, nagyon véreztem tőle. Nekem is kipakolást "ajánlott " a doki.Szerencsére időben rátaláltam erre a humánus megoldásra. Az embolizáció óta teljesen megszűntek a panaszaim.
Itt olvashattok azoktól, akik már túl estek rajta. Teljes szívemből ajánlani tudom az embolizációt. Már kisbabája is született a mióma embolizáción átesett anyukának. :)
Valószínű. Az embernek a sarkára kell állni, ha valamit akar, mert mindenféle (ál)tudoményosságba bújtatják a dolgot, úgy próbálják beadni, és aki ugye nem ért hozzá, és ilyen az emberek nagy része, el kénytelen hinni, mert hát az orvosok a szakemberek.
Szóval lényeg az, hogy a miómám nincs tovább, nem alakultak ki újak, amivel riogattak, és minden "alkatrészem" megvan.
Csináltam léböjtöket is a miómák "kiéheztetéséhez", állítólag a test először azokat a szöveteket használja fel ilyen "éhezéskor", amire nincs szüksége.
Nem is annyira akarom tudni, hogy ez, vagy valami más segített.
Mindenkinek szép napot kívánok, és jobbulást, akinek problémája van.
Két éve hasonló problémám volt, mióma miatt el akarták az egész méhettávolítani, mondván, hogy most már úgysem akarok valószínűleg szülni, és az egyszerűbb műtét. Én nem engedtem, artroszkóposan csinálták meg, gondom nincs azóta.
Nagyon sok negatív dolgot hallottam a méheltávolításról, hogy az orvosok az "egyszerűség" kedvéért, meg a betegbiztosítótól kapott több pénzért részesítik ezt előnyben, de magának a paciensnek az estek nagy részében korántsem annyira előnyös.
Ja, ez Ausztriában történt.
További ajánlott fórumok:
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Hamarosan árpát távolítanak el a szememről. Nagyon tartok a /rutin/műtéttől. Valójában mire számítsak?
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Herevisszér (varikocele) műtétről mit tudtok, mennyire eredményes? Mik a tapasztalatok?
- 11 Hónapos babánál rejtett here miatt mütét lesz.Tudtok a mütétről valamit? Időtartalma, lefolyása, veszélyei?
- Mit tudtok a tölcsérmellkas műtétről?