Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok pest megyébe kapott gyodot, valaki köszi
Nem nagy titok, minden önkormányzat önálló pénzügyi gazdálkodással dolgozik, Saját hatáskörben dönti el, hogy melyik nap utal. Van ahol jobb ha előző hónaphoz rakják, van ahol első munkanap a jobb nekik. Ezt a pénzügyi vezetők döntik el,költségvetési matek, ennyi. Csak 5.-ig meg kell érkeznie.
Szia.Azért van ez mert csak az van előírva hogy minden hónap 5-ig kell kiutalni.Most van olyan megye ahol már a hónap végén utalnak és van olyan ahol a hónap elején.De szerintem ez teljesen mindegy mert ugyan annyi napra kell beosztani a pénzt mert a megyék mindig a megszokott időben utalnak.Aki a hónap végén szokott kapni az mindig akkor kapja.Aki a hónap elején az meg mindig akkor.Mert a gépek igy vannak beállitva.Nekem régebben volt olyan is hogy éjjel jött rá.Talán azt hiszed hogy ott ülnek éjjel a számító gép elött és nyomkodják.És ha egységes volna akkor is ugyan annyi napra kéne beosztani.
Mindenki 30-31 naponként kapja a gyodot, ápolásit . Pl Somogyban ma várható, aztán legközelebb 30 nap múlva.. Aki majd csak aug.1én kapja ezeket a juttatásokat, ő 21 napja kapott utoljára. Persze egyszerűbb lenne, ha mindenki egyszerre kapná, de sajnos ezt már a kezdeteknél elhibázták. De a legnagyobb baj, hogy nagyon nehéz beosztani ezt a kis pénzt.
Szia nem vitát szeretnék indítani de Győr-Moson-Sopron megyében minden hónap első munka napján uralják a gyodot. De tényleg jó lenne ha ez is egységes lenne mint a családi pótlék.
Szia!
Minden hónap utolsó munkanapján szoktak utalni Békés megyében,de legyen úgy ahogy mondod 🙏
Egyet áruljon már el nekem valaki, hogy miért nem lehet ezt egységesen egy FIX naprar tenni országosan, miért kell ezt tenni minden évben, és minden hónapban, hogy össze vissza utal minden Vármegye, ezt SOHA nem fogom tudni meg érteni, pedig nem tartom magam hülyének, csak csupán ez a szegényekkel való kiszúrás, mivel ez a hónap is igen csak hosszú volt, főleg a mai árak mellet, amiknek még nincs vége, teljesen nyomorba taszítanak minket.
Békés Vármegye Nagykamarás, remélhetőleg látja a csoportot, valami nagy kutya is, és meg fog történi a csoda, és 28-án rajta lesz a GYOD.😔
Remény hal meg utoljára.😔
Köszönöm az infót. Legyen úgy.🤗
Sziasztok
Ebben a pillanatban értem haza a Sellyei hivatalból.Ápolasi ügyet intéztem és rá kérdeztem hogy mikor utalnak.27. csütörtök azaz holnap.Ezt a választ kaptam
Somogy megye ma utal delutan levehetô.
Remélem igazad lesz.Már sovány a tárcám nagyon..😔
Szia Holnap :) de ugy készülj hogy mostanában 3-4 fele teszik rá :)
Sziasztok !
Somogyrol valakinek infoja?
Ha ők meg kapják akkor Baranya szerintem valóban holnap kapna! 😁
Lenne rá lehetőség hogy én is kipróbáljam ezt a munkát?email címem zajczbarby4@gmail.com
Több mint valószínű, augusztus 1
Sziasztok
Most kapok először Gyodot
Valaki esetleg nem tudja Vas Megyében mikor lesz utalás?
Köszönöm
Sziasztok.
Most kapok először Győrött.
Vas Megyében valakinek van infója mikor lesz utalás?
Köszönöm
Baranya esetleg valami infó a Gy.O.D-ról?
De van.Ha van jogsid gyere sofőrnek.Ha beszélsz angolul vagy franciául akkor gyere üzletkötőnek.Írj rám ha érdekel
Esetleg nincs lehetőség plusz munkaerőnek ? 🙂
Jó reggelt! Baranya valakinek friss infó esetleg?Ki hogy bìrta az éjjeli viharokat? Nálunk pokol volt...
Szia! Nem kérdeztél semmi rosszat.Ne kérj bocsánatott.Reklám e-mailokat küldök szét éjszakánként.Ha amikor alszik férjem és kislányom.
Bocsánat a kérdésért de mit dolgozol?
Akkor postán jó eséllyel elsején, ha jól számolom.
Szia! Megpróbáltam a weboldalon Fejér megyénél is megnézni, sajnos nem hozza ☹️ szerintem kormányhivatal függő ez az információközlés digitális formában. Egyébként oda, ami ki volt írva, az mindig 100% volt.
További ajánlott fórumok: