Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok
Békés megye 2.-án utal, és aznap rajta is lesz számlán
Szia
Nekem tegnap telefonon az ügyintéző azt mondta, hogy nem az első munkanapon kapjuk kivételesen a Gyodot. Azt mondta àprilis 3.
Utàna minden hónap első munkanapjàn lesz az utalàs. Tegnap kiírtam a telefonszàmot, de itt nem érdemes senkinek infót adni.
Valós dàtumokat szoktam kiírni!
De itt simàn beleàllnak az emberbe.
Azért nem szoktam màr kiírni a dàtumot.
0617958827
Ezt a számot hívom mindig!
Szép napot
Legtöbb megye 2.-rá volt kiirva utazásra mégis ma megkaptak?!
Ugyintezo nem fogja megmondani, mert ha kapnak felsoutasitast akkor Ünnepek előtt minden megye megkapja!
Legyen úgy én mindenkinek ezt kívánom!
Amit a bérszámfejtésen látunk dátum az nem az utalás napja ha nem az elszámolás!!
Itt már csak a utalason múlik mikorra ütemezeték!! Sajnos nem ember indítja az utalást ha nem ütemezett utalást állítanak be !!10 éve kapom
és minden esetben eddigi tapasztalat 2 max 3 . Napon volt jóvá írva reméljük most a holnap lesz ennek a napja ha nem akkor 04.02. sajnos!!
Ha 29-én utalnak, az aznap rajta van.
A bérszámfejtés még sosem volt valós Bp-en, nálam legalábbis
ha 26 utalnák már rajta lenne.
2-án kapjuk meg Bp-en, az első munkanap
Szia mint látod ki rajtam azt is hogy előtte hogyan van bérzszamfejtés!!
Ha 29. Én utalasra rakják akkor kapjuk 1. Én...
Most 26- a az utalasra küldés így valószínűleg a mostani jóvá írás 03.28 .délután..Bízom én is benne hogy így van mivel voltam bent más miatt az ügyintézőnél és azt mondta hogy nem kaptak felső utasítást a hamarabbi utalasra ez volt a múlt héten !! Azt mondta akkor 04.03 án kapjuk meg nekik is ez volt az utolsó info de ez perceken belül is változhat!!!és reméljük valóban jó irányba változott az utalási idő!!!
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?