Már ne haragudj de miért vagy ennyire cinikus ??? Ha ennyire remegsz miért nem érdeklődsz a hivatalos szerveknél pontos időpont miatt ??? Nem te ahelyett itt cinikuskodsz olyannal aki minden hónapban infót nyújt és 99 % ban pontosan. Kicsit lehetnél kedvesebb . És amúgy minden hónap.26 az utalás . Számolj úgy és ne itt remegj és szólogass be.
Érdeklődésére válaszolva tájékoztatom, hogy a március havi járási szociális ellátások - így a gyermekek otthongondozási díj is - várhatóan március 27-én, a jogszabályoknak megfelelően legkésőbb tárgy hónapot követő 05-ig kifizetésre kerülnek. Felhívom a figyelmet, hogy az időpont tájékoztató jellegű!
Én is hívtam a Kaposvári főpostát és nekem azt mondták hogy nem tudnak róla hogy lesz e kifizetés.!!! Sőt másik két somogyi postán sem tudnak róla!! Majd hozzák április 2-án.
Nem kellene rémiszteni az embereket. Akik régóta kapják ázik pontosan tudják hogy MINDEN HÓNAP 26-ÁN UTLANAK SOMOGYBA. Ma délután 4ig fixen meg kapod az utazást. Ha postán akkor elvileg (kaposvar főposta) csütörtökön kapod. Hívtam ma őket és ott mondták hogy több mint valószínű hogy szelvényesek csak kapják. Szóval nyugi meg fogod kapni. Az csak hab lett volna a tortán ha tegnap érkezett volna számlára...........