Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Én is 10 hivtam foglalt. Lehet mellé tették a telefont!
Valaki el tudta érni a Padányi Beátát ?
Akkor más megyébe se utaltak volna ha hétfön nincs utalás!!
Nem utalnak már ma semmit sem szerintem 4óra elmúlt, szerintem elcsúsztak vele, ebből már csak holnap lesz, èn is hívtam őket fel sem veszik..
Nem tudom szerintem nem utalták el az aki megnyomhatja a gombot nem nyomta meg vagy nem tudom qurva idegesítő probálják ők beosztani igy is 2 nappal késöbb kaptuk volna nem baj rágjuk a falat ma
Az egy dolog hogy közvetlen Szolnokon a megyében meg nyomjak a gombot de Szolnok megyében is rengeteg település van ahonnan nem továbbították ma .... Szerintem már nem is fogják majd csak holnap 😔 nekem a járási hivatal a helyi küldi eddig minden hónap első munka napján reggel jött ma meg még semmi ... De nekem mondták ma itt helyben hogy ne is várjam ma mert hétfőn nincs utalás
Ugyan ezt mondták nekem is, bár azt nem értette hogy a többi megye akkor hogyan kaphatta meg
Most hivtam a bankot ők nem kapták meg az utalást még azért sem irták jóvá a számlákon azt mondta a hölgy hogy ő ugy tudja a gyod második munkanap fog érkezni Szolnok megyében
Most hivom de 10 perce csak zenél
Szerintem felesleges mert ha nem utalnak akkor sehol nem utalnak nem csak itt
És a bankot próbálta már valaki hívni hátha ők többet tudnak?
Így igaz próbálj meg itt érdeklődni
Mert elvileg ők nyomják meg a gombot Padányi Beáta
0656795740
Szolnok megye délelőtt fht rajta volt a számlán Mhb bank nagyobbik fiam megkapta. Nem értem hogy miért nem küldik a gyod egyszerre szokott rajta lenni az fht val .
Még 10 óra körül hívtam Őket,erre arrogánsan azt a választ kaptam: minden hó 5-ik napjáig kötelesek utalni!
Kérdeztem,hogy eddig mindig jött hónap első munkanapján,most mi várható? Erre: akkor folyamatban van
Persze,nekik fogalmuk nincs milyen egy beteg hozzátartozót ápolni,gondozni.Hogy pont hónap végére fullad be,vagy szaladni kell vele kórházba.... Ja?? Majd holnap,addig meg örüljünk,hogy egyáltalán ezt is kapjuk :(
Dühítő és szomorú is egyben,már nem tudunk min spórolni,mindent elvisznek a napi fizetnivalók :(
Lehet érdeklődni az illetékes telefonszámot le irtam
Szolnok megyében csak reggel lesz sztem
Aki gondolja hívja fel őket 0656795740 Padányi Beáta
utalásirend szerint kapják a megyék.
Ebből szerintem csak holnap lesz valami :/ De nem értem, miért nem egyszerre kapja minden megye.
Szuper videó! De mi a célja? Az nem derül ki...🤗
Hát igen csak nem értem mért mondanak a telefonba mást hogy elvileg ők még nyomták a gombot és elvileg ma rajta kell lennie mert eddig még semmi
helló mindenkinek!
szeretnék bemútatni egy kis videót amit én készitetem a kisfiamnak.de nem lett anyira profi munka mint ahogí kellene de sajnos nem vagyok profi nem is akarok mert a kisfiam fontosabb és egyedül nevelem.és ezt a videót szeretettel küldöm mindenkinek és a gyerekenek.ha tetszett a videó osztjátok meg mindenkinek hogy ök is léteznek.
[link]
További ajánlott fórumok: