Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
a babás görbe és a nem babás közt az a különbség, hogy a végén leesik-e, vagy sem. Viszont a szép görbe jelezheti, hogy az ovu megvolt, és talán a progid is jó szintű.
A hcg vv sokkal jobb, mint a teszt, hiszen ha a teszt negatív lenne is, legalább látszódna, hogy elindul-e valami, vagy mi a helyzet. Mindenképp nézess, ne ezen múljon!
Dólamar,
köszönöm szépen a jó tanácsot. Hallgatok rád.
Köszönöm a drukkot!
Ági, neked is! :)
Nekem szerencsére nem okoz stresszt a görbevezetés, kb. 7 éve vezetem, amikor még nem is próbálkoztunk, sőt, nem is ismertem a férjem, már akkor is. :)
Akkoriban vált rendszertelenné a ciklusom, és idegesített, hogy fogalmam sem volt, mikor fog megjönni. Pár hónapot kihagytam, és amikor elkezdtünk próbálkozni, az első hónapban szintén nem mértem, de majdnem megvesztem, hogy fogalmam sem volt, haynadik napon tartok.
Igazából én se következtetek semmire a görbéből, mert amikor védekeztünk még, rendbe "babás görbéket" produkáltam :DD, meg életem egyik legrondább görbéje volt a decemberi, mégis akkor jött össze... Szóval inkább csak számolom vissza a napokat, és azért jó érzés most gyönyörködni egy picit benne, még ha nem jönne össze, akkor is az egyik legszebb görbe. :)
Nagyon szorítok neked is!
Én már feladtam a görbevezetést, mert a gyönyörű tankönyvi görbéimből sem lett kutyafüle sem.
Igen, szerintem is! :)
Ha az elején nem lennének azok a magas értékek, tökéletes görbe lenne. :)
Holnap, a 9. dpo-s vérvétellel kérte a doki, hogy nézzünk hcg-t is, de se én, se a férjem nem lelkesedik érte. Olyan fura lenne egy számértékből következtetni arra, hogy sikerült vagy sem. Pedig az Utrot el kellene kezdenem nekem is, ha pozi. :-/
Sokkal szebb a mostani , mint az előző kettő , de lehetne benne még egy ugrás , hogy trifázisos legyen.
Drukkolok!
Hát én most is a hányingerrel küzdök , pedig 22.hét... bár egyszer se hánytam.
Remélem a cukorterhelésnél sem fogok , attól parázok a legjobban.
Látom és nagyon jól esik!!!!
De ha most mégsem sikerül, akkor majd legközelebb talán :)
De jó lenne :)
Valószínű, hogy nem fog semmit látni a dokim és visszahív majd egy hét múlva. Addig megőszülök.
Vagy elküld további HCG-re. Én kb erre számítok.
Hát, tünetek: állandóan pisilek és határozottan érzékeny a cicim és fáj a derekam.
hányinger nincs, de az a nagyoknál sem volt nekem.
Csak arra célozgatok , hogy megnyugodni nem fogsz !
Akármit hallasz :-DDD
Szóval üdv a klubban !
2-kor nagyon várunk itt a jó hírekkel !
Szerintem láttad mennyien drukkolunk !
Hú de jó ilyen hírre jönni reggel, nagyon szorítok Esztella, majd gyere, mi volt az uh-n!
Lányok, nem tudom, itt írtam-e már, de az aviva torna nekem sokat segített. Volt egy kis ciszta (épp elég, hogy a lombik ne kezdődhessen), ami a norcolut után is ottmaradt. Elmentem a másnapi aviva tornára, megtanultam a gyakorlatokat, elmondták, melyik mire dolgozik, és csináltam napi szinten, többször is pár percekig a cisztára valókat. 12nap múlva már nem volt ott :) Majd, számított mensi előtt elkezdtem a gyakorlatokat, a meghozásra. egy nappal korábban szépen meg is jött. Jó a hormonokat helyretenni és segíti az ovut, segít a miómán, cisztán, letapadáson is.
Holnap megyek uh-ra, 29-én csak 2 tüszőt látott a doki, nagyon bízom,hogy még jött hozzájuk pár új tüsző. Szurizok vasárnap óta :) clostit vasárnap estétől szedem még mellé.
sose szédültem, de mostanában ez rendszeres
drukk mindenkinek!
Úgy legyen !
Bár ha abból indulok ki , hogy nekem meg erősödött a teszt viszont uh-on szinte semmi nem látszódott.
3 hetes elmaradásban volt a kismanóm.
Szóval nyugi ott van Ő csak lehet szintén egy szégyenlős kislány!
Tünetek?
Igen, duplázódik, de már többnek kellene lennie.
Nem csináltam tesztet, mert csak halálra idegesítem magam vele.
Sokkal jobb volt régen a boldog tudatlanság, amikor nem rohangáltam vérvételre. Mindkét gyerekemnél csak későn lett pozi a teszt és akkor is csak halványan. Lehet, én ilyen ufó vagyok. Az UH-on ma úgyis kiderül, mi a helyzet.
hát nem kicsit ment fel !
2 naponta duplázódik vagyis , úgyhogy szépen fejlődik. Tesztet még mindig nem csináltál?
Na itt vagyok! Hát nem tudom. Felment a hcg 300-ra, de azért még ez is kevés. Hacsak nem később fogant ez a bébi.
Felhívtam a dokim, ma fél 2-kor megnéz UH-val.
Jaj, szorítsatok még egy kicsit!!
Mindenképp várd meg , hogy lemenjen a TSH-d , mert lehet még a végén closti nélkül spontán fogsz babásodni.
De ennyire magas TSH mellett el is vetélhetsz. Be terheld magad feleslegesen. Drukkolok!
Szia!
De jó, örülök neked! :) A ny.h.-d is tök jóóó! :) Drukkolok nagyon! ;)
Nekem sajnos a 10. napon látott egy db 12mm-eske tüszőm a 12-napi uh-ra felszívódott, a 14. napon sem látszott semmi; nem volt peteérésem :( nem reagáltam jól a Clostyra :( A következő ciklusban már 3x1-et kéne szednem 5 napig. Lehet, a köv. hónapot kihagyom, mert kaptam L-Tyroxint a 4,85-ös TSH értékemre és megvárnám, hogy ha a gyogyi lejjebb viszi az értéket, akkor talán jobban fog menni a peteérés.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?