Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt) (tudásbázis)
Érdekes vagy...fújjogsz, de azért fotózod :D
Otthon a tuják között nálunk is rengeteg van...eleinte kicsik, aztán nőnek :S Pffff....ha leszedünk jó párat, holnapra megint kerül a helyükbe újabb csapat :S De azok kint vannak, nem zavarnak :P MIkor viszont már a széken ülve mellettem rohangálnak a 2 cm-es testükkel...az már nem hagy hidegen :D
Látod, ennyire lefárasztottál minket a kérdéseddel...
:-D
Hát, azért egy férfit könnyebben leszerelek, mint egy pókot. A férfiaktól nem undorodom alapból. :-)
Ja, és a lábuk is szőrös, ugye? :-D
Köszönjük!
:D
Na látod. Én senkit sem csesztetek azért, mert fél az egértől, kígyótól, akármitől, bármitől, de azt elvárom, hogy tartsák tiszteletben az én fóbiámat is. Egyszerűen görcsben van az ember lánya az ilyen dolgoktól.
Most már én is lefekszem, mert nekem is már fáj a lábujjszorítástól a vádlim is, meg ahogy érzem, az állkapcsom is sajog, mert önkéntelenül is szorítom.
Már az említésüktől is. Úgyhogy tökkkéletesen megértem Antichot és a többieket. :-)))
Ez van, Papa! :-))
Jó éjt mindenkinek!
Rovar- és pókmenteset természetesen!
:-D
Kíváncsi vagyok, mit készítenek abból a fonálból :O
Amúgy állatkínzás...de akkor is gusztustalan :P
Én elmegyek pihentetni a szőrszálaimat..mert nem tesz jót nekik, h folyamatosan ágaskodnak :D
Jó éjt mindenkinek és köszönöm a tanácsokat! :)
Egeret simán. Kígyót is.
Azért mert gusztustalan azzal a sok lábával, kiszámíthatatlan a mozgása, csíp, mérge is lehet, fürge, lesből támad vagy álnok módon behálóz, és pillanatok alatt elbújik a szemed elől, hogy megint rád vadásszon.
Mire kirohanok a porszívóért és vissza, vígan keres valami menedéket :D
Úgy szoktam, h ha nem vagyok egyedül, h ráhajítom a papucsom, az picit megdögleszti...de minimum mozgásképtelenné teszi..aztán hívom a segítséget :D
"Még ha csokorra szedi a lábait se nyúlok hozzá még bottal sem! Az még úgy is bánt! "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem is jöhet patkány, egér....de a pók....brrrrrrrrr...
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?