Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Ne keseredj el, ha ez a hónap nem sikerül, majd a következő fog. Keveseknek jön össze az első clostis hónap.
De még ez a hónap se száz százalék, hogy sikertelen.
Oks, köszi!
És sok sikert! :)
Akkor ne tesztelgess ha mész vérvételre.
Igen a 14.napon volt a cb digi meg a predictor. Előtte exepil meg one step meg mindenféle.
A predi meg a cb a legjobb!
sziasztok, nekem a predictor és a cb is mutatta már 12dpo-n.
Egyébként terh cukor-inzulinod volt már? Az is bekavarhat. D vit?
Viszont sajnos a stressz simán ki tudja tolni a ciklust. (és sajnos a ciszta is, ami nekem 53naposat csinált)
azért drukk, és remélem oké lesz minden.
férjed volt már androlóligán? minden rendben az ő részéről?
én elkezdtem avivázni, pénteken volt a tanfolyam, remélem sikerül letornázni a cisztát, mert már csak egy maradt, és ha az is eltűnik, kezdünk végre, ha megjön :)
Aki tud, menjen avivára, jó a hormonok, ciklus helyrerázásában, segít a cisztákkal, miómával, letapadással, ovuval, mensi meghozatallal, egy 4órás tanfolyam van, utána otthon csinálod a kb félórás tornát. Nagyon lehet érezni, hogy jól odadolgozunk az alhasra. Most bízom, hogy a cisztát is eltünteti :)
Most nem 20-a a céldátum?
Amúgy 12.dpo-nál nekem sem mutatta ki.
Köszi a választ!
És a szurit "sima" nődoki is felírja, vagy meddőségishez jársz?
Úgy tűnik, nálam is hatástalan a closti, az endodoko mar most nődokihoz akart küldeni, de mi.meg akartunk.még próbálni egy clostis hónapot.
10 mm egyáltalán nem vékony :)
Nekem 8,8 mm volt inszemkor.
Én ma voltam uh-n. Hát az biztos, hogy megrepedtek a tüszők, azt mondta a doki, ami jó hír. Viszont a nyálkahártya vékony....10mm....szóval nem biztos hogy ebből babó lesz, de megyünk tovább, ha megjönne a menszim, akkor meg kell keressem újra a dokit. Ma vagyok dpo 6 körül amúgy (nem vagyok benne biztos, hogy melyik napon repedt).
Anna, neked küldöm az energiát 😉
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?