Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szociális segély tényleg volt Baranyában most kérdeztem ismerősömet.
Talán így merem állítani,hogy délután meg érkezik a többi ellátás is..
Kedves Kelta.
Az igaz, hogy kis összegről van szó. És szerintem mindenki tisztában van avval, hogy a megkapott határozatot ha elolvasta, akkor igen azon 5.-e van írva, hogy addig fizetik ki. De már évek óta a hónap végén utalják az ápolási dijat. akkor ezt a rendet miért kell felborítaniuk? Igaz a mondás is, hogy addíg nyújtózz míg a takaród ér. De mivel évek óta így utalnak, tehát akkor számítasz rá, és akár mennyire kicsi összegről van szó a mai árak mellet nem tudod beosztani sehogy, nem hogy megtakarítani belőle. Szerintem mindenki vásáról, gyógyszert vált, számlát fizet és természetesen megpróbál megélni belóle. De ez szerintem a mai Magyarországon ez teljességel lehetetlen.
Sziasztok Szabolcsmegyében
Valaki Ápolási díj utalás?
De jó lenne holnap meg kapni
Sziasztok!
Ez azért már eléggé hajmeresztő ami a Magyar Államkincstárnál megy. Eddig mindig el tudták ídőben küldeni az utalásokat. Itt vagyok mint kerekesszékes, gyógyszereket kellene váltanom, mert a közgyógy kártya a három honnapból csak kettöig elég ugye nem csak én vagyok szerintem így na de mindegy. Szégyeljék magukat akik nem tudják megnyomni azt a q...va gombot az utaláshoz. Természetesen az ételről nem is beszélek, meg arról sem, hogy fuvarost fogadtam mára, hogy visz vásárólni, mára ugye nem vállalt el senkit fuvarozni, már háromszor hívott szerencsétlen. Akkor miről is beszélünk Teszem fel a kérdést mindenkinek.
Szia!
Akik próbáltàk ma hívni azoknak nem vettèk fel, az utolsó konkrét infó 2.a volt, de volt akinek 28.át mondtak. Nem tudni..
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?