Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szerintem komarom esztergom holnap kapja meg
Ha Budapestre gondoltál, nem Pest megyére, azt se találod a komárom-esztergom megyei utalási rendben, de hosszú évek óta első munkanap utalnak. Annyira nem bonyolult lekövetni. Főleg, hogy jó régóta ittvagy és minden hónapban elmondják.
Nehézkesen, mivel, mint mindig, hónap első munkanapján utalnak, ami holnap van.
Miért kellene a Komárom-Esztergom megyei kormányhivatal oldalán fentlennie a Pest megyeinek?
Nem mintha a Pest megyei éves utalást ne raktuk volna fel már jó párszor 😄
Azt hiszem épp tegnap írtam ki megint, de az is csak 7 hónapja kering itt meg faceen.
Pest megye:
07.30.
08.29.
09.30.
10.30.
11.28.
12.20.
Majd csütörtökön jön. Hónap első munkanapján.
Pesti Gyod utalás miért nincs benne???
7 hónapja minden hónapban kirakjuk az egész évest és a honlapon is fentvan. Miért nem mentitek le?
[link]
Az idei
Július 2024.08.01
Augusztus 2024.08.28
Szeptember 2024.10.01
Október 2024.10.31
November 2024.12.02
December 2024.12.19
Hani67. Kettő hónapig kapja az ápolást végző személy a GYOD-ot. Ezt azért tudom mert anyukám öcsém után mikor elhunyt kapta még 2honapig.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Nem tudja-e valaki, hogy a GYODot a jogosultsági feltételek megszünése után valameddig folyósítják-e? A férjem évekkel ezelőtt apósommal volt ápolási díjon és amikor szegény apósom meghalt, még 2hónapig kapta a férjem az ápolásit. Ezért gondoltam arra, hogy esetleg a GYOD esetén is van valami ilyesmi. Előre is köszönöm a segítséget! Szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok 🙂komárom-esztergom
Megyét tudja valaki?
Szép reggelt! Pest megye postai péntek! Kitartást mindenkinek❤️🤗
Hónapok óta így van remélem nem most változtatnak.
A messiás szóljon Belőled gyermekem.😅
Szia Csütörtökön lesz mindég 1 munkanap utalnak
Sziasztok Tudja valaki hogy Települési támogatásnál mennyi most az 1 főre jutó jövedelem Köszönöm ha válaszolsz
Flovi.91 jól tudja,minden hónap első munkanapján kapnak gyodot/àpolásit a Tolna megyeiek. Én is az vagyok,tehát ez 100%.
Sziasztok!Szabolcsba mikor lessz ápolási számálán? Köszönöm a választ előre is!!
Nyilván..mint írtam minden hivatal saját pénzügye dönt a saját utalási rendjükről
Van ahol hó végén van, ahol elején utalnak, mert más a pénzügyi költségvetésük, mások a kiadások stb, nyilván más a történet Vasmegyében mint Bp 12. kerületében.
Kincstárnál van minden hivatalnak vezetett számlája, így onnan utalnak, mint egy bankszámláról..semmi érdekes vagy új nincs ebben
Most megint egyet beszélünk...a parancsot az önkormányzat adja ki minden megyében... ezért különböző az időpont...a kincstárnál van a fizikai pénz az önkormányzatnál meg a büdzsé a keret amiből elkülönítik és osztják...jobb ha elhiszed amit mondok mert ugyanazt mondjuk csak valamiért szeretsz vitázni
NEM a Kincstártól kapják, hanem a Kincstárnál vezetett számláról..minden önkormányzatnak, hivatalnak van ott számlája, mint egy banknál az embereknek
Így akkor utalnak mikor a hivatal pénzügye elkezdi az utalásokat.
Kincstárhoz nem kell "eljutnia"
ugyanis a Kincstár kezeli az állam pénzét, így ott van minden állami költési pénz :)
Az önkormányzatok pénze Kincstári számláikon van..csak hogy tudd.
Vas megye ápolási a számlán, MBH Bank.
Jó van szociális segély na ez mellékes, a második pontban ugyan azt írtam...minden megyei önkormányzat más és más..az elbírálást nézd meg amit a 3 pontban írtál ha mindenki a kincstártól kapná közvetlenül akkor ugyanabban az időben kapna mindenki ezt nem értik meg sokan...de viszont valahogy el kell jutnia a kincstárhoz mert mindig ő utal számlára...ezt az ellátást az önkormányzatok költsegvetéséből finanszírozzák... kár vitázni én első kézből tudom az infót...de sebaj, szép napot ha nem hiszed járj utána mint a mesében
Szuper, köszönöm
Nekem is most jött. Szép napot mindenkinek :)
Vas megye Erste bank, most jött a gyod. Szép napot
Szia. Csütörtökön lesz utalás.
További ajánlott fórumok: