Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Nagyon szoritok! Az orvos hivott? Az igen! :)
Inkabb varok meg holnapig! A teszt bekèszìtve! :) digitalis van itthon.de azt akkor akarom, ha lesz egy pozim!:)
hát ha hcg és délután akkor persze dpo függő is , de a digitális clearblue ( csak drága) ami mutatna valósat.
Nekem az 12:30-kor "mondta" , hogy beköltözött valaki bendőbérlőnek.14 .dpo-n voltam .
Ha kibírod akkor holnap reggelig várj.
Mármint a csalàdon se lettek fizikai tünetek? 😃
Bizony el se hiszem , hogy itt tartunk még kb 23-24 hét van hátra ...
Köszönöm!
Milyen teszt ovulaciós vagy hcg?
Hivott a dokim h teszteltem? Hát nem.:D nem merek mert reggel annyira kóma voltam h elmaradt. Wc lehùzásnál jutott az eszembe!! Merjek delutanibol?
Dólamar boldog babavàràst kivànok!!! :)
Igen, jól emlékszel, én állandóan faltam volna tőle. Emellett extra hisztis és túlérzékeny lettem tőle, de komoly fizikai tüneteket nem okozott szerencsére.
Milyen nagy már a babókád! :)
A 3. még csak pocaklakó, ma 15 hetes.
A nagyfiam 6 havi closti után lett 12 éves , a kicsi 1 havi closti után 2,5éves.
Most a kiscsajra sokat vártunk 14 hónap. 3x3 havi closti kúra közte ugye a szünetek.
Baratcserjèt is pròbaltam.6hònapig mèg a gyerekvállalàs elejèn.:/ lehet h majd ujra megpróbálom :)
3gyereked van? Hogy birod?:)
Én még a baratcserjét mondanám. Az is erősíti a pé-t ezáltal a progit. Ne ess kétségbe ha az inofolic első hónapban nem hatásos a dokik is 3-6 hónapra teszik jótékony hatását. Nekem kb az 5.doboz hozta meg a sikert. Mondjuk nálam több összetevős problém van/volt. Clostiból meg ...3.gyermekemet sikerült összehozni így. Closti nélkül nincs pé-m, soha nem is volt.
A termeszetgyogyászom szerint az hozta elo ilyen mertekben, de amugyis hajlamos lehetten rá. Ezzel egyetèrtett a dokim is, mert sokan "panaszkodnak" a cickafarkra! :( de kitudja. Minden rendben, kivève progit.kicsit alacsony! :) hsg is volt. Átjárhatò vagyok
Biztos , hogy nem cickától vannak cisztáid... hormonsort nem nézett a dokid? Inzulinterhelésed volt?
Én is pcos vagyok, szerintem nekem segített a palástfű sokat! A palástfűről én azt tudom hogy segít a progeszteron termelésben. A cickafark tényleg nem jó bár sose ittam ,de ahogy én tudom cisztásodást okozhat.A cickafark a ciklus elején segít hogy legyen pé de mi erre szedjük a clostyt.
Koszonom.:)
Hat en regen ittam cickafarkot (amiatt, vagy sem) azóta vannak kisebb-nagyobb cisztáim pár havonta! :/ sztem PCOSOKNAK nembiztos hogy jòl hat. Max a palástfü! Mindenkinek drukkolok!:)
A palastfu mehet pcosnak is ugye? Cickafarkat nem lehet ciklus elso feleben...
Szurkolok hogy sikerüljön minnél hamarabb.
Koszi! :) akkor elkezdem majd inni. Már ebben a ciklusban is, most Inofolicot iszom. Hátha összejön ebben a ciklusban. Jó lenne, ha nem kène a closti!! :)
Nekem se volt peteérésem closty nélkül. Nem stimulált túl. A palástfüvet meg én úgy ittam hogy egy bögrébe egy evőkanál füvet forráztam le,megvártam míg kihűl vagy langyos lesz és megittam. Napi egy bögrét szabad csak inni és a ciklus második felétöl ovu után kezdtem mindig inni.
Nekem egyáltalán nem volt peteérésem, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót. Az első pozi ovu tesztem a Clostitól volt, fent is van a képeim között.
Krysztyn nem stimulalt neked cisztákat a closti? Gratulalok a babahoz. :)
Palastfuteam van itthon, de fogalmamsincs hogyan, mennyit kell fogyasztani!:)
Nagyon koszi a befogadàst ès a sok sok infòt. Nyugodtabb vagyok kicsit. A ciszta miatt megyek 3szor , bar nem banom tudom h kis adagot kapok de jobb ez így egyenlore. Lanyok, nektek egyáltalán nincs peteèrèsetek? :) mindenkinek szep vasarnapot.
Szia, üdvözöllek itt. Remélem mielőbb sikerülni fog a baba :-)
Nekem 5 napig 1 szemet kellett szednem ,ez az első hónap, most volt inszem pénteken.
Üdv köztünk! Én is hajlamos vagyok/voltam a cisztásodásra, bár nekem doki 2x1 írt fel. Nekem is 33-34 napos ciklusaim voltak,de volt amikor hosszabb. Legelső hónapban volt a 17 nap ovulációm de volt még mellete domináns tüszöm is uh. De attól függetlenül 29 cn megjött. Utánna egyre hamarabb voltak a pé. Nekem is alacsony volt a progim ezért én ittam hozzá palástfű teát. Az utolsó egyben ötödik ciklusban a 12 cn volt pé és abban a hónapban csak 3x voltunk együtt pé elött és után napok. Lemondtam arról a hónapról de mégis sikerült. Már a 12 hetet töltjük. Persze nekem hamar kiderült hogy úton van 10 teszt segítségével és rögtön doki és progi pótlás. Szerintem ami segitett nekünk a vitaminok inofolic palástfű + closty.
Udv Lilu koztunk! Mielobbi babasodast kivanok Neked!
Üdv itt Lilu! 😀 A Closti azért egy kemény gyógyszer, tehát bekavarhat a ciklusba, de ezt az uh-n meg fogja tudni mondani a doki neked, főleg hogy hátomszor is megnéz. Nekem azt mondta a doki, hogy ha az emberrel nincs baj, akkor az ovu előtt (ez amikor pozi az ovu teszted), ovu napján (első negatív ovu tesztes nap), és ovu után legyünk együtt. Bízzunk benne, hogy hamar sikerül neked! 🙂
Elèg fiatal (21mùltam) 11hònapja pròbàlkozunk, párommal minden okè***:)
SZIASZTOK! Lilu vagyok, csatlakozhatok?:) ha marciusig inofoliccal nem jön a baba, akkor closti kis adagokban (5napig napi fèl szem) hajlamos vagyok cisztára ezèrt a nagy óvatosság, meg mert neha van peteeresem. Nagyon sok kerdèsem van kezdetnek 3-at felteszek.
Hosszuak a ciklusaim (33nap) 18-19napon van pèm.amikor van, a kerdesem, valtozhat a pèm időpontja? Belekavar abba, hogy mikor jon meg?
Uh-ra 12-14-15.napokon kell mennem majd, utána "meglátjuk"! Utolsó kèrdèsem: minden másnap, de van h minden nap egyutt vagyunk. Mi lesz az optimális? Most 36cnapon vagyok , teszt 34cnap negativ. Kedden tesztelek, ha addigra nem jön meg es negatív, akkor norcolut!:)
Remelem nem voltam sok elsőre !! Rengeteg a kètelyem es a fèlelmem elèg fiatal vagyok. Nègsem jön a baba.. hormonjaim rendben "csak" a progi kicsit alacsony. mindenkinek mielőbbi zebrás tesztet kívánok!!! Sziasztok!!:)
Kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!! :)))
További ajánlott fórumok: