Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszönöm !
Krysztyn, Ti hol tartotok?
Igen 13+5 hetesen a 4D-n.
Aztán rá 4 napra kész lett a Prena teszt is ahol ezt 100%-ra megerősítették.
Kösziiii!!! Bocsi a név összekeverésért..
Akkor még jó, hogy kétszer végignéztem dólamar hozzászólásait:)))).
Azóta iszom egyébként, csak elhagytam a papírt, amire összeírtam, hogy mik kellenek bele pontosan, így nem tudok újat keverni:)
En voltam, keresem :)
Kismamik h vagytok? A harmas ikrek anyukakkal mi lehet? Sajnos miota irta h korhazbe fekszik be, nekem ugy remlok azota nem jelentkezett :(
Dólamar!
A múltkor belinkeltél egy oldalt, ami ilyen gyógytea összeállításáról szólt (cickafark, ánizs, körömvirág...stb). De nem találom azt a posztodat. Be tudod légyszi újra linkelni?
Én már mondtam ezt Nektek hónapokkal ezelőtt. Ovu környékén brutál lesz, ha most ilyen. Ha a férjem egész nap rendelkezésemre állt volna is kevés lett volna. Pedig aztán nem kevés😀
Aztán majd mensi felé javul a helyzet.
Rendes a dokid nagyon! Huzhatna az idot hisz a jatt nem keves, addig is zsebelhetne....de megteszi a kov lepest. Hiszem h jo uton jartok, de mar az is lehet h a szetrobbant tuszo(k) meghoztak aldasos "hatasukat" :) szoritok!??
Miota probalkoztok?
DPO4 vagyok, hát érdekes volt a tegnapi napom...
Pénteken mosolygott a cb digi, úgyhogy hétvégén belehúztunk, hátha...
Doki tegnap bekukkantott.
Annyit látott, hogy a tüszőm 1000%, hogy megrepedt magától, úgyhogy semmi szükségem nincs tüszőrepesztőre.
Azt mondta, hogy rengeteg folyadékot lát bent az ultrahangon keresztül, ami annyit jelent, hogy szétrobbantak a tüszők rendesen. Szó szerint még hullámzott is a felvételen, mutatta:).
Hogy sikerrel jártunk-e vagy sem... hát ez majd kb jövő hétvégére kiderül.
Viszont amit utána mondott, az egy picit megijesztett, ugyanakkor valahol ürültem is neki.
Azt mondta, hogy ha most nem jön össze, akkor belevágunk a lombikba. Mert ücsöröghetek én nála hetente, kéthetente, nézegethet engem, csengethetem neki a tiszteletdíjat, de ettől se ő se én nem leszünk boldogok. Közölte, hogy menjek és ücsörögjek ott nyugodtan, de ő állapotosan szeretne engem látni:).
Egyébként főleg a korom miatt (39 leszek idén).
Úgyhogy haladunk tovább az úton. Holnap vérvétel, utána egyeztetés altatóorvossal, utána ekg, mellkas rtg, majd április 10-én átjárhatósági és méhtükrözés. Ez már tulajdonképpen a lombik első lépése is lesz egyben.
Úgyhogy valahol végülis örülök, mert így van, mert tényleg nem kell egy éveken át tartó várakozásba belefásulni, hanem megtesszük amit lehet pikk-pakk, aztán lesz ami lesz.
Persze remélhetőleg már beköltözött valaki a pocakomba, és nem lesz erre szükség:))).
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?