Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Szia Anna, inszemhez is clostival fognak stimulálni?
Sziasztok! Én ritkán írok,de olvaslak benneteket mindíg. Gondoltam beszámolok róla,hogy ma voltam dokinál 6havi Closti kúra után és sajna köv.hónapba kezdődik az inszemináció....
Szia! Nekem 1*1 tabit kellett szednem 5 napig, és attól lett egy darab tüszőm bal oldalt. Én annak az egynek is örültem. :)
Nekem napi kettovel lett ot es nem allt meg a novekedesben, mert sajna nekem a pco miatt az volt..
Nekem alapból is 2-3 ért egyszerre, de csak egyik oldalon. A Closti annyit csinált, hogy mindkét petefészkemben volt kb 2 tüsző, meg intenzívebben növekedtek.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy akiknek 1*1 vagy 2*1/2 closti-t kellett szedni, azoknak mennyi tüszője lett? Köszönöm, ha válaszoltok!
Ha tobb tuszo van, az is sokszorossa teszi? Nah en penteken megyek, megnezetem. Ot tuszom volt es az utrot is adagolom 2*2-esevel...
2*1-et szedtem 3. ciklusnaptól 5 napig.
Én is meglepődtem, mivel a 4-nél nagyon el voltam kenődve... mondom "hogy lesz ebből legalább 40...", erre az első clostis hónap után 100 fölé ment:).
Az endokrinologusom szerint elképzelhető, hogy több peteérésem is volt, és az tolta meg ennyire.
Utanaolvastam, volt h masoknak irtak ciklus masodik feleben is...nem vastagitasra adta, mert az jo volt, hanem ugy fogalmazott uh utan h a szerkezete nem tokeletes es azert adja...hat en nem ertek hozza, csinalom amit mond...
Ez így elsőre kicsit furán hangzik, mert az ösztradiolnak pont a ciklus első felében van jelentősége, akkor kell vastagítani a nyálkahártyát, aztan ovu után a progi alakítja át megfelelő minőségűre a beágyazódáshoz.
Mondjuk nem akarok okoskodni, lehet hogy a ciklus 2. felében is van jelentősége, csak én nem.tudok róla. :)
Hűűű, ezek szép számok! Mennyit szedtél belőle?
Szia! Hat februar 28-an, amikor repesztet, meg aznap mondta h kezdjem el, 20-an kell hivnom, addig azt mondta szedjem es eredmenyrol fuggoen gondolom megmondja...
Nekem closti előtt 4 volt a progi szintem, az első clostis hónapom után pedig 104 lett. Most megint voltam vérvételen, és most 106. Úgyhogy brutál megnyomta:)
Sziasztok.
Szerintem a closty nagyon jó gyógyszer.
Fiammal 13 évvel ezelőtt szedtem, akkor 1.hónapban lett is baba, igaz akkor 20 voltam.
2015-ben orvosomtól kértem írja fel nekem megint, ekkor a 3.ciklus szedésekor (novemberben) pozi tesztem lett, aminrk 2015 decemberben missed.ab lett a vége.
Utána megbeszéltem dokimmal h amint megjön missed.ab után próbálkozhatunk, closty is mehet napi 1, progeszteron pedig a 17.ciklusnaptol, pozi teszt esetén folytassam a progit. Sajnos ekkor megjött.
2016 Februárban 2*1 clostyval, ovu után progival ment végig a ciklus. Eredménye egy csodaszép pozi teszt lett. Azöta itt alszik mellettünk a gyönyörű 4 hónapos kislányunk.
Nálunk pozi teszt után biztos a progi kellett h ne legyen gond.
Hagyd a hőmérőt. Mióta nem mérem én se sokkal nyugodtabbak az éjszakáim😁
Hat nekem talan fog segiteni Csucsi. Kovi honapban tuszorepesztot is kapok. Meg parom is megy vizsgalatra!:) nemtudom kovetkezo honapban 100%, hogy nem mérem majd a homet
Ági! Te meddig szeded az estrofem-et?Mármint hányadik napig?
Ez azért nem teljesen így van...jobb lenne orvosnak uh-val megnéznie, hogy megrepedt-e. Én már nem mérem a hőm, ahogy itt sokan mások se, mert csak feleslegesen idegelem magam. Egyébként mikor barátnőm terhes lett, de még nem tudta, ovu utan mérte a hőt, és 35,9 volt neki...és nem is ment feljebb, ma pedig boldog kismama. Szóval azért bizakodj, bár nekem a Closti nem segített sajnos.
Csucsi nem hiszem leesett a hőm, nem sikerült repednie :/ köszi a biztataást csajok, itt vagyok drukkolok nektek.:) én jövőhéten már váltom is ki a kövi clostit.
ennyit a hónapomról, megint kudarc, nagyon leesett a hőm.:( remélem azért mert korábban mértem (korábban kellett kelnem 1.5órával) de már nagyon óvatosan reménykedem. tegnap 37,1 ma 36,48 cover line alatt van.:( ti h vagytok???
Igen, nézik a progit, ösztradiolt, LH-t, FSH-t is ovu után is.
Megrepedt az, ne aggodj! 20-22-es reped, foleg h erezted is...
Köszi! Biztos lesznek kérdéseim. Még minden új és ismeretlen. :) Egyelőre csak várom a következő ciklust, hogy kezdhessünk.
Szeretem a mikrobiológiát. :D :D :D
Pár perc után szerencsére elmúlt 🙂 De mondta a doki is hogy ne ijedjek meg, erős szédülésem lesz. De hát a cél érdekében mindent 😀
Szerintem eszerint a 17. napon repedt. Szerintem jó lesz ez 😉
Köszi a biztatást, igyekszem én is pozitívan gondolni a dologra, de a mai ovutesztem még halványabb, mint a tegnapi. :((
lányok a 19.7 mmes tüsző ,amit 14.ciklusnapon mértek, mikor repedhetett ha most a 18.napon vagyok? hazudhat az ovuteszt? 16.napon volt extra pozi..de már kezdek kételkedni h egyáltalán megrepedtek. 16-17 ciklusnapomon feszített a méhem és fájt ha leültem. Lehet h ciszta lett ?:(
További ajánlott fórumok: