Mindmegettük (beszélgetés)
Szívből gratulálok! De azért nem volt nagyon szagos a dolid, ugye? Szagdoli - szakdoli!
Ne haragudj, magas volt a labda - az ilyet muszáj lecsapni!
Elnézést kérek, nem rontom tovább az örömödet.
Puszi, Ági.
Nagyon-nagyon ügyi vagy!!!
Hatalmas gratula Neked!!!
Puszi
Danya,
a joghurt tortát - összekeverés után - tortaformába öntöd? Vagy hagyod krémnek?
Én mostanában csak úgy csináltam hasonlót, hogy
1/2 l. natur joghurt
1/4 kg eper
édesítő
bele a pohárba és botmixerrel 1/2 perc.
Nagyon finom és bármilyen gyümölccsel jó.
Puszillak benneteket.
Zuzmika! Hol láttál a lányomról képeket?
Vag Danyus lányára gondoltál?
Nálunk a héten még minden nap vihar volt.tegnap is pont a fogászaton voltunk Fannival, és mikor elindultunk elkapott a vihar, még jó hogy betudtunk húzódni a bolthoz, aztán meg telefonáltam haza hogy jöjjenek kocsival értünk mert nem akarok egész délután a bolt előtt állni, meg a gyerekülés is elázott a bringán.SZóval nem volt szerencsénk.
MA ismét belekezdtem a mályvateás dologba, mert nagyon zavar a súlyom.Sokat segít majd hogy jövő héten megyünk anyuékhoz és ott mindig fogyok, mert egy csomószor elfelejtek enni, itthon persze nem.Na majd kiderül.
Szeszi!Gratulálok a fogyásodhoz!
Ja és a lányodnak is gratulálok, nagyon csini lett.Hihetetlen, hogy a tavalyi képei hez képest mennyit változott.
Jó reggelt!
Úgy nézem, ma már nem ússzuk meg az esőt. Lehet, hogy hazafelé bőrig ázunk a bicajon?
Felétek milyen az idő? Mindenki megúszta zivatar és jégeső nélkül?
csaó lányok:)
tegnap irtam, de valami miatt elszállt, vagy lehet, hogy sokáig nem küldtem el.
de tényleg szoritunk neked ancsi, tudom, hogy mennyire stresszeltek ilyekor, igy voltam én is ezzel. visszagondolva pedig kár volt ugy gondoltunk vissza. de hát mi emberek már csak ilyenek vagyunk mi emberek.
Melcsi megmondom blankának mit is üzentél, szerintem is tényleg jól néz ki, majdenm 34 kiló minusz és még mindig elszánt, nem ugy mint én.
pont most elemezte ki az én életem hogy ujra evő függő vagyok. de hogy mi volt ma velem, egész nap éhes voltam, ettem is és már tul is estem a megengedett kalórián sajnos.
Ancsikám tényleg, neked milyen jó sokáig megmaradt a minusz, emlékszem, hogy milyen sokáig nem ment rád jóformán semmi, nem ugy mint rám, nekem már a 3. napon voltak plusszaim.
de arra is emlékszem, hogy akkor fogytunk mindig amikor vége lett egy gyüminapnak, és attól hogy meg volt határozva az adag. nem tudom de én nem hiszem, hogy a szétválasztás magába fogyasztana...
biztos a gyomornak könnyebb, de ha mennyiségi korlátok vannak, az a kalória korlátokat is jelenti.
Melcsi meddig vagy még a könyvtárban? mondta blanka, hogy valami béltisztitásba fogtatok, majd referálj már, és ha nálatok beválik, talán nekünk sem ártana kipróbálni.
Hajrá, Nuska!
Holnap szorítunk Neked! Egypár jó részt elküldhetnél az egészséges táplálkozásról, gondolom, nemcsak kisgyerekek esetéről szól.
Sziasztok lányok!
Indulok shoppingolni:)
Danya,üzenem Blankinak hogy k*rva jól néz ki a képen, bocs hogy így fogalmazok, de tényleg így van. Eszembe jutott anno mennyit "görcsöltél" hogy ő is fogyozzón, mondtam én neked, hogy neki kell fejben ráállnia és tessék lassan már engem is leelőz. Úgy látom ezek az államvizsgák jótékony hatással vannak az emberre, nekem is jól jött:)
HOlnap szabin vagyok a könyvtárban, reggel viszont megyek postázni, de napoközben jövök és visszaolvasok.
Elkezdtem a méregtelenítőkúrát, írom a naplót ha vkit érdekel
Nem féltelek, biztosan minden klasszul fog sikerülni. Egyébként is, az államvizsgán még az amúgy szigorú, vagy szivatós tanárok is nagyon rendesek szoktak lenni. Legalábbis az én időmben - az őskorban? - még így volt. :)))
De lassan újra bele kell mélyednem a felsőoktatás rejtelmeibe, hiszen jövőre a nagyobbik lánykám felvételizik.
A jövődet - és állást - tekintve van már terved? Lesz hol elhelyezkedned?
Semmi baj. Én is nehezen tartom fejben a fórumós ismerősöket. Kivéve Danyust meg Tagit, akit soksokév alatt nagyon megszerettem.
Szóval Óvonéni leszek, és most lesz az államvizsga. Összesen 6 tantárgyból van 25 tétel. sacc. 160 oldal a kidolgozott tétel, 8 as betümérettel. szóval nem kevés, de előny, h nagyrészét már tudom, hiszen egyszer már vizsgáztam belőle. a szakdolgozatomat pedig, (amit ki gondolná az egészséges táplálkozásról irtam) holnap védem meg. egyébként ötös lett, nem gondolom, h nehéz lenne megvédeni, hiszen én irtam :-) A konzulensem az oda volt tőle meg vissza, mér ki is jelölte azokat a részeket, amiket publikálni akar az újságjaiban. Aminek nagyon örülök. gyerekkoromban írónő akartam lenni :) Hát ez is valami. nem? :-)
Nem vagy kövér - ez tuti!
Fogyózni pedig csak elszántsággal lehet - és érdemes. A legfontosabb most tényleg a tanulás és hozzá a jó közérzet. Te érzed, hogy mi a jó neked. Más! Tudsz már mindent? Hány tárgyból kell vizsgáznod? Azt sem tudom, mi leszel, ha nagy leszel??? (vagy csak elfelejtettem, bocsi)
Vedd rá magad! Most, együtt könnyebb! Arról nem is beszélve, hogy tanulás és lótás-futás-intézkedés mellett sokkal könnyebb keveset enni (szerintem).
Az egyetlen, ami gondot okozhat, az a mindennapi főzés. Bár magam miatt nem is főznék - ennék az ebédlőben, amit épp lehet. Natúr hús, párolt zöldség és krumpliköret mindig van. De Eszternek kell, hogy legyen a hűtőben "megengedett" kaja.
Mondjuk, én épp kevésbé vagyok éhes, ha főzök. tegnap is megvacsoráztattam a páromat, a kisebbik lányomat, aztán megfőztem a mai kaját - és nagyon jól bírtam a gyüminapot. Remélem, később is jól fog menni.
Jó reggelt! Szép napot Mindenkinek!
Fogyikúrám eredménye az első gyüminap után: -1,4 kg.
No jó, tudom, hogy ez még leginkább víz, de olyan könnyűnek érzem magam - és ez doppingol. A gyüminapot egyébként nagyon jól bírtam. Biztosan a meleg miatt, de egyáltalán nem voltam éhes. Este nasi gyanánk elrágcsáltam egy kis marék tökmagot - azzal megvolt a sós íz is. Ma tejfölös csirkemell lesz a menü salátával és paradicsommal.
Puszi Nektek!
Biztosan nagyon szép és Te is nagyon szép leszel benne. Schybiet meg csak azért abajgatom, mert tud helyesen is írni, csak nem figyel oda. Ha Te képtelen vagy rá - hát ilyen is van! De ha pl. egy önéletrajzba becsúszik néhány hiba, hát az nagy gáz! Fel nem venném az illetőt! Ez már nem lényeges, mármint, hogy én nem, de más sem!
Szóval, vigyázni kell és figyeljetek kicsit oda az írásra.
Ez nem kioktatás volt, nehogy félreértsétek!
Pusz.
A ruhám egyébként fehér lesz, selyem, jó bő abronccsal, és lesz rajta egy muszlin feltét, ami apró selyemvirágokkal lesz felhúzva.A fölső részére pedig egy csipke lesz rádolgozva. Nagyon kis romantikus lesz, kicsit sem divatos, de nem vagyok az a divatrajongó tipus.
A menyecske ruhám pedig mély bordó lesz, feketével áttörve, A vonalu, földig érő, a fölső enyhén szív alaku kivágással, a szoknyája pedig mintha sliccelve lenne, de van alá is bevarva anyag, és a vállamtól, a mellkivágáson át, végig le a slicc mentén fut egy sor fehér alapra tett strassz. Na, nem tudom mennyire érthető ez így, sajnos képet nem tudok linkelni, de kérésre E-mailre el tudom küldeni, hogy nagyjából milyen lesz.
itt vagyok, csak nincs semmi említésre méltó, meg nem is érzem jól magam, egész nap szédülök meg gyenge vagyok.szóval ez van
Pusi!Köszi amiket küldtél, jók nagyon!
Schybie,
nehogy az legyen a vége ennek a nagy lelkesedésnek, hogy túlhajtod magad! Nemevés, tisztítókúra, torna, sok munka! Légyszíves, vigyázz magadra!
Nehogy már csak pozitivumot irjak Rólad, tessék megjegyezni: ép - az épséget jelent. Amit te akarsz mondani, az épp-éppen (2 pp). Nem eszek, hanem eszem. Nem naplómba, hanem naplómban! Nem cikizni akarlak, de akinek ennyi sok diplomája van, annak tessék helyesen, szépen írni. Mert akkor nem jársz elől jó példával! Ugyi?
Sok puszi. (Nem bántásból mondtam, ugye, tudod?)
Én jelentem itt:) Ép pihegek egyet, a kolléganőm megkért hogy üljek a helyére míg ebédel, úgyhogy semmi dolgom, csak neteznem kell:)
Szeszi jó hogy aktivizáltad magad, mert mostanság döglődik a topic, itt a jó idő, stb...
Ma rizibizit eszek vegyes savanyúval, szóval ha úgy nézzük akkor keményítőnapot tartok. Megrendeltem a tisztítókúrát, nem fogok róla itt áradozni (vagy ép szidni) ha vkit érdekel majd akkor a naplómba elolvassa, mert úgy gondoltam hogy leírom minden tapasztalatom, hogy másnak pozitív vagy negatív példával szolgáljon.
Anyum ma palacsintát süt a családnak, ez az én reszortom, de hajnalban csak nem állhattam neki sütni, főleg úgy hogy fél3kor keltem és a postáig a netest csináltam. A posta még mindig tetszik, mindenki nagyon kedves szeretek kellemes társaságban lenni.
Remélem mindenki jól van, hogy megnyugodjunk hogy valóban így van kérünk egy bejelentkezést!
További szép és derűs napot, nagyon meleg lett...
Este torna...