Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Pest megye, Abony. Hozta postás ápolásit.
Nem is kell bízni benne,mert Budapesten ma hozzá a postás az ápolásit ès a Gyod-ot is.
Szèp napot kívánok mindenkinek.
Èn mèg nem bizzok benne,hogy ma jön csak kèsőbb!😊
Szép napot mindenkinek!
Budapesten postai úton kapott ma valaki Gyod-ot?
Szép napot! Azt tudja esetleg valaki, hogy Tolnában, Szekszárdon mikor viszi a postás a gyod-ot? Még ebben a két nap valamelyikén, vagy majd csak januárban? Köszönöm
Nem feltétlen kell, ez a hivatal döntésén múlik. Van hogy bekérik a papírokat és azonnal elfogadják, és megy minden tovább. 2 évente törvényi előírás hogy ellenőrizhetnek. Ez se mindig van így, nálunk 4 év után kérték be a papírokat, nem is kellett szakértő, elfogadták.
A GYOD utalását ez nem érinti.
Sziasztok! Veszprém megyében postai úton mikor várhato Gyod?
A kiemelt ápolasi dij netto összege 73980 ft.Jelenleg.Nyugdijat vonnak.Januar honaptol 6 % emelik.Érdemes kérelmezni,egy 98% os hozzátartozo esetén.Elég baj hogy igy alakult.Javulást kivánok!
Ha 24 eves 90% allapota vegleges ,sot azota romlott is ,oda miert kell ketevente szakerto?
Kiderul nem surgetem ,sajnos zone csekekre megy aztan mindegy negyediken vagy most adom fel Mindig kesek mert minden le jar 26 val
Jó reggelt csongrád megye ma hozza a postás a gyodot most beszéltem vele szép napot mindenkinek
Kiemelt ápolási összege.82197 Ft érdemes beadni.Mielőbbi gyogyulást.
Sziasztok!
Férjem 98% rokkant, emelt ápolásit kapok rá. Sajnos 2 hete amputálták térd alatt a lábát. Érdemes megigényelni a kiemelt ápolásit?
Ha igen mokortól ? Mennyi a nettó összege a kiemelt ápolásinak ?Jelenleg kórházban van.
Köszönöm a válaszokat.
Most a decemberit utalták hamarabb,amit januárban kellett volna.. Jan.1től emelik,azt utalják februárban
sziasztok mennyivel emelik a GYOD-ot?
Holnap már hozza a postás nekünk is🤗
A pontozásos papírt a szakértő hozza magával ha kijön az ellenőrzésre, őt a hivatal rendeli ki, neked nincs dolgot a témában. Ha ellenőrizni akarnak, értesítenek, hogy mikor jön a szakértő, és milyen orvosi papírokat kér majd.
Csak azért kérdezem mert januárban mikor be lett adva. Néztem a pontozásos papírt és azt csak egy évre adták. Akkor azt ujjat kell majd kérni a doktornőtől aki ki állította?
"Folyósítás:
A megállapított ápolási díjat utólag minden hónap 5-éig kell folyósítani."
az ápolási díj is visszamenőleges, mindig az előző hónapra kapod
Bocsi értem már mire gondolsz, lehet utólag folyósítsák és úgy kell érteni h ez a decemberi.. de mivel januárban nem kapunk, ezért ezt januáriunak hívom :D
Nekem nincs gyod. Nekem ápolási van és a decemberit már megkaptuk hó elején. Ez a januári.
Budapest xv. semmi nem jött.Ha pénzröl van szó posta csigalassú
Január vége február elején lesz csak emelt:)
Mert ez a decemberi volt. A gyod utólag van folyósítva, amit most kaptál meg az ok hogy pár nappal hamarabb mint kellett volna dr attól még a decemberi volt. A következő ami január vége december elején lesz majd az már emelet lesz.
Az szép pedig ez már a januári, jól ki van ez találva. Köszi a gyors választ!
Közlönybe benn van egy rèsz miszerint az ápolásit gyodot csak január 1-gyel emelik. Februárba lesz emelt
Veszprem megyèről hallot valaki valamit? Hordja a posta?
Sziasztok. Most kaptuk az ápolásit ami ugye a januári. Januárban emelés lesz. De most ami jötz ápolási ez ugyanaz az összeg.. Szerintetek miért nem emelték meg nekünk?
További ajánlott fórumok: