Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
2008. jún. 5. 14:07

Azért nem semmi az alábbi cikk...

Egy Colát szeretne vagy inkább egy pohár vizet?

Az amerikaiak 75%-a krónikus vízhiányos (ez vonatkozik az emberiség felére is).

Az amerikaiak 37%-nál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel

Már egy csekély vízhiány is 3%-kal csökkenti az anyagcserét.

A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-nak éhségérzetét.

A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány

Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát és izületi fájdalmakban szenvedők 80%-nál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.

Már 2 % folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.

Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.

Tényleg annyi vizet iszik, mint amennyi szükséges lenne?

Coca-Cola:

1. Az USA több állámában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyó vért azzal távolítsák el.

2. Ha egy steak-et (marhasült-szelet) egy tálba tesznek, és Cola-val leöntik, az két nap alatt feloldódik.

3. A WC-kagyló tisztítása: öntsön bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyja ezt az igazi csodaszert egy órán át hatni, utána öblítse le! A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.

4. Rozsdafoltok eltávolítása krómozott felületről: dörzsölje be a felületet egy Cola-ba áztatott alufóliával!

5. Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatja a korróziót, ha egy dobozos Cola-t ráönt. Figyelheti, ahogyan pezseg.

6. Egy berozsdásodott csavart meglazíthat, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot tesz a csavarra.

7. Ha kenőanyagokat akar eltávolítani egy szövetből, öntsön bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtassa le a programot! A doboz Cola segít a kenőanyag eltávolításában.

8. Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.

Hasznos információ:

A Cola aktív hatóanyaga a foszfor-sav, melynek PH-értéke 2,8. Egy vasszöget 4 nap alatt old fel. A foszfor-sav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás elszaporodásához.

A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrozionáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.

A Cola forgalmazók már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!!!

Már csak az a kérdés, mit szeretnének inkább: egy pohár vizet vagy egy Cola-t?

(Forrás: Augenauf-germany, németből fordította: Kőszegi Péter)

1563. Szeszipuszi (válaszként erre: 1562. - 7abb7adbf0)
2008. jún. 5. 13:54
Majd' elfelejtettem! Vettem a sparban salaktalanító teakeveréket. Az összetevői megegyeznek a natur varázséval, de az íze kellemesebb - bár a hatása sem olyan drasztikus. Az ára is baráti: a 25 filteres doboz 750,- körül van.
2008. jún. 5. 13:09

Szia, Szeszipusz!

Nem vagyok elkeseredve a /még csak!/ 2 kg miatt, inkább dühöngök!

Mennyit szenvedtem, míg lement egy kicsit, na jó, nem olyan kicsit, erre most - hülye fejemmel - kitalálom ezt a cigi dolgot!

Még a férjem is figyelmeztetett a hízásveszélyre, bár nála erőteljesebben senki sem tiltakozott a cigim ellen.

Büszkén vállaltam, hogy majd megmutatom, én aztán nem fogok hízni! Hát megmutattam. Most azon imádkozom, hogy ez a 2 kg ne legyen több.

Na, mindegy.

Most éppen sem kedvem, sem erőm, sem pénzem nincs belevágni valami új módiba és tök igazad van abban /is/, hogy minden, mindenkire másképp hat. Arról nem beszélve, hogy - azt mondják - a zöld lötyinek valami undorító íze van!

Puszillak benneteket.

2008. jún. 5. 12:57

Hát merre jár mindenki?

Végre egy nap, mikor gépem is van, időm is van...erre sehol senki.

Zuzmika! Mizu apukáddal? Felhívott? Beszéltetek? Írd ám majd meg, hogy merrefelé halad a dolog! Múltkor én is akartam a témában hozzászólni az esetedhez, de bizonyos értelemben én is hasonló cipőben járok. Bevallom, kitöröltem a beírást, mielőtt elküldtem volna. Fájdalmas volt leírni és azáltal végiggondolni a helyzetet. Az bitos, nem könnyű egy szülő gyerekéhez való "hűtlenségét" megmagyarázni. Se gyerekként megélni, se felnőttként megbocsátani. És mindegy, hogy mi az ok. Az én esetemben nem az ital volt - hanem egy új család.

De most, hogy súlyos beteg volt, mindent megtettem volna, hogy meggyógyuljon, hogy esélye - esélyünk legyen javítani a kapcsolatunkon. Szerencsére jobban van, bár azóta sem változott semmi: ha nem hívom, ő nem telefonál. De neked - nektek sikerülhet! Adj egy esélyt magatoknak!

2008. jún. 5. 07:53

Sziasztok csajok!

Nem nagyon tudok jönni mostanság - szánombánom is nagyon. Most azért volt egy kis időm és vissza is olvastam.

Schybie! Hatalmas gratula! Úgy látom, nagyon jól alakul most minden körülötted: mindjárt meglesz az álomsúly, van izgalmas, jó kis állásod, a menyasszonyság is a küszöbön...Kívánok minden szépet és jót ezután is! Nagyon megérdemled!

Pusi kedves, ne keseredj el! Az a két kiló nem a világ. Az elmúlt hetekben rám is rámugrott vagy két kiló...no jó, én azért tudom az okát. De nem adom fel! Egy hete én sem gyújtottam rá - bár én addig is inkább kocadohányos voltam, az 1/0,1-es "hegyi levegő" cigiből is leginkább csak itt, a munkahelyen szívtam. No meg ha buli volt. De a kislányomnak megígértem a szülinapján, hogy soha többet nem gyújtok rá. Mától tornára fogok járni. Nin cs több kifogás. A város túlsó feléből a szomszéd utcába költözött a tornaterem. Így nem mondhatom, hogy messze van, hogy hosszú az út oda-vissza, stb.

Danyuska! Egy nyaralás során mindig előfordul némi kilengés, könnyebben elhagyja az ember a megszokott, szigorú ritmust. De mostantól próbálj meg visszaállni a már bevált kerékvágásba. Ne hagy, hogy a nehezen elhagyott kilók visszajöjjenek. Ha kell, tarts keksz-napot, vagy jöjjön megint egy kis masszázs. Olyan jól nézel már ki! Gondolj a sok szexi cuccra, amiket vettél!

Elkezdtem olvasni az elsavasodásról szóló cikkeket. Nekem ugyan már nem teljesen új, először akkor olvastam róla, mikor a Povkrivcsák Móni emlegette a "zöld lötyit", amit ivott és amitől állítólag lefogyott. Itt, a hoxan is vannak fórumok a témában. De azt hiszem, ez részben egy újabb divat. Amilyen volt korábban a testkontrol, az atkins-diéta, stb. Arról nem beszélve, hogy ez sem egy olcsó dolog: biozöldség, biogyümölcs, víztisztító berendezés, stb. Egész kereskedelmi hálózat épült rá a témára. Az említett "zöld lötyi" sem két forint és akkor még ott a hozzá ajánlott - lúgosító - étrend, a táplálékkiegészítők...

Tegnap volt az Actívban egy riport erről a témáról, és nekem nagyon tetszett, ahogy Katona Klári nyilatkozott:

Ő megtalálta a módszert, az életmódot, amivel jól érzi magát, amivel karbantartja a súlyát, de nem hiszi, hogy ez egy univerzális recept. Mindenkinek magának kell rájönni, kitapasztalni, hogy a saját szervezete mit kíván, mitől érzi a legjobban magát. Na ez az, amit én is hiszek. Nincs olyan szer és nincs olyan módszer, amivel vagy amitől mindenki egyformán lefogy és tarja a súlyát. Hacsak nem a nemevés.:))) Mert ugye az nem hízlal, amit nem eszünk meg...

2008. jún. 4. 20:28
El kéne olvasni a Ph csoda c. könyvet, de tele van a hócipőm már a különféle jó tanácsokkal, diétákkal. Majd fogok magamnak főzni 12,5 dkg zöldborsót 39 dkg káposztával és 3 napig majd azt eszem? Hát nem!! Vigyázok mindenre, de tűrőképességem határán mozgok.
1558. danya
2008. jún. 4. 19:43

na amugy azért jöttem, hogy utána néztetek már a test elsavasodásának? ki kellene irni ezt ide valahová, hátha mondanának okosat akik már ebben jártasok.

olvasgattam kicsikét utána, hát.... nagyon sok rám jellemző dolog van amitől szenvedek, és a ph-ám sem a legjobb.

magasvérnyomás, kövérség, fáradékonyság, stb.

szóval ha tudtok valamit róla irjatok. és is megpróbálok még jobban elmerülni benne.

1557. danya
2008. jún. 4. 19:42
sziasztok:) egyet értek veletek, tényleg szépen ment el, hála a jó istennek nem kellett pelenkázni, forgatni, vele aludni sem. tényleg egyedül megoldotta a nagyobb dolgokat. és ez igy jó, nyugodjék békében!
1556. zuzmika
2008. jún. 4. 14:47
Én is azt kérem a Jó Istentől, hogy szépen menjek el innen.Nem szeretnék szenvedni, sem azt hogy más lássa.Elaludni szertnék, fájdalom nélkül.
1555. rudiandi
2008. jún. 4. 14:39

ha a halál lehet szép, akkor ez az

én is ilyet kívánnék magamnak, és a szertteimnek, és legalább ennyi időt megélve

1554. danya
2008. jún. 4. 14:10

csaó csajok:)

képzeljétek itthon vagyok már:)

na de nem annyira jó apropobol a barátnőm nagymamája temetésére jöttem haza korábban:(

de na ilyen szép halált bári bevállalna szerintem.

98 éves, és még tett vett a lakásba, már a lépcsőn nem tudott lejönni.

a barátnőm vitte neki a kaját ebédre, és mint mindig együtt ittak meg egy kávét, amit a nagyi készitett el. felkészitette a kotyogóba a kávét, és leültek várni, hogy lefőljön.

ahogy ült hátradőlt, és szépen csendben elment, szépen, csendben örökre......

na talán ennek is lehet örülni ugye?

1553. schybie
2008. jún. 4. 12:38

Itt vagyok:)

Danya-anya, múlt héten már egyszer mutatott a mérleg, 76,5et, tehát még másfél kg, most biztos több vagyok, mert jönnek majd a nehéz napok, de végre már láttam ezt a számot. Nem lehet és nem is akarok a kedvenc dolgaimról örökre lemondani (milyen élet lenne az?!) csak ritkán eszem őket, ilyenkor viszont sokkal jobban esik, sokkal többre értékelem, mint anno. Pl. múltkor amikor Maszat elvitt az étterembe, zónaadag, de a kedvencem: milánói sertésborda, egyszer-kétszer belefér egy évben, utána kicsit jobban meghúztam a napokat.

Jaj lányok nagyon tetszik a posta, ez tök izgalmas és változatos munkakör, ha az ablakban kéne ülnöm ott biztos megpunnyadnék egész nap, de ez a feladat nagyon jó.

Tegnap hosszús voltam a könyvtárban így este 7kor végeztem, de ma legalább 1kor mehetek is haza, szóval hamarosan végzek. Nincs a főnök, és ebédidő is van, úgyhogy ezért vagyok köztetek:)

Már nem is mondom, de tegnap hívott a netes főnök hogy lenne még egy plusz csatorna amit ha akarok bevállalhatok, mert rám gondolt, tetszik neki hogy mindig időben kész vagyok és lehet rám számítani, na mondom, ok bevállalom, mert jó kis csatorna, na meg ha nem lesz könyvtáros állásom jó ha minél több van, mert a postás két órás munkával nem sokra megyek. Most július végéig kicsit nehéz lesz minden, de meglesz ennek a jutalma (úgy gondolom) nem kell aggódni nem hajtom túl magam, ma estére pl. megígértem anyunak és a hugomnak, hogy elviszem őket shoppingolni.

Gyümizek ma kivételesen, nem akartam de a barátnőm rábeszélt.

További szép hetet, nem tudom mikor tudok ismét erre jönni, de lélekben veletek vagyok:)

1552. nuska (válaszként erre: 1551. - Zuzmika)
2008. jún. 4. 10:16
ez jól hangzik! Remélem, hogy nem hiába vársz! Jó lenne azt olvasni, hogyha rendezni nem is tudtátok a viszonyt, de legalább elfogadtátok. :) Sok sikert! :)
1551. zuzmika (válaszként erre: 1550. - Nuska)
2008. jún. 4. 09:55

Igen, én is úgy gondolom meg kell adni a lehetőséget.Maa reggel jött egy üzi, hogy küldjem le,a számom, mert szeretne felhívni, ha én is akarom.

Elküldtem.

Várok.

1550. nuska (válaszként erre: 1548. - Zuzmika)
2008. jún. 4. 07:43
ha megendgedsz egy véleményt, szerintem is az a legjobb, hogy találkozz vele, a lehetőségekhez képest legkevesebb reménnyel. ne akarjatok bepótolni semmit. csak találkozzatok és beszélgessetek. Most ezek után, hogy ilyen dilemma az egész neked, tehát látszik, hogy nem közömbös neked (hogyan is lehetne) képzeld, valami történik vele...életed végéig benned lesz, hogy ő nyitogatott egy kicsit és te elzárkóztál. szerintem magad miatt tedd meg, és ha acsalódsz benne egy életre lezárod a dolgot, ha nem csalódsz, akkor megérte. szerintem. de csak okoskodok, mert igazából nem tudom milyen ez az egész, csak mint külső szemlélő, érzuelmeket lefejtve érv-ellenérv után én így gondolom.de persze nem így működik. az ember nem tudja az ézéseit kihagyni.
1549. nuska (válaszként erre: 1543. - Danya)
2008. jún. 4. 07:36

Megint sikerült jól összekevernem a dolgokat :) Tagikánk majd csaj julius 23-án megy :) Gondolom szegény most ő is dolgozik ezerrel. nincs ideje semmire :(

Mi sehogyse állunk a lagzival, már egy jó hónapja. a varrónő is hivott már, h menjek probálni, de ki se dugom az orrom itthonról, ha nem melóban vagyok, annyitr tanulok. de 18. án lesz az államvizsga, és akkor már minden könnyebb lesz. még meghívókat se osztottunk...nem tudom elég lesz-e az idő mindenre. remélem :)

1548. zuzmika (válaszként erre: 1547. - Danya)
2008. jún. 3. 21:01

Köszi a válszokat mindenkinek.

A kép feltétele apukám kérésére került fe, mint kiderült.

Ha a szívemre hallgatok, akkor békülök, de az eszemmel nem békülnék.Sajnos( ? ) nekem mindig a szives dolgok jönnek be, szóval békülnék, de nem füzök hozzá még sok reményt, így nem fog talán annyira fájni a pofáraesée.

1547. danya
2008. jún. 3. 20:57

Zuzmika nagyon nehéz dolog, a szivemre hallgatnék akkor azt modanám csak az apád....., a vér nem válik vizzé - de sajnos ez nem ennyire egyszerü - az én uram sem foglalkozik az apjával - nem jár be hozzá az öregek házába se, gyerek korába elivott mindent amit csak lehetett, minden fontosabb volt a gyerekeknél a cigi a pija stb.

a gyerekek voltak a legutolsók a sorban, és ezt nem felejti el.

hála az égnek ezt én sosem tapasztaltam, nekem a legjobb anyám és apám volt, mindig mi voltunk az elsők, pedig az én apám is pittyós volt, de nekünk azért a tesómmal hozzávetőleg mindenünk meg volt. igaz ehhez nagyban kellett anyu fifikája is.

biztos jelezés, habár vannak véletlenek is, de én sem tettem még fel olyan képet ahol egy alkalmazottam van rajta. szóval szántszándékkal történt. vagy a főnök részéről vagy az apukád részéről.

magaddal kell megbeszélned, meg tudsz bocsájtani, van mit? vagy tudsz mindent egyáltalán? vagy csak anyukád elmondása alapján?

tudod mindkét felet meg kell hallgatni, tehát ez tul bonyolult érzelmileg is.

de te okos vagy, és meleg szivü tudni fogod, hogy mi a legjobb, hallgass a szivedre - csak ennyit tudok ajánlani - tudod rövid az élet - és van amikor már nincs módunkban elmondani amit érzünk.

na akkor harcra fel.

mék fekszek

1546. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1545. - Zuzmika)
2008. jún. 3. 18:34

Az a probléma ebben, Zuzmika, hogy nem tudod, bízhatsz-e /ismét/ benne. Mi lesz, ha megint otthagy? Megsajnálod, újból megszereted, ott az unoka, Fanni is megszereti és - eltűnik. Akkor mi lesz?

Nem könnyű döntés. Mondjuk, Apádnak sem. De annyi családi problémád van (anyósod), most megint jön egy?

1545. zuzmika
2008. jún. 3. 17:01

Helló lányok

Jöttem ismét rátok zúdítani a lelki nyavajámat..szóval ismét a tanácsotokat kérem

Az apukámos story folytatódik...ma reggelre bejelölt az iwiwen az a bizonyos közös ismerős, akinél az apukám dolgozik.Nézegetem a képeit és egyszercsak mit látok, az apukámról volt felrakva kép a pasi adatlapjára, és oda volt írva alá, hogy az apám kérte hogy rakja fel őt oda.Szóval számomra ez egy egyértelmű jlzés, hogy így akarta tudatni velem, hogy él, meg hogy hogy néz ki.Hát nagyon jól esett ismét, na meg főleg az hogy mivel neki nincs net, megkért valakit.Na és itt jön akérdés, Ti mit gondoltok?Tényleg jelzés ez?Anyu írt neki az iwiwen, várom a választ, sok minden függ tőle.Talán mégiscsak jeélentek neki valamit, ha ilyen lépést tett.

köszi hogy meghalgattatok

2008. jún. 3. 09:33

Szia, Danya

Biztos akaratgyengeség az éhség, de - nem védekezésképpen mondom - most minden energiámra és akaratomra szükségem van, hogy a cigit hagyjam abba. 10. hete nem gyújtottam rá és azért - bárhogy is lezserkedek - ez nagyon kemény.

És mint már írtam, egészen más lett az emésztésem, anyagcserém, étvágyam, stb.

Két ördöggel harcolni egyszerre! - hát nem csekély élvezet. (Lehet, hogy a cigizés egészségesebb volt?)

Puszi.

1543. danya
2008. jún. 3. 06:52

én látod Pusi nem hagytam most abba a cigit (nem volt mit) és a mai mérlegelésem 81.8 voltam, nálam sem stimmel valami annyi tény. zabálhatnékom van mindig, hol édeset, hol pedig sósat. kissé el is vagyok kámpicsorodva ezért de legalább blanka nem adta még fel.

és most ezt a hizást nem tudom ráfogni a nyaralásra, mert már előtte felkaptam egy pár kilcsit.

most megint jó messzire letértem a jó utról:(

pedig itt a nyár, lehetne gyümit enni, amit eszem is, na de le kéne szokni ujra a tarhonyás husról és társairól.

ujra kellene kezdeni az egészet, ugy mint a gyerekeknek.

reggeli normális, tizórai, ebéd, uzsi, és valami kis vacsi.

miért nem épült ez be a szervezetembe? pedig ennek a borzasztó drága kurának amit végig csináltam miaomei - ez lenne a lényege. hogy amig odajárunk, és csináljuk ez természetesnek kellene hogy legyen.

sajnos mint amit mondanak bent a szalonba, hogy ha erősebb kaját eszünk, akkor majd fájni fog a gyomor, hányinger stb. na ez nálam nem jelentkezett.

egyre másra kivánom ezeket a kajákat, mégha csak egy fél tányérnyit is eszem belőle.

de ha mindenből lehet enni csak kicsit? akkor miért is hizunk?

szóval ujra megmagyarázhatatlan dolgokkal vagyok szembe, de ha nagyon őszinte akarok magamhoz lenni, szerintem többet eszem mint az 1300 kalória, ezzel tudnám magyarázni a dolgot. és ha több a bevitel mint a leadás, már meg is van, hogy mitől gömbölödik a nadság:)

vissza kell most már állni a normális élethez, számolni, számolni, és abba hagyni amikor kell.

csak ugye akaraterő semmi más, azt pedig nem árulják a bótba.. vagy felétek igen?

ha vennétek nekem vagy két tucatot megköszönném:)

tagika nyaralni, ugyan hová mennek? és kivel?

nálatok alakul már a mennyegző Ancsikám?

Pusika nálad is a gond szerintem az akaratgyengeség mint nálam, olyan elszántan irtál a télen a sikerekről, és most rajtad is azt érzem amit rajtam.

kapjuk már öreglány magunkat össze, ne hogy lepipáljanak ezek az ifjoncok:)

Melcsi béby tényleg hol is vagy? hány kiló még hátra, már neked nagyon kevéske ugye?

irigyellek a kitartásodért, és főleg azért, hogy az egész életed át tudtad alakitani, és nem is akarsz kitörni onnan. ezt nem tudom, hogy lehet elérni, hogy amit szeretnék enni arról örökre lemondani, mert saját tapasztalat, hogy egy-egy ferde nap után, nem biztos, hogy vissza tudunk állni.

na röviden ennyi.... megyek fürdök, terigetek.

pá pusz

1542. nuska (válaszként erre: 1539. - Danya)
2008. jún. 2. 21:22

Szija! :)

Hát ez a nyaralás nagyon jól hangzik. Főleg a lányokkal :) Szerintem nagyon ügyes volt Dalma! Gratulálok neki. Persze tudom, hogy ez nem a maximum és a felvételinél minden pont fontos, de azért ez nem semmi ám!

Tagikánk nyaralni készült, mikor legutóbb beszéltünk, de nem tudom, h már ott van-e vagy csak készül még

1541. zuzmika
2008. jún. 2. 20:04

sajnos én is híztam, most ismét 71 vagyok, és azt hiszem már kezdek belenyugodni.HA lenne pénzem befizetném magam valami jó kis " kiképzőtáborba" ahol csak azt lehet enni amit adnak, meg ilyenek...talán úgyy sikerülne, de így?

Igen, tényleg világkörüli útnak fogom fel, bár még messze van, de a tudat, hogy itt hagyok egy rakás gondot, embert...

1540. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1539. - Danya)
2008. jún. 2. 16:18

Szia, Danyus

örülök, hogy jól nyaraltatok, de ahogy hazaértetek, csőstűl szakadt a nyakadba a nagy realitás. Anyu, meg a többi. De megoldod, mint az összes többit.

Velem a helyzet változatlan, illetve híztam 2 kg-t 2 hónap alatt, azóta nem cigiztem. Nem tudom, hogy megéri-e, melyik a jobb? A cigi vagy a túlsúly? És folyton éhes vagyok és lelassult az anyagcserém, stb. Régen ilyenkor ittam egy kávét és rágyújtottam és kész. Most meg...

Na, mindegy. Ennél nagyobb bajom ne legyen.

Puszi, vigyázz magadra.

1539. danya
2008. jún. 2. 15:43

szijasztok csajszik:)

Zuzmika azért, mert nálunk is mint nálatok és minden rendes családban (szerintem) központi kérdés a gyerek, mindent együtt, vagy semmit. hát ugy volt, hogy ha márciusban tudtunk volna menni ahogy az elején döntöttünk, akkor mindannyian mentünk volna, de igy mind két csaj tanult ezerrel. Hát nem tudom össze tudna e még egy rövid nyaralás jönni ugyhogy velük együtt? jó lenne. Igy hogy ezt az utat nem mi fizettük, igy jóformán csak az ajándékokra költöttünk, igy nem volt annyira vészes a kiadásunk. talán még ennyit meg is érdemlünk.

blanka görögöt mondta, ott sem voltunk még, na hülye megfogalmazás hiszen még csak horvátban voltunk, na meg itt apával.

de ebbe is kezd belekakilni az élet, blanka felhivta szolnokon a nyelviskolákat, és ahhoz hogy innen az alapfokról középfokra feltornázza magát kb. 250-300 órát kellen vennie, de ezt egy teszt segitségével tudnák jobban eldönteni. ami azt jelenti, hogy ennyiszer 1100 ft, és nem beszélve három hónap intenziv mindennapos tanulásról.

na ettől kiakadtunk most kicsit. de az sem lenne olcsóbb ha maszekban járna valahová, hiszen az is drága, és abban nem is bizom annyira.

na megint csak a probléma

dalma most jött haza a suliból, meg vannak a jegyek, nagyon elégedetlen

magyar 5

töri 4

matek 4

angol 4

ebből csak az angolt nem birja már felhozni 5-re, azt hogy miért azt nem értem én.

holnap mondják meg a kiemelt közgét.

de jó lesz neked Zuzmika ha hazamehetsz kicsit, kiengedheted te is kis időre a gőzt, na az neked fel fog érni egy nagy világkörüli uttal:)) használd ki.

Pusi hogy állsz a kilókkal és a cigivel? valamit futólag olvastam, hogy nem vagy elgéedett, ird már meg nincs időm visszakersni.

a kilóim jönnek nekem is, már elegem van. elkeseritő, hogy soha egy jobb falatot nem ehetsz bün és büntudat nélkül. ha ugy nézzük akkor rajtam van kb. 4 kiló és már látom is sajnos ezt, és érzem is:((((( kiss el is vagyok kettyedve.

de mától irni fogom, hogy mennyit eszem, és stoppolok ha több. de most nem szabad szabadjára engednem.

hétvégén fincsiket főztem, és nem is hizósokat.

szombaton

- sav.káposzta, krumpli, hagyma, gersli, rá füszeres cs.comb, majd fokhagymás, sós, vegetás tejföllel nyakon öntve. ez a római tálban megsütve - szerintem isteni lett, és nem is nagyon hizlalós.

szerintem próbáljátok ki.

2008. jún. 2. 11:58
Igazad van, legalább kicsit kipihened magad és kikapcsolódsz.
1537. zuzmika (válaszként erre: 1536. - 7abb7adbf0)
2008. jún. 2. 11:24
Nem, 17.-én megyünk egy hétre, de már nagyon várom.Úgy volt hogy ők jönnek ide, mármint hugom és öcsém, egy hétre, mert minden nyáron itt kezdik a szünetet, mert akkor anyuék lelépnek mindig pihizni, de most ugye itt akkor tizen lennénk, és azt már nem szeretném, meg nem is bírnám, így mi megyünk majd.Sok lenne majdenem 10 különböző vérmérsékletű emberke egy helyen, na meg nekem is kapóra jön egy kis menekülés innen.
1536. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1535. - Zuzmika)
2008. jún. 2. 10:25

Szia,

nem úgy volt, hogy a héten mész anyukádhoz?

1535. zuzmika (válaszként erre: 1533. - Schybie)
2008. jún. 2. 07:23

Nekem persze hogy elmúlt, mivel nem is volt!!:)Nem az enyém fájt, hanem a Pusikóé.

Meglepve olvasom, hogy a lányaitok nem voltak veletek, Danya!Én azt hittem ők is mentek, bár nem tudom miért gondoltam így.

NA megyek én is mosni, aztán meg jöhet a takarítás a hadsereg után....

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook