Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt) (tudásbázis)
Simán. Nem tudod, hogy EZEK mire nem képesek.
;o)
BÁTOR VAGY!!!!
:-)
Múltkor én egy poharat dobtam-ejtettem rá, aztán kimenekültem a szobámból és reggel beküldtem a család férfi tagjait.
Én amúgy nem vagyok pókfóbiás, de ezektől én is félek.
Helyes kis lyukakban élnek a kertben. Csak végső esetben jönnek a házba, nyugi. :)))
ugyeugye. Poénkodni jó, de ha belegondolsz...
Huh. Én sikogatnék, elájulni nem mernék, mert akkor rám mászik és megesz.
"Amúgy normális vagyok teljesen.
:-)"
:DDDDD
Hozzám az otthoni szobámba múltkor 2 ilyen nagyvalami mászott be és pont nem volt itthon senki más. Ezek olyan jól elmászkáltak a padlón, én meg nem tudtam kit hívni. Elindultak a szekrény alá és ha oda eljutnak, akkor ott is maradtak volna...szóval összeszedte minden lélekjelenlétem és kimentem keríteni valami gyilkolóeszközt..és sikerült :D
Na, én ezért félek kinyitni a tetőtéri ablakot.. Max napközbe, ha nagyon muszáj.
Régebben jöttek be rajta ilyne kis állatkák. Nem tudom mi a nevük.. ilyen kis lapos testük van(fekete v sötét szürke) kb 2cm ' 1cm láb.. én már attól is félek.. :(
Mondjuk múltkor az egyik ártalmatlanításánál fenn sikogattam és toporzékoltam az ágy tetején a szoba másik végén, de látnom kellett...
Amúgy normális vagyok teljesen.
Albérletben nem akarunk a 7 ablakra elkezdeni ilyeneket szerelni. :/
Amúgy szinte mindig nyitva vannak az ablakok. De valószínűleg este jönnek be a fényre, mert a bogarak is arra jönnek, ők meg a bogarak után :D
el nem hiszed, hogy milyen gyors tudok lenni!
Esélytelen, még ha követ is. Mint a szél....
basszus, de mi van akkor, ha a szék alján van???
ááááááááááááááááááááááááá
cccccc
...a hideg futkos rajtam, és nem merem letenni a lábam...
Ááááá megnéztem a linket. FÚÚJJ!! Mondjuk szerencsére annyira nem vastag és szőrös de fúj a lábai. Áááá.
Amúgy kapható tetőtéri ablakra is szúnyogháló, bár a falhoz kell szerelni, és nem anynira tudod kinyitni az ablakot. Amúgy ha napközbe nyitod ki akkor is bemásznak vagy csak este fele?
ááááááááááááááá
hason kúszva megyek ki a szobából, és addig nem alszom, amig VALAKI MÁS ki nem tisztítja onnan.
Kígyók-békák-denevérek bármi jöhet, csak ezek nem...
Akkor ezek szerint még senki sem merte megnézni a linket :D Ráhagyom ezt a nemes feladatot Páromra :D
Lószúnyog? Múltkor a gép előtt ülök este és érzem, h valami birizgálja a lábam...lenézek és egy ilyen nagy mászott rajtam. Nem félek tőle, de ott hirtelen úgy megijedtem, h sikítottam és felpattantam :D
szerinted én megnéztem? Csak elképzeltem hoxa látogatóját.
Hasonló beszari sorstárs jelentkezik.
Egyszerűen rühellem a pókokat és az ahhoz hasonló dolgokat. Még a lószúnyogoktól is meghalok. Mindig egy picit....
Kinevethetsz, de nem merem megnézni a linket. Iszonyatosan írtózom a pókoktól (kép, video, bármi). :$ Majd elküldöm Páromnak a linket, h ellenőrízze le :D
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Akkor beszerzek ilyen kemény rovar- és csótányírtót és majd kívül körbefújom az összes ablakot :)
Hát ha kívül fújsz, akkor kívül hal. :)
ismerem ezt az óriás típust, szongáriai cselőpók.
Magyarország legnagyobb pókfaja, mellesleg védett.
Ha erről van szó.
Nekünk van sok a kertben, láttam tegnap a garázsban kb 8 centist a lábaival együtt, de a teste is volt vagy 3 centi. :P
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?