Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hát tényleg, szó szerint mindent, mert ezen kívül már nem marad vizsgálat.
Ja még az előző regényemből kimaradt az endokrinologus, hozzá február 27-én kell visszamennem az eredményeimmel. Lassan külön naptárat fogok már vezetni az időpontjaimra:)))
Dr.Bánhidy Ferenc a dokim. Amúgy én nem a SOTE2-re járok hozzá, hanem nálunk ő rendel ahol lakom privát is.
De természetesen a műtét ott végzi.
nagyon szorítok, hogy sikerüljön előbb.
Én is most kapom az első tepesztőt és lesz az inszem. Izgulok és kíváncsi leszek mi sikerül így.
Sziasztok!
Huhh hát tegnap egy kicsit lefagytam...
Voltam dokinál, megkaptam a 3. körös clostymat, a héten kezdem. Mondtam neki, hogy a párom megy hétfőn andrologiára, és akkor még szeretném emellé letudni az átjárhatóságit és a méhtükrözést is...
Ekkor szembesültem azzal (tényleg nem tudtam), hogy ez egy mélyaltatásos nagyműtét, és bent is kell aludnom a SOTE2-n.
Azt mondta a doki, hogy ha már altatnak, akkor megnéznek mindent ami csak létezik Atól cettig.
Április 10-re kaptam időpontot. Előtte (már megint) vérvétel ... hihetetlen, ez a 4. vérvételem lesz 2 hónap alatt, előtte nem volt vagy 10 évig:))).
Ezen kívül EKG, mellkasröntgen, egyeztetés altatóorvossal...stb szóval lesz mit tenni..
Nagyon bízom benne, hogy a 3. havi closty pozitív fejleményeket hoz, nagyon szeretném ezt az altatásosdit megúszni:(((.
Kérdeztem a dokit, hogy mennyibe kerül ez a műtét, azt mondta, hogy "ez mindig a betegre van bízva". Van valakinek esetleg valami tippje, hogy mennyi "illik" ilyenkor adni? Tudom, hogy ingyenes, meg tb meg egyebek, de ez itt Magyarország, szóval elfogadom, hogy "illik adni".
Köszi előre is a válaszokat.
Ja és egy pozitívum, azt mondta a doki, hogy ha ez még meglesz áprilisban, akkor nincs semmi de semmi több vizsgálat, minden le lesz tudva.
Nekem egy évig nem is foglalkoztak azzal, miért nem esek teherbe, így több mint egy év után írták fel.
Csajok, megjött a fájdalom. Itt van és gyilkol....
Nekünk egyből felírta mert az előző kislányom is Closti segítségével fogant. Akkor egy év próbálkozás után írta fel és az első kúra meghozta az "eredményt":).
Most a 3. kúránál tartok és semmi. :(
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?