Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt) (tudásbázis)
egeret simán kivenném, nade egy olyan veszedelem? Még ha csokorra szedi a lábait se nyúlok hozzá még bottal sem! Az még úgy is bánt!
:-)
de hát akkor már belédharapott egyszer, és akkor már nem tudsz menekülni...
Jajj, egyik sem jó.
Nagyon masszív pókírtók kellenek.
Hamarhamar.
papa, tényleg hihetetlen, hogy érdekes...
papa61, mi ezt tudjuk.
:-D
Igaz, igaz...jobb menekülni ;) Minél messzebbre :D
Áldom az eget,h nem olyan vidékre születtem, ahol a tenyérnyi pókok mindennaposak :D
áááá, én hozzájuk nem mernék nyúlni. Tényleg kabaré, de nem megy. Még a pókhálótól is hidegrázásom van. Mert abban ott lapul valahol az a dög, aki lát engem és csak arra vár, hogy....
Na nem.
Hoxa, egy pók nem élhet HELYES kis lyukakban. Már az is irtózatosan ronda és rettegnivaló. Sajnálom.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?