Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Engem annyira nem stresszel az esküvő, csak kicsi lagzit akarunk, ez már a 2. lesz mindkettőnknek.
Inkább a nászútra gyúrtam, de így most passz, h mi lesz.
Nem baj :D
Holnap akarok egy CB-t, van is otthon, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire erős a csíkocska.
Nem mondom, h szupererős, de teljesen egyértlemű és egy másodperc alatt kijött.
Ne add fel!
Vagy csak hitesd el az agyaddal, h feladtad, csapd be! :)
Én tényleg teljesen elengedtem ezt a dolgot!!!
Mondom, még azt sem tudtam, hányadik napon vagyok!
És tetkót csináltattam, sportoltam, futottam, iszogattam is olykor (volt egy csomó szülinap), ja meg deblás is voltam, szóval baromira meglepett.
Mi megbeszéltük, hogy csak a hagyományos próbálkozás jöhet szóba, sem lombik, sem inszem.
Kívánom, hogy neked is összejöjjön!!!
Ja és még egy dolog, kiderült, hogy enyhe IR-em volt/van, szedem a meforalt, lehet, ez is közrejátszott, passz, nem tudom!
De azért csak óvatosan örülök még.
Na végre valami kis fejlemény itt!!! A múltkori post-od után már én is feladtam, belefáradtam az egészbe:(.
Miért nem csinálsz egy CB-t? Az a legjobb.
Sziasztok!
Mi a véleményetek; Clostis hónap 10. ciklusnapján egy db 12 mm-es tüsző és 5 mm-es méhnyálkahártya milyen eredmény?
Köszönöm szépen!!!
Megmondom őszintén, az egyetlen érzés most a borzasztóan be vagyok sz@rva :D
Elkezdtem ma szedni az utrót, így nem tudom, van-e értelme progit nézetni.
De tényleg nem akarom beleélni még magam.
Ahogy beledugtam a tesztet a pisibe, azonnal kijött a tesztcsík!
Juj csajok, mi lesz most????
Dólamar, remélem, veletek is minden rendben és szép nagy már a kiscsaj! :)
Esztella!!!
Ha jól tudom mi egyidősek vagyunk és a múltkor amikor elolvastam a hozzászólásod én is kicsit feladtam. Ráadásul nekem a doki azt mondta nagy lutri már "ebben a korban"teherbeesni spontán ezért a lombikot ajánlaná. Mi addig már nem szeretnénk elmenni akkor elfogadjuk hogy ez van. De most visszaadtad a reményt!!! ☺
Drukkolok ezerrel és kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!! Egyébként én az utolsó adag Closti-t nem is szedtem be gondoltam meglátjuk mi lesz de sajnos a tegnapi tesztem negatív lett. Nem tudom hányadik dpo. mert se hőt nem mérek "már" se nem számolok. Nagyon örülök neked!!!
Jaj de jó!
Hcg mellett progit is nézetsz?
Nekem aznap kellett volna válaszolni az utazási iroda ajanlatára mikor pozi lett a tesztem!
Jaj de vártam már , hogy ezt írd! Nagyon de még annál is jobban drukkolok!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Nekünk is most nyáron lesz az esküvőnk, de engem inkább csak stresszel az egész szervezés. Várom nagyon, hogy túllegyünk rajta.
Na csajok, élménybeszámoló az elmúlt egy hónapról, amíg csak nagyon ritkán néztem be ide. (ez már closti nélküli hónap volt)
Szóval nekem mindig 14-15 napon szokott ovum lenni, februárban viszont csak a 20. nap körül volt egy kicsi hőugrás. Tényleg kicsi. Nem is törődtem vele, gondoltam, ez egy ilyen hónap.
Elmentem tetkót csináltatni, ami 5 órányi stresszel jár. Szerveztem ezerrel a nyári esküvőnket. Lefoglaltam egy egzotikus helyet nászútra.
Múlt héten elgondolkodtam, hányadik napon is vagyok? Dpo 11-12 volt, elkezdtem barnázni, kicsit véreztem is. Jól van, gondoltam, majd szombatra megjön. Nem jött meg, csak nagyon halvány rózsaszín maszatolás. Közben beteg lettem, nincs lázam, de elment a hangom, köhögök, fáj a torkom.
Szombaton buliban voltunk, de nem éreztem jól magam, ittam egy krémlikőrt és borzasztó hányingerem lett, haza kellett jönnünk, gondoltam, a deblától.
Viszont mivel csak nem jött meg, kezdett érdekelni a dolog, a hőm is megmértem a napokban, 36,8-36,9, így ma reggel csináltam egy predictort és pozi lett!!! Előbb kijött a tesztcsík, mint a kontroll.
Most egyelőre nagyon be vagyok parázva, hogy mi lesz ????
Nagyon nem akarom beleélni magam, mert tavaly nyáron már volt egy biokémiai terhességem.
Csütörtökön elugrok magánban egy HCG vérvételre.
És figyeljetek! SEMMI tünetem nincs! Se hasfájás, se émelygés, se puffadás, se ciciérzékenység, semmi!
Na hát dióhéjban ennyit.
Nekem csak remegett a szemem néha, más nem.
Lilu jól teszed, én is most próbálok az utazásra koncentrálni, meg sok másra. Kedden visszamegyek a dokihoz, meglátjuk mit mond 🙂
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?