Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Ha 60 napon tul leszel es meg mindig semmi...erdemes duphastonnal meghozatni (10 nap), ahogy leteszed ra 3-4 napra megjon..en is igy kezdtem az elsot...
2 eve iszom...napi 2-t...
50. ciklusnapom van. Már nagyon várom, hogy megjöjjön. Következő ciklusban indul a Closti. :)
Sziasztok!
Nem értem! Tegnap kellett volna mennem ciklus közepi uh- ra,de nem tudtam a 2 évesemet kire hagyni így nem mentem! Ilyenkor már mindig 20 mm-sek a tüszőim! Mondom kipróbálok egy lh tesztet,nagyon halovány,pedig prediktor... És nagyon fáj,szurkál a petefészkem! Na,mindegy megpróbáljuk apával! ;)
Az már 15 dpo lenne, ha jól számolom. De szerintem hamarabb megjön, mert elmúlt a mellfeszülésem.
Szerintem neked Inofolicot lenne érdemes szedned.
Nekem terhesség elött meg 12 hetes koromig inofolicot kellett inni. Bár az nem terhesvitamin. 12 hét után femibiont eszek.
Csajok IR es pco mellett melyik terhesvitamin szeheto/javallok? Jod kerdese?
Lassan szerda!!! Az hanyadik dpo?
E honapban ad le mintat...
Párodat nézték már?
Hiába van 5 tüsződ, ha ott van a bibi...
Koszi! Remeljuk hamarosam mi is babazhatunk!
Köszönöm ! Én meg nagyon szorítottam /szorítok továbbra is amikor lehet olvasgatlak Titeket!
Oh dejo!!! Orulok neked nagyon! Pihizz is sokat! A csajszi meg tuti csini lesz :)
Előtte lett volna érdemes hőmérőzni és utana már lehet tudni mennyit dob a progi, de van akinek annyit nem , hogy hatalmas különbséggel kelljen szamolni.
Nekem max 1-2tizeddel nyomta meg a napi 6db utro.
Köszönöm velünk minden oké, vasárnap kezdem a 20.hetet.
Már szétvásároltam magam a kiscsajnak. Néha nagyon nehéz sokat vacakol a közérzetem. Persze nem panaszkodok , mert minden perce megéri. A fiúk sokat hagynak pihenni.
Igen, ezért is furcsálltam...napi 3 szemet szedtem, most azt csinálom, hogy mától napi 2, így kitolok egy napot...szerdán úgyis tesztelek, utána egyből megkeresem a dokit, ha pozi. Remélem jó lesz így. Na meg tolom az e vitamint.
Vervetelen voltam....nincs baba. Kedden doki..uj honap, uj remeny...5 tuszobol egy sem...
Mi újság?? Mi volt a dokinál?Remélem jó hírekkel szolgálsz.
Most kaptam meg a vereredmenyt, hcg 1 alatti...progi 37.2 nmol/l sztem ez is keves utro mellett...
Hogy vagy? Hanyadik heten jarsz mar? :)
Esztella, lucamami regem irtatok mar!!! Mi ujsag?
Akkor meginkabb nem erdemes homeroznom...
De igen , hiszen azért megy fel ovu után is mert progi termelődik valamennyi legalabbis tuti a progira meg így reagálunk.
En csak negativ eseten allhatok le, mert vetelest okozhat a keves progi...sot 12-14. Hetig kell potolni ha osszejon, meg a mehlepeny at nem veszi a szerepet.
Na azt viszont nem tudom, mert én most szedek először és már nem mérem...amúgy furi, mert még 2 napra elég gyógyszerem (progi) van, de a nem várt csak jövő héten van. Kérdeztem az orvost ez nem baj-e, azt mondta nem, szedjem amíg van, aztán várjam hogy nem jön meg, és a menszi (elmaradásának) harmadik napján beszéljünk, mert ha sikerült, akkor ír még föl. Remélem jól mondja, de hát csaaak 😀
Ovu biztos h van a tuszorepi miatt, mensi meg addig nins meg a progival le nem allok...a progi egyebkent nem befolyasolja a hot?
Nálam rosszabb alvó nem vagy 😀 Én is legalább kétszer pisilek és össze-vissza kelek, de mikor mértem, teljesen egyértelmű görbéim voltak, és tényleg mutatták az ovut és a menszit is.
Ebben sajnos nem tudok segiteni, en utrot is kapok, ami szabalyozza a ciklust nalam, ha leteszem, 3-4 napra ra megjon...de olvastam mar neten mindket verziot, azt is h kitolta, azt is h elorebb hozta...
Nem mertem a hom, mert ossze vissza kelek, nagyon rossz alvo vagyok..fel4-5 kozott kelek, raadasul ejjel ketszer is megyek pisilni, ejfel es 3 kornyeken...sztem nalam nem adna relevans adatot.
Sziasztok van olyan,akinek a closti kitolta a ciklusát.Eddig 26-27napra jött meg, most tartok a 30ik napnâl. tesztet még nem csinàltam, mert középidőben mikor nézett a doki, nem voltak dominàns tüszőim.
Hődet méred? Én nem szeretem mérni, de nálad most hasznos lenne megnézni, hogy fent van e még. Ha nem esett le, akkor van még remény.
De ha leesett, akkor sincs semmi gond, majd a következő hónap sikeres lesz 😉
További ajánlott fórumok: