Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hát sajnos csak 58 lett, az semmi sajnos. 39-8000 a referenciahatár.
Elvileg hètfőn vissza kell mennem kontrollra, h emelkedik-e, de nem tudom,h van-e értelme.
Toljam azért szerintetek az utrót hétfőig,vagy inkább engedjem, h a természet tegye a dolgát?
Hát igen döcögősen 22.napi pé és vagy 10.napi beágyazódás....
Mensi szerint 23+1 hetes vagyok. Baba méret szerint 21+4 szóval van difi. Bár a legutóbbi uh .szerint már 22.hetes.
Én a júli 17-ei születést súgom neki. 😁
Azonnal írj ha tudsz valamit addig lesem sűrűbben!
Ági most , hogy mondod úgy maradtam hason...talán el is aludtam.
Hát én mensi szerint 5,4 hetes vagyok, de később volt ovum, így csak 4,6 szerintem.
Mindenképpen felhívom majd a dokim, ha megkapom az eredményt.
Emlékszem, neked is kicsit döcögősen indult az elején a dolog, aztán nemsokára megszületik a kicsilány :)
Köszi a drukkot!
Jaa jó lenne egy uh is.
Nekem mikor a doki a 6.héten csak egy 2 mm-es petezsákot látott utana küldött vérvételre és mondta 700 felettinek kell lennie a hcg-nek.
817 lett.
2 nap múlva 4 mm-es petezsák 1640 a hcg.
Jaj annyira veled izgulok!
Az lesz! :)
Hatrahajlo mehnel melyik poz a befuto? Tudtok vmi praktikat? :)
Hát ma estefelé, vagy holnap reggel.
20 másodpercenként nézem az e-maileket.
Szorítok, h összejöjjön!
Megjöttek a gólyák is, sikerülnie kell! :)
Amúgy mi ebben a hónapban sokkal kevesebbet voltunk együtt, mert beteg is voltam, meg összejött jópár dolog.
A nyuszi üzemmód nálunk nem vált be.
Szia Ági!
De jó, hogy írtál helyzetjelentést! :)
Konkrétabb méreteket nem mondott, nem írt a leletre? Hány mm számíthat megfelelő méretűnek?
Köszi! Nem emésztem magam!! Utrót nyomok most is, csak szájon át.
Hát feküdni nem nagyon tudok a gyerekek miatt, de azért pihi üzemmódba kapcsolok.
Ha egészséges a baba, akkor úgyis meg kell tudnia kapaszkodnia a progipótlással, ha meg nem az, akkor meg hiába feküdnék.
Gondolhatjátok, mennyit tudtam ma dolgozni, itt ülök a gép előtt az irodában, de csak a testem van itt!
Ez a déli utró most kicsit kiütött, mintha ittam volna egy páleszt, vagy hasonló :D
Pozitív, de tavaly júniusban is volt több pozi tesztem, de nagyon halványak maradtak és végül átmentek negatívba, csak biokémiai terhesség volt. Akkor mondjuk nem barnázgattam.
Egyrészt a maszatolás miatt szedem szájon át, másrészt ilyen van itthon, amíg nem jutok el dokihoz, addig marad ez. Nekem nincs tőle semmi mellékhatás egyelőre. Most várom az eredményt, aztán majd okosabb leszek.
De most nem akarom magam azzal is stresszelni, hogy a csíkokat lesem a teszten, azért csináltam meg ezt a CB-t.
Jaj lányok, eddig 3 napja tudok erről a terhességről és már most szétaggódom magam, gondolom, ismerős.
Lelkiismeretfurdalásom is van, mert múlt pénteken kellett volna megjönnie, lehet, ha azóta nyomtam volna az utrót, akkor most nem barnázgatnák. Ki tudja ????
Hogy hogy szájon át szeded? Most a maszatolás miatt?
Én 3x2-őt nyomtam , de hüvelybe. Úgy nincs annyi mellékhatás és egyből hat.
Hát a pozitív teszt az pozitív teszt! Nem?:)
A vérzés meg ahogy írták is, lehet beágyazódási vérzés!
Pozitív gondolkodás!!!
Megy a drukk!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?