Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Az utolso ket oldalt olvasd vissza :)
Nekem csut lesz vervetel (12. Dpo, 2. Clostis honap)
Na ki lett kismami?:) dejo !!!:)
Es te hogy allsz991217???:)
En nem vezetek.. Korabban probalkoztam vele, de hetvegen nem akartam azert 5-kor kelni, mint hetkoznap...
Mosz meg folosnek tartom. Doki altali pe van, tuszorepi, idozitett egyuttlet majd vv, raadasul most ciklus masodil feleben a 3*2-es progi miatt valszeg eleve emelkedett lenne, uh nem stresszelem magam vele...
Mi is "vitazunk" a parommal, legyen-e hetfon vervetel. :)
En akarok, mert megnyugtatna meg egy, meg hetfo este is megyunk endodokihoz. De o nem akar, mert az az elmelete, hogy 2 naponta fogom majd "kovetelni" a vervetelt.
Nekem o irja ki a verveteleket, szoval meg kell gyoznom. Bar mondtam neki, hogy ha nem.irja ki, elmegyek maganlaborba es kesz. :P
991217, Shigella, ti vezettek hogorbet?
Hetfon lesz eredmeny igaz? Jol emlekszem?
Mi kedden megyunk es aznap lesz eredmeny...nekem anyos mondta h minek kell menni a kisfianak ha csut ugyis megyek hcg vervetelre. Bakker! Most kaptunk idopontot, meg mar egyszer lefujtam, nincs pofam megegyszer...nem hal bele...
2 napja volt ovum, ovu előtt 3 nappal voltunk együtt, mert tegnap kellett páromnak mintát adni. Szóval vagy nagyon életkéoesek a kis fickók, vagy ebből nem lesz baba. Jövő csütörtökön, 7. DPO-n megyek vérvételre, megnézzük a progeszteron szintemet. Closti nélkül nincs ovum, szóval ezt eddig nem tudtuk megnézni. A dokim azt mondta, hogy következő ciklusban újra Closti.
Tegnap jól összevesztem a párommal, a szememre vetette, hogy miattam ment mintát adni, mintha csak én akarnám ezt az egészet. Elhiszem, hogy nem volt kellemes neki, de nekem az egész sokkal kellemetlenebb. És mégis csak közös ügy.
Shigella, Tundenagy h alltok a ciklusban?
Nekdm 7. Dpo, masodik clostis honap...vanszorog az ido...
Ki van meg "versenyben" / clostit hasznal????
Kismamik mi ujsag?
Juj ez nagyon jó!!!! :)
Vigyázz magatokra!
40,6! :))
Most megpróbálom lejegelni magam. :)
Esztella, neked is nagyon nagy drukk!!!
Feltöltöttem a tesztet, mi is meglepődtünk, hogy kimutatja. Eszünkbe nem jutott volna ilyen korán tesztelni, csak nem akartuk vérvétel alapján megtudni az eredményt, abban semmi "izgi" nincs és túl snassz -gondoltuk mi. :)
Aztán meg még jobban meglepődtünk, hogy csak 10-es lett az érték.
Oké, én is arra jutottam, hogy biztos csak vivőanyag, de tegnap előtt, meg tegnap semmi nem folyt ki, ma meg megint elkezdődött. De akkor így megnyugtatóbb a dolog, hogy nem én csinálok valamit rosszul. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?