Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hú köszi a kiokosítást, most már így értem.
Viszont nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy az is jó, ha a 14. napon megyek hozzá, és akkor ő megnéz és beadja a tüszőrepesztőt.
Ez max csak akkor gáz, ha addig nekem lesz természetes úton ovum (mondjuk a 12. vagy a 13. napon). Nem?
Értem, köszi!
És mikor kell egyébként menni? Amikor pozitív ovutesztem lett, aznap? Vagy másnap?
Mi van, ha a pozitív ovutesztem szombatra esik és hétvégén nincs doki? Akkor buktam a hónapot tüszőrepesztő ügyileg?
Csajok bajban vagyok a tüszőrepesztő beadásának a menetével...
Ma vagyok a 10. ciklusnapon.
Előző hónapban a 13. az előtti hónapban a 11. ciklusnapon volt mosolygós tesztem, tehát várhatóan a hétvégéig most is lesz.
A dokim viszont egy héten egyszer rendel itt ahol lakom. Azt mondta, hogy ahhoz, hogy kiszámoljuk a dolgokat a tüszőrepesztőhöz, kell egy ultrahang. Ehhez írt egy beutalót, hogy menjek el ultrahangra valahova.
Na de hova? Nekem itt a városomban ő a dokim, de mivel egy héten egyszer van, kicsi az esélye, hogy pont azon a napon kéne uht csinálni, amikor itt rendel.
Ide kéne elmennem a helyi SZTK-ba? (nem szívesen megyek...). És ha el is megyek itt az SZTK-ba, meg kéne mondanom ennek az sztks orvosnak, hogy én valójában a Bánhidi dokihoz járok, csak ő küldött ide, hogy kukkantson már be és adjon tüszőrepesztőt ha lehet? Ez így tök furán hangzik.
Szóval szerintetek hova kellene mennem UH-ra? mert a dokitól kérdeztem, hogy ha ő pont nem rendel aznap, akkor hova menjek, amire azt mondta, hogy "hát bárhova".
LiluLilu!
Sajnos nem vagyok, de nekem még ciklusom sincs (még egy kromoszóma vizsgálat és agyalapi mirigy MRI vár rám), aztán utána vissza a dokihoz.
Én eléggé el vagyok maradva, azért inkább csak olvasgatni szoktam a fórumot. :)
Itt a tavasz lassan csajok!!! Jaj annyira jo lenne, ha a madarak csicsergese, viragok nyiladozasa kozepedte egy pocaklako is revbe erne :)
Esztelle mi ujsag? Tunetek? Megerzes? En 3. napja tettem le a duphastont, lassan meg kellene jonnie es indul az elso clostis honap..izgulok!!!
Az én görbém jelenleg ilyen, mondjuk ez is jó szar (képeim között van)
Sziasztok!
Majdnem minden nap benézek és olvaslak Titeket.
Sok sikert mindenkinek, örömteli babavárást meg minden jót! :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?