Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele? (tudásbázis)
Tudom.
Nem mindegy milyen a megvilágítás.
Levegőztető, alga, plankton, vizibolha, tubifex, forralt víz, forrás víz stb.
Azt inkább nem.
az akváriummal is törődni kell, nem is keveset.
szerintem maradj a plüssállatoknál.
esetleg egy állat posztert tegyél a falra.
vagy menj ki az állatkertbe havonta egyszer, és ott kedvedre nézegetheted bármelyik állatot.
Köszönöm!
Erre már gondoltam, csak félek, hogy berohad a víz meg a növényzet.
Tényleg ne haragudj meg, de ilyen feltételek mellett, lehet, hogy nem is kellene állat.
de azért írok egy tippet: akvárimban halak.
Most úgy 1m 20cm pedig még csak 2 éves, de jól van tartva :)
Nekem sokat van a nyakamban, meg a copfom köré szokott tekeredni :D
Én minden állatot imádok, főleg az emlősöket, szóval én nem tartok semmilyen állattól :)
Najó a kutyáimat féltem a kullancsoktól, de ez érthető.
Nekem egy királypitonom, és egy királysiklóm van :D
Na meg két kutyám, és egy vőlegényem :D
A teszkóban lehet kapni pár ezer forintért ki/be kapcsolható kis robotkutyát. Nagyon élethűek, tudnak ugatni, menni, pisilni, stb...
Szülni nem fog, nem büdös, és ki is kapcsolhatod és felteheted a polcra.
Tényleg ááám,kéthetente etettem,hogy kiment a fejemből!Tudom mivel jár,volt egy királypitonunk(van,csak exé)
Idióták voltunk!:DDD
Nem.
Ennyit nem szívesen költenék rá.
Fogadj örökbe egy állatot az állatkertben és látogasd meg minden nap.
Sajnos ha keveset vagy otthon, tényleg állatkínzás. Én is szeretem az állatokat, de mivel sok időm nincs, na meg panelban lakok, így lemondok róla. A szüleimnél marad kutyikat meg cicukat meglátogatom amikor csak tehetem (sajna csak heti 1-2-szer).
Ha igazán szereted az állatokat, és szíveden viseled a sorsukat, akkor nem veszel állatot. Te sem szeretnéd ha valahova bezárnának és ritkán foglalkoznának veled. Nem igaz?
Bocsi!
Idióta kérdésre idióta válasz!
Tényleg!
Mi a bánatnak neked állat?
A kígyókat kéthetente kell etetni, különben vészesen lefogynak, és a vizüket naponta kell cserélni.
Kell terrárium, ami 20ezernél kezdődik, de úgyis kinövi, tehát akkor már lehet egy 50ezressel kezdeni, ezen kívül kell mászóva, búvóhely, talaj, olyan itató amiben fürdeni is tud, és fűtőlap, vagy melegítőlámpa. Ha az 50 ezres terráriummal számolunk akkor így kezdetnek kb 80ezer csak a felszerelés, plussz a kígyó ára...
Szerinted egy ilyen idióta költene ennyit?
Eddig ez a legjobb!
Mennyit eszik?
...bolha, tetű.
Köszi!
Ilyennek nem való állat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyél egy plüss marhát, az még hasonlítana is rád!!!!
Ekkora idiótát...Így születnek az állatkínzók...
Lapostetű?
Nem nagyon kell foglalkozni vele.
Érdemes többet is beszerezni, mert lehet, hogy unatkoznának egyedül!
:)