Mindennapjaink 60 év felett. (beszélgetés)
Sziasztok!
Milyen az a no frost hűtő?
Sziasztok!
Évikém bízzunk a jó szerencsében,hogy nem lesz gond!
Szia
Évi az nagyon bosszantó tud lenni:(
Szia!
Reggel 8-tól mostanáig nem volt áram, csak most tudtam belépni. Ma főzés helyett bevásárlás volt, utánna meg gyógymasszázs.
Szia
Gratulálok az ifjú párnak:)
szervusztok.
szombaton volt a lányunk esküvöje,most már tul vagyunk rajta,de még nagyon fáradt vagyok.
szép estét nektek.
Lányok!
Most jött el a pihenő idő nekem:))
Sziasztok!
Szép vasárnap délutánt!!
Szia!
Ágnes a nevem.
Sziasztok:)
Legyen szép a napotok:)
Visszajöttem...
Egyik fiam Szilveszterkor született ( a nagyobbik), a második neve is Szilveszter.
A férjem is akkor született, meg a neve is Szilveszter.
Kisebbik fiam Zoltán, ő augusztusban született, most lesz majd 40 éves.
A nagyobbik fiamnak a menyem a 40. szülinapra meglepetés-bulit szervezett, mi is ott voltunk.. , meg a fiatalok. A kisebbik fiamék nem akarnak semmi felhajtást a 40. szülinapra. Egyik unokámnak aznap van a névnapja.
Sütök egy finom sütit (tortaszerű), és meghívtam őket mind, megvan az ajándék is már, a férjem találta ki, a névnapra meg csokikat kap az unoka.
Az enyém szeptember 7-én született. Mi se nagyon névnapozunk, apró ajándék, csoki, vagy hasonló, a szülinapokon meg együtt vagyunk, jókat főzünk, beszélgetünk.
Mi a keresztnevetek?
Sziasztok!
Nálunk a névnapokat nem nagyon tartjuk a családban, amióta a 2 fiam megnősült és vannak gyerekeik is.
Egy kis apró ajándék, sms-ben felköszöntés és kész.
Sziasztok:)
Évikém akkor egyszerre névnapozunk.Andriskámnak dec.1-én van a szülinapja:)
Szia
Évikém!Az nálam is kiveri a biztosítékot amikor "gyakorlattal rendelkező" állás hirdetést olvasok.Hol szerezzen gyakorlatot ha nem veszik fel?Mikor végzett a nagy fiad?
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Beszélgessünk a mindennapjainkról:)
- Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából?
- Egyedülálló anyák mindennapjai
- Ha nem edzek mindennap akkor kifogást gyártok?
- A melóhelyen belül miért nem érti meg két 60 év feletti ember, hogy egy 36 éves nő nem akar tőlük semmit? Miért kell mindennap menekülnöm?