Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele? (tudásbázis)
tarts gumipókot...
több funkciós...
Demoon tudja... :)
amúgy igazuk van azoknak, hogy ne akarj egy állatot még pluszba a lakásodba, ketrecbe...
Ha jól körülnézel, akad ott pók, légy, csótány, ez-az... Néha kiszórsz valami apróságot nekik, aztán mehetsz dolgodra... :D
Ne haragudj!
Te nem érted?
NEM KIDOBNI - TARTANI AKAROK ÁLLATOT!
Ilyen "feltételekkel" ne akarj állatot!!!
Pff sajnos az ilyen gondolkodású emberek miatt van annyi állat az utcán:(
Jaaaj kicsi, aranyos, kis helyet foglal, majd egyre többet eszik, piszkít, igényli a szeretetet....
Szólni fogok moderátornak.
Ennek itt nincs helye.....
Jaaah,úgy neem,nem sminkel,csak tudja melyik kence mire való,hogyan kell felvinni,mennyit!Én sminkelek!
Párszor én is titokban kilestem mit csinál...egy rakás szerencsétlenség volt abban a kötényben,mosogatás közben!Jujhj :DDDDD
Jó szétcsesztük ezt a fórumot is!Bocsi survivor!:P
Viccesen nézne ki ha lakkozná a körmeim, vagy ő sminkelne :D Jó mondjuk nem sminkelem magam.
Már házimunka közben is viccesen néz ki :D
Ádám megtanulta felszedni a kutyakaksit, a mosógép, a mosogatógép, a kávéfőző, a porszívó kezelését, rájött mi az a tollseprű, a parvis használatát is vágja úgy ahogy, és már a szemetet is le tudja vinni! Ja és teregetni is tud. De még továbbképzés alatt áll :D Megtanulta a színárnyalatok nevét, a festék és ecsettípusokat, tudja a 4-es fonást, és nem is tudom mennyi mindent még :D
Én megtanultam vívni, és otthon lettem az informatikában, a lőfegyverekben, a harcművészetekben, a korhű páncélokban, fegyverekben, a hadtörténelemben, különböző taktikákban, stb...
Mi az?: Cukros, és szobahőmérsékleten köt.
Nagymama... :D:D:D
Ez már csak így megy :)
Addig én is csak felhasználói szinten tudtam használni a gépet míg össze nem jöttem a vőlegényemmel, akinek egyik szakmálya informatikus weblapszerkesztő. :D
Ezt nem hiszem el...
Jááááááááááááá
Te jó ég!
:)))
Visszaolvastam kicist.
Nekünk műnövényeink voltak benne, minél nagyobb az aquarium, annál ritkábban kell takarítani.
Nagyon mutatós, én szerettem.
No problemo!
Hát ötleteket várok.
A csiga jó lehet.
Bocsi, tényleg csak viccnek szántam.
Nekünk sokáig voltak halaink.