Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok akkor gyor mosom Sopron mikor fog kapni? Ha 1 ünnepnap?
Módosítom :) hát így jártam :)
"2017. január 1-jén lépett hatályba a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény módosítása (2016. évi CLXXX. törvény 3. §), amely alapján a Közszolgálati Tisztviselők napja, július 1-je, már nem munkaszüneti nap"
de legalább akkor Bp-en is 1-én utalnak :)
Ez vicces, mert aznap épp munkaszünet lesz náluk :)
Koszi!!! :) Legalább az ember tud így tervezni.
Üdvözlöm!
A jövőben a szociális ellátások tervezett utalási időpontja minden hónap első munkanapja. Jelen hónapban 2024. július 01.
Dr. Tóth Dóra
szociális szakügyintéző
Fejér Vármegyei Kormányhivatal
Dunaújvárosi Járási Hivatal
Nálunk Győr-Moson-Sopron megyében pedig akkor küldték
Érdekes lenne :) nekünk Bp-en kivételesen 30-án utaltak pont ezért.
Most néztem vissza 2 éve is utaltak elsején
Köszönöm szépen ezt nem tudtam
és az is :)
'A magyar egészségügy napja (másik nevén Semmelweis-nap vagy Semmelweis Ignác-nap) egy 1992 óta, minden év július 1-jén megtartott ünnepnap Magyarországon. 1818-ban ezen a napon Budán, a Tabánban született Semmelweis Ignác magyar orvos, az „anyák megmentője”,
"A köztisztviselők és kormánytisztviselők napja (korábbi nevén a köztisztviselők napja) minden év július 1-jén megtartott ünnepnap Magyarországon. 1992-ben ezen a napon lépett életbe a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény, ennek emlékére négy évvel később, 1996-ban a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete kezdeményezte, hogy Magyarország területén július 1-jén ünnepnapot tartsanak. Az ünnepet 1997-ben tartották meg első alkalommal, ekkor még a köztisztviselők napja név alatt. 2001-ben munkaszüneti nappá nyilvánították. 2011. június 20-án az Országgyűlés úgy határozott, hogy július 1-je a kormánytisztviselők napja is legyen, így ekkortól kezdve az ünnep neve a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja lett. 2016-ig munkaszüneti nap volt a kormánytisztviselők, az ügykezelők és a közhivatalokban dolgozó fizikai alkalmazottak számára."
Szia én úgy tudtam hogy az a Semmelweis nap
2024 Júl 1. köztisztviselők napja, munkaszünet. Így akkor nem utalnak, Bp várhatóan 2-án kap
Vagy 26 vagy 27 szerintem de memtudom meg senki nem írt rola
Sziasztok! Esetleg Baranya megyéről tud vki információt,Gyoddal kapcsolatban? Köszi
Nyugodtan lehet sok helyen, kormnányablaknál is, online is
Szia.Nem hanem a járás hivatalokba.Mindig ott kell ahonnan folyositják a járandóságokat.
Sziasztok
Tudom még korai de hátha tudja valaki hogy Fejér megyében mikorra várható a Gyod? Köszönöm
"A GYOD a gyermeknevelési támogatással (GYET-tel) korlátozás nélkül együtt folyósítható"
[link]
de ez csak kb. 25e Ft..de 30 órát dolgozhatsz mellette
Sziasztok!
Én kapom a középső kisfiam után a gyodot, és most megigényeltem a fő állású anyasági támogatást, mert 3 kiskorú gyermekem van. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a gyodból fogják levonni, vagy ez a gyodon felül jár? Illetve hogy ezt is be kell jelenteni úgy mintha munkába állnék?
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Sziasztok! Tudom még korai...de esetleg tudja valaki,hogy Baranya megyében mikor utalnak gyodot?
Ja, de Kormányablakban is leadhatod
[link]
Sziasztok.ha szamlaszamot akarok változtatni gyod utalás miatt akkor az allamkincstarba kell ?
Sziasztok meg van valakinek esetleg a Pest megyei utalási naptar?
Szia! Június 27.-én lesz számlán Pest megyében, postán július 2.-án várható
Sziasztok esetleg valakinek valami információja van-e hogy mikor lesz számlán és postán gyod pest megye
Szia, pár éve én párom is Ausztriába dolgozott, azért vonják meg mert onnan fogod kapni de az átfutási idő akkor még 1 év volt!Az összes pénzt visszamenőleg megkapod ami nagyon szép összeg.Sajnos ezt mindenkinek ki kell várni.A gyodot nem veszik el nekem se vették el.
További ajánlott fórumok: