Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Meg adom a szàmot!
Nekem ma ezt mondtàk.
0617958827
Ebben maximálisan egyetértünk, de értem a hivatalt is, mert ha előre kiadja a tervezett dátumokat, és valami miatt ez megbicsaklik, ami valljuk be manapság előfordulhat, és nem tudja tartani a dátumot, akkor felháborodás meg hiszti hegyek lennének, (jogosan) és TV műsorok hetekig ezen lovagolnának.
Nem akarják ezt..
Több tévedésed is van
Államkincstártól semmilyen pénzt nem szednek be. A hivataloknak az államkincstárnál van vezetett számlájuk, onnan utalnak.
Államkincstár nem határozhat meg semmi ilyet, ezt törvény szabályozza kormány döntés alapján, és mint írtam annyi van benne hogy 5-ig kell elutalni a lentebb említett okok miatt, nekem se tetszik, de értem az okát.
és nem, nem egyszerű egy önkorm pénzügyi gazdálkodása, főleg a mai kormányzati helyzetben.
emelt GYOD ezt nem jelentheti, mert a GYOD-ot te kapod kvázi munkadíjként, mig a FOT és a Rokkantellátás alanyi szociális segítség, és nem te kapod,hanem a gyereked tőled független.
Az hiba hogy a te neveden lévő számlára érkezik minden, mert ha egyszer megbicsaklasz pénzügyileg és behajtás kerül rá,(ahogy itt másoknál előfordult) simán viszik mindet. A gyerek nevén lévő számla kell, és te legyél rajta rendelkező, és akkor senki (behajtó) se férhet a számlán lévő pénzekhez
Sziasztok!
BUDAPESTEN ÀPRILIS 3.àn fognak utalni!
Most beszéltem az illetékes osztàlyal!
Kellemes Ünnepeket
Szép napot
SZIASZTOK
TUDJA VALAKI HOGY VESZPRÉMBEN MIKOR LESZ GYÓD ÍRJA KI KÖSZÖNÖM
Szia
Most hívtam Pécs Zrinyi utcai kormányhivatalt
Holnap lesz GYOD !!!!
ÉN DU OTT TAKARÍTOK 4-ÓRÁBAN
KITARTÁST MINDENKINEK
Azért eltérőek a dátumok, mert minden megye, kerület más pénzügyi gazdálkodást folytat, mások a feladatok Vas megyében mint Bp 12 kerületében. Máskor vannak a terhelések, utalások, mások a kötelezettségei kifizetései a hivatalnak. Más a pénzügyi rendszer, így nem véletlen hogy a törvény úgy fogalmaz 5.-ig kell elutalni, de ezen felül minden illetékes szerv pénzügye maga dönti el, hogy ossza be az utalási rendjét. Így történhet hogy 26-tól 2 ig utalnak mikor hol..
Ez van.
és az mi hogy emelt GYOD? olyan nincs..
Igen bosszantó hogy mi is csak jövő héten kapjuk.meg az ellátást
És a havi gyógyszer költségek ez egekbe. Nem arra haragszom aki előbb megkapja..hanem miért nem egységes ? !
Ráadasul sajnos tényleg üres a hűtőm. És fogalmam sincs mi lesz így
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?