Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Az előző terhességemnél én kb napi 5-öt csináltam, tiszta hülye voltam.
Most épp ezért nem akarok bekattanni, így hetente csak a digi CB-t csinálom.
Meg néha mérem a hőt, 36,9-37 körül van.
Először csak szájon át szedtem az utrót, de doki mondta, hogy hüvelyben hatásosabb, oda nyomjam. Így hát oda nyomom, de nem egy fasza dolog, nekem is folyamatosan folyik a trutyi (bocsi), mindig halálra izgulom magam, hogy jaj, mi folyik. Állítólag csak a vivőanyag tud kifolyni, nem a progi.
Hétfőig még tolom ezt a lónak való adagot, aztán meglátjuk.
Írj, ha megjött az eredményed.
Egyébként jó korán kimutatta neked a teszt! :)
Van itthon ilyen gagyi vateras terhesteszt, naponta 2-t csinalok, hogy erosodik-e a csik. :-/
Esztella, te huvelyen keresztul vagy szajon at alkalmazod az Utrot? Ha huvelyen keresztul, neked folyik ki utana valami (bocsi)?
Janiarban sem tudtam, hogy konkretan a progi folyik ki, vagy csak a segedanyagok.
Ismerős szitu, én már egy hete ezen parázom :(
Remélem, te jó eredményt kapsz és megnyugodhatsz!!!
Igen, bíznunk kell benne, hogy végre hozzánk is jön a gólya! :)
A már babások reményt adnak. Hamarosan mi is csatlakozunk! :)
Nágyon szoritok!!! Es mosz mar tenyleg mi jovunk!
Azert a kismamik remelem nem tunnek el!!! Varjuk a fejlemenyeket!
Koszi! :)
Vegulis is lesz nezve ma is hcg, mert en hulye utanaolvastam, es arra jutottam, hogy nagyon az also hatarnal van. Szoval beparaztam. Delutanra lesz eredmeny. Remelem csak feleslegesen parazok mar megint. :)
Betti, grat neked is! :))
Köszönöm szépen! És igen most már Ti jöttök,szóval várjuk a jó híreket!!! ;)
Köszi Estella!
Na csak már tartanák a 9-10 héten!!!!
Olyan lassan cammog az idő.
Mindegyik terhességem kiderülésénél jelen voltak a gólyák és én meg kapaszkodtam minden ilyen jelben!
Kívánós voltam/vagyok , de nagyon változó , hogy mire...persze a tej meg a banán korlátlanul jöhetne , de ugye a cukor miatt tiltós a dolog.
Látod , hogy valami történik aztán egyszercsak felpörögnek majd az események! Nekem úgy a 9-10.hétnél volt ez a pörgés.
Ági!
Remélem most már lassan mi is sorra kerülünk!!!
:)))
Drukkolok neked is nagyon!!!
Annyira jó ilyen jó híreket olvasni!!! ☺
Szívből gratulálok!!! :)))
Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!!!
Gratulálok!!! :)))
Én is emlékszem a gólyádra!!! :D
Képzeld, most a pozitív teszt előtti napon leszállt egy gólyácska a házunkkal szembeni villanyoszlopra. Részben ezért is teszteltem másnap reggel! :) :)
Ma hajnali 3ig bírtam, aztán kimentem és lepisiltem egy digi CB-t.
Kiírta végre a + 2-3 jelet, szóval azért vmi csak történik odabent!
Utána meg már vissza sem bírtam aludni.
Te nem vagy kívánós a kajákkal?
Nekem felfordul a gyomrom az egészséges csirkemelltől, zöldségektől és fehérjeturmixoktól, csak a virslit kívánom folyton, meg a Kinder csokit...
Köszi Dólamar! :) Én emlékszem a gólyás sztorira! :)
Nektek is jó egészséget kívánok,te már jól előre haladtál a terhességben! Rohan az idő! ;)
Nekem az elso honap extra volt, az ot petemmel :)
Mi is kedden megyunk apaval, nekem mar csut 12. Dpo, vervetel....kov het suru lesz :)
Meg ne szaladj elore, az meg odebb van...
Sikerulni fog!!!
Betti nagyon szupi ! Gratula! Nem olyan halvány az főleg , hogy délutáni!
Ági, nekem a régi dokim semmi szünetet nem tartott másfél évig szedette velem a clostit. Aztán mikor végre összejött a baba nem adott progit , persze nem is maradt meg. Most azt mondom 3 hónapot mindenképp nyomjad , de max 6-ot.
Csajok ma láttam gólyát , lessétek és kiabáljátok neki a címeteket!
A régiek közül emlékszik valaki amikor mondtam ezt? Abban a hónapban babásodtam. 😀
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?