Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hát sajnálom :(
A barnázás nálam is elmaradt, pedig előtte 2-5 nappal már mindig volt. Most nem szedtem utrót és mégsem volt. Ezért reménykedtem annyira.
Én csak ovu környékén mérek már hőt, 1-2 nap, de lehet, azt is abbahagyom. Mi a francnak ezek után?
Reméljük, az új dokid tud majd vmi okosat mondani.
De jó is lenne!! :)
Köszi a biztatást!!! :)
Üdv közöttünk!
Mielőbbi babásodást kívánok!!! :)
Lányok! Én olyan szerencsétlennek érzem magam. 😕
A hőm szerinti ovuláció idejében pont nem volt alkalmunk együtt lenni.
Így úgy néz ki feleslegesen szedtem be a Closti-t! 😔
Esztella nagyon sajnálom. :(
A closti peteeres elosegito, ha alacsony a progid masodik feleben kell majd szedned duphastont v kapsz utrogestant. Szoritok es udv koztunk!
3 ev? Az elso baba konnyen jott? Van vmi gond a vizsgaltok alapjan?
Nekem mensi előtt sosem szokott fájni, de a terhességek előtt mindig. Most hiába nyomkodtam őket, tojtak fájni. Simán hason tudtam aludni.
Choragonhoz még nem volt szerencsém. Ebben a hónapban semmit nem szedek. A'la nature. Csak a vitaminokat, azt az 50 fajta szemet.
Holnap tesztelj egyet még, hátha hátha.
Na én pont ezért hagytam abba a hőmérőzést, nekem az utolsó 2 hónapban még dpo 15 is magas volt a hőm, 37, aztán mégis megjött :(
Mondjuk sejtettem, mert nem fájt a mellem, úgy látszik, nekem ez az egy tuti jele van a terhességeknek.
Azért még ne add fel, amíg nem barnázol, vérzel, addig esélyes lehet a dolog. Szorítok!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?