Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Orvosa válogatja, hogy mit szól hozzá.
Mi mindig azzal kezdjük a konzultációt, hogy leülök, közli, hogy meséljem el, hogy mi történt mióta utoljára nála voltam, majd hogy akkor mondjam el, hogy mi a következő lépés, amit szeretnék.
Ha orvosilag nem látja akadályát, akkor már azonnal a kérésem alapján cselekszik is:))).
Szóval egy próbát megér, aztán majd meglátod, hogy mit szól hozzá:)
Hozzá kell tennem, hogy az én dokim már azon nagyon meglepődött, hogy mennyire tájékozott vagyok, mennyire képben vagyok mindennel (hála Nektek is:)), úgyhogy már csak azért is szorgalmazta mindig, hogy mondjam, hogy mit szeretnék, mert látta, hogy nagyon alaposan utánajárok a dolgoknak.
De ő tény, hogy szerintem egy kivételesen rendes doki.
Azokat gondolom csak receptre lehet venni.
Mostanában nem is kell mennem dokihoz meg nem szivesen adnék neki tippet hogy mit írjon mert azt általában nem szeretik. Vagy ti szólnátok?
Vagy próbáljak szerezni recept nélkül? Nem gondoltam volna hogy ilyen elavult gyógyszert írt pedig nem öreg. ☺
Én meg nem ismertem így ez eszembe se jutott. Köszi a segítséget! :)
Köszönöm!
És szerintem is nagyon korai volt a teszt. Nekem tüneteim voltak már 11.dpo-tól, de a teszt csak a 14.napon mutatta.
Amúgy meg a dokid ne nagyon erőltesse a norcolutot terhesség megtartásra. Meg úgy amúgyse. Utro vagy duphaston nem annyira elavultak.
Hát én sajnos teszteltem ma egy negatívat. :(
A dokim azt mondta teszteljek ha elfogy a Norcolut ami elvileg segít megtartani az esetleges terhességet. De ha jól számolom akkor a 9.dpo-n vagyok. Nem korai ez a tesztelésre? Mondjuk nem hiszem hogy sikerült mert semmi tünetem de ha mégis? 😯
10 napig kellett szednem a 16. naptól és abbahagyás után 2-3 nappal kell megjönnie. Olyan csalódott vagyok. :(((
Ez aztán a jó hír!!! :)
Gratulálok!!!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?