Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok komárom esztergom megyéről van valakinek infója hogy mikor lesz számlán az ápolási? Köszönöm
Jóváíráshoz nem kell bent lenni a bankban a dolgozóknak :)..ha utalsz éjjel 2kor, jóváíródik azonnal
Igen és volt hogy 11 kor jött csak én a négy órás utalás miatt gondolom hogy legkésőbb 19:00 hétig jóvá irodig úgy emar a banki dolgozok már nincsenek bent és nem tudom de szerintem négy órás utalás van nem? Ami szerintem igen csak azért vagyok bizonytalan mert már a banki dolgozok nincsenek Bent de szerintem így is jóvá irodig a számlán négy órán belül lég később ha pl kető körül utaltak vagy max háromkor akkor 19:00 rajta kéne lennie ma és tényleg el utalták ma
Ma én is hivtam öket délután 3-kor és nekem is ezt mondták.
Amugy egyszer már volt hogy este fél 6 után jött meg az utalás.
Meglátjuk.Sajnos nekünk már haza kell menni.Fáradtak vagyunk mind nagyon.Reggel újra reménykedem.Ez a hónap jól suét lett zilálva.Éljen a Baranyai város vezetés.😔
Ki utaltál és ez biztos mert ma is mondta még tegnap is az ügyintéző csak kettő körül kezdték el kell pár óra hogy jóvá irodjon ha kettő körül kezdték el négy órás utalás lég később 19:00 hétig rajta kell lenni ha négy órás utalás van ha nem akkor reggel irodig jóvá
Ki utaltál kettő körül nekem ezt mondta aki utalja azon számon amin hívtam későn kezdtek el utalni legkésőbb hatig vagy hétig még kell jönnie ha négy órás utalás van ha nem akkor reggel irodig jóvá
Szerintem tuti nem jön ma.
Sziasztok ma nekem azt mondták a 0672507010 számon ma utalnak kettő körül újra felhivtam őket mondták el. Kezdték utalni ma Baranyában de akkor nem értem hol van lassan már itt kéne lennie ha négy órás utalás is van de lég később 18:00 kor azt mondták ki utaltak ma délután kétora körül kezdtek el hát legkésőbb 18:00 ig jöhet vagy az lehet holnap irodig jóvá?
Nem írtam hogy 5.én--azt írtam ötödikéig :)
Pest megye 3-án.hordja a postás gyodot-ápolásit
Mi lassan haza megyünk.Ma már tuti nem lesz semmi...😔
Minden hónap végén utalták. Sose 5.-én. 🙄
Szociális segély, ápolási, gyod mindig egy időben történik az utalás...
Szociális segély valóban meg érkezett Baranyában több városban is.
Én sem igazán értem mi folyik itt.. 🤔
Adtak, 5.-ig mindig elutalják,de van hogy hétvége zavar be, meg ünnepnap, szünnap, meg bármi más a pénzügyön amiről nem tudunk. Nem lehet előre hónapokra meghatározni.. bármennyire is szeretnénk.
Én már rm tudom mi történik itt össze vissza ír midenki mindent
Reménykedjünk hogy holnap lesz valami ha eddig nem jött meg akkor nem is fog. 🙄 Miért nem tudnak normális időpontot adni hogy mikor utalnak??
Értelek, és értem a felvetést, de ez a "rend"amit írsz nem hivatalos, így akkor vbáltoztatnak rajta amikor akarnak, és nem kell indokolniuk.
Többiben egyetértünk, ezeket soha sehol nem vitattam, és ne feledd azonos oldalon vagyunk.
Pest megyei utalás miatt egy telefonszámot tudna adni valaki?
A szociális segély Szigetváron 100 % hogy volt!
Remélem a holnapi nap már biztos gyod ra
Ma rajta kell lenni az ápolásinak, gyodnak is.
December 2. Utalás ugyanez volt..
Nézzétek vissza.
Szociális meg jött, többi ellátás órákkal később.
Sziasztok!
Most beszéltem a Komlói Járási hivatallal, amely közölte, velemHogy Baranya Vármegyében 28-án inditják az utalásokat. Fht, Gyod, Ápolási.
Kormány infótól van az informácíó, tehát ma ne is várja senki Baranya Vármegyében.
Üdvözlettel: Atesz1978
Ha ma nem,azért remélem holnap rajta lesz.
Sziasztok szociális Mikor lesz postán Pest megyében??
További ajánlott fórumok: