Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt) (tudásbázis)
Még cipőtalppal se merte odanyomni a falhoz Párom :D Pedig Ő megfog mindent papírzsepivel, de ezen még Ő is tanakodott :D
A csótányírtót hova kell fújni?Mert egyértelműen az ablakon másznak be.
Kampec? Azaz beájul a szobába? :D
EZ azért érdekel, mert ma egy kimondottan nagy testű jött be. Ezt nem én mondom a pókfóbiámmal, hanem Párom...és ha már Ő azt mondja, h nagy volt, akkor tényleg.
Szóval ettől bejönnek és bent meghalnak?
Keresek majd ilyet. Esetleg valami riasztó nincs?
cipőtalp:-)
viccet félretéve, mekkora "nagyobb" pókokról van szó? a rovarirtó jó, de a szívósabb pókokra csótányirtó
brrr. A hideg kirázott a kérdésre. Épp ma háborúztam egy emberevő pókkal. A wcben úszik már.
Csak azt tudom, hoyg az ultrahangos pókriasztó SEMMIT sem ér. Vagy nálunk van az összes süket pók...
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?