Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele? (tudásbázis)
Minek neked állat?
Tudnék ajánlani egy kitömött mókust!
Nem láttam a műsört, de király. A "gyerek" ott marad ahová leteszi. Nem növi ki a ruháit, nem kell etetni sem. "Praktikus" megoldás.
Az ilyennek kezeltetnie kellene magát, mert ez már pszichológiai eset.
Én egyébként plüssállatot javasolok. Bő a választék. Nem büdös, nem szül, kívánság szerint szeretgethető, megunás esetén kidobható, szekrény mélyére eltehető, újra cserélhető.
Gondoltál már esetleg némelyik férfire?
(elnézést akir ez nem illik rá)
hmmm...
fogápolás
aha
Persze.
de még mérlegelek.
APA!!!!
;DDDD
Köszi!
Ez egy jó tipp.
Tudsz te ha akarsz!
Ismerem a légypondrók élettanát.
Jobban, mint gondolnád.
Tekintettel arra, hogy horgászom - jó pár ezret felneveltem.
de pl. nekem leopárdgekkóim vannak, ők nyugisak, édesek, heti 2x kapnak enni, ha akarom kiveszem valamelyiket és együtt netezünk, ha akarom hetekig hozzá sem kell nyúlnom csak kiszedni a kis kakicsomikat amiket egy helyre termelnek mindig :) egy jól berendezett terrárium kell nekik, melegedőkő vagy fólia, éjjel aktívabbak, de nem zörögnek, csak nagyra nyitott szemekkel osonnak :D a kajájuk több problémát okoz, mint ők maguk :) nem büdösek, havi egyszer van aljzatcsere, akkor kell csak mozgatni őket, de belejössz hamar, a második alkalommal nekem a 2 terrárium 15 percbe telt össz-vissz. Kétnaponta friss víz, kalcium és vitaminpor és kész :)
De legközelebb vízi agámát szeretnék, bár ők bonyolultabbak, és nem szeretik ha fogdossák őket :) mégis beléjük vagyok zúgva :D
Gusztustalan a légy.
Beköpi az ételt.
Nem disznóólban lakok.
Remélem vicceltél!
Nem. Köszi.
De már többen is javasolták előtted.
Kopogtatós bogár kéne.
Hol lehet beszerezni?
jajj
Ezt már annyian javasolták.