Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ápolási díj utalása 2024 január: 2024.01.30.
Ápolási díj utalása 2024 február: 2024.02.28.
Ápolási díj utalása 2024 március: 2024.03.28.
Ápolási díj utalása 2024 április: 2024.04.26.
Ápolási díj utalása 2024 május: 2024.05.30.
Ápolási díj utalása 2024 június: 2024.06.28.
Ápolási díj utalása 2024 július: 2024.07.30.
Ápolási díj utalása 2024 augusztus: 2024.08.30.
Ápolási díj utalása 2024 szeptember: 2024.09.30.
Ápolási díj utalása 2024 október: 2024.10.29.
Ápolási díj utalása 2024 november: 2024.11.29.
Ápolási díj utalása 2024 december: 2024.12.18.
Szerda?Az 4.a.Budapest 2.-an kap mindig max.
Én nem szoktam néhány napon rugózni, de azért azt gáznak tartom, hogy egy ünnep után, mikor az ember amúgy is többet költ, még odavágják, hogy bocs, de a szokott időben nem kapod meg ami jár.
Tolna vármegye gyod számlán! K&H bank.
Megint fel hívtam. Szerda lesz utalàs,mert közbe jött valami. Ezt kaptam válaszul. még annyit még, hogy időbe vannak mert 1- től 5 ig van utalàs.
Szia Győr-Moson-Sopron megye sem kapja meg előbb. Azt írták e-mailben hogy csak másodikán utalnak.
Szia
Jó lenne de Budapest nem kegyes...
Tolna megye is megkapta pedig velük egy napon kapunk csak ök reggel mi du.Holnapig lehet remènykedni.Mert tènyleg szinte mindenki megkapja elöbb.
Budapeströl kapom.
Köszi! Nekem is,K&H Tolna megye
Szia ,én Hétfőn írtam nekik ,és azt a tájékoztatást adták ,hogy április 2 án lesz utalás Hajdu Biharban.
E bérjegyzékemben még nincs elszámolva úgyhogy egyre jobban úgy tűnik tényleg ünnepek után lesz (Szabolcs megye)
Szolnok megye se kapja meg hamarabb. Nem is kérdezgetik az emberek,mert itt ebbe a megyébe ez megszokott,hogy itt nem utalnak soha hamarabb
Szia igen én is így értelmezem minden hónapban eddig így volt bízom benne most sem lesz másként ! De vissza olvasva minden egyes hozzá szolásban legyen Budapest legyen valamelyik megye mindenki hamarabb kapja meg az ellátást remélem mi sem maradunk ki ebből .meglátásom szerint annyit zaklatják a hivatalokat hogy már csak azért sem árulják el a pontos napot!! Mint ahogyan itt fel idegesitik egymást az ellátottak gondoljunk bele mit élnek át ök nap mint nap több telefonhívás után ! És mint tudjuk hivatali titoktartásra vannak kényszerülve én sem kockáztatnám a munkahelyem senki miatt sem hiába akarnák jofej lenni és együttérzően segiteni még ha csak egy információt közölnének is ők is meg vannak kötve nem mondhatnak mást csak amit a fejebbvalok engednek!!Sajnos ezt a világot éljük!!Holnap minden kiderül és bízunk benne hogy meg kapjuk!! Kellemes ünnepeket kívánunk..
Sziasztok. Hajdú Bihar vármegyèről esetleg valami hír. Köszönöm szépen.
Minden századdal egyet értek....Ezek szerint úgy gondolod ill értelmezem hogy Budapest még kapja a gyodot ünnep előtt?
Sziasztok! Baranya holnap 2024.03.28-án utal. Az imént beszéltem az ügyintézővel! Tehát ne várjátok ma!
Szép napot mindenkinek!
Na meglett kérdezve Kaposvár. Se segély se Gyód holnap..Csak április 2 kedd.
Szia. Én egy másik oldalon azt olvastam kb 30-perce,hogy kiutalták. De ne vedd kézpénznek,nem tudom mennyire hiteles aki írta. De hátha igazat mondott😉 mondjuk engem nem érint,én szolnok megyei vagyok
Én is hívom Hajdú -Biharban reggeltől estig arra sem hajlandóak hogy felvegyék a telefont
Van telszámod? Felhívom szívesen.
Úgy tudom csak 2.-án lesz
Szia most irtam emailt az osztályvezetőnek meg nem valaszolt de elvieleg ma kell utaljon
Lehet teleg ma nem lesz kíváncsi lennék oda telefonálna valaki mit mondanának
Sziasztok Tolna megyéről valaki valami infót esetleg
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
További ajánlott fórumok: