Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ivett, vissza olvastam, gratulálok!! 😀 Végre jó hír!
Többiekkel mi újság?
Sziasztok! Rég jártam erre. Most volt 2 napos inszem, ez a 2. alkalom. A repesztő injekció megint rendesen behatott, nagyon görcsöltem tegnap majdnem egész nap.
Utrogestant szedek, kóválygok tőle kb. 1,5 órával azután, hogy beveszem. De kibírom :)
Nekem utró mellett megjött mikor nem sikerült az első inszemináció. Utána következő ciklust kicsit kitolta és megszenvedtem vele.
Most crinone gélt kaptam. Ez mellett is megjött akkor amikor kellett.
Sziasztok!
Még mindig nem jött meg, Úgyhogy reggel csináltam a biztonság kedvéért még egy tesztet. Negatív lett ismét, erre is számítottam, de napok óta nagyon rossz a közérzetem...most is, émelygek..mi lehet ez, vagy csak a hormonok szórakoznak?! Akik használtak utrot kitolta a ciklusotokat? Szerda este tettem fel utoljára, most már azért ideje lenne h megjöjjön...
Nagyon sajnalom Kisvé :(
A nyaralas biztos jot fog tenni nektek ..ilyenkor jo ha az ember kikapcsol kicsit 😊
Nem gondolnám h baj lett volna a teszttel...vvre max holnap tudnék elmenni de tuti mire este meglenne az eredmény addigra meg is jönne. Szinte biztos vagyok benne h szombat reggelre meg fog jönni.
Igen, legalább pihenünk és feltöltődünk kicsit. Augusztus amúgy is kimarad, majd ősszel vágunk bele újra.
Értem 😒
De legalább mentek nyaralni,kicsit kipihized magad és újult erővel vágsz bele a következőbe...de ne add azért fel még mensi nincs✌️👍🤗
Köszönöm Gizuska, aranyos vagy.
Nem hiszem, h van még remény Ivett, ahhoz túl realista vagyok. Ma vagyok a 27.napon, inszem utáni 14. A ciklusaim 28 esetleg 29 naposak, ennél sose hosszabb inkább rövidebb. Ugye a 13.on, mikor volt az inszem egyben volt még mindkét petém. Az mondjuk tény, h a korábbi két inszememnél a 29 napon teszteltem pozit. Amúgy tuti szombaton mikor indulunk nyaralni akkor fog megjönni.
Nagyon sajnálom...
Nagy ölelést küldök neked!!!
Jó reggelt Csajok!
Megcsináltam a tesztet, sajnos tök negatív😢 gondoltam h így lesz, azért az h 3inszemből 3sikerüljön elég ritka szerintem...szomorú vagyok, de ma meg próbálom túl tenni magam rajta, nem akarom h ez rányomha a nyaralásra a bélyegét.
Szerencsés vagyok így is, hiszen itt a gyönyörű kisfiam, azt hiszem ez fog most erőt adni. Utrot abba is hagyom, aztán várom h mikor jön meg...
Nekem egyik terhességemnél sem nézték h mennyi a hcg szintem, ilyen szempontból nincs saját tapasztalatom. Viszont olvastam róla krábban sokat, h egyénenként elég eltérőek az értékek és nem is annyira a "kezdeti" érték számít, hanem az h hogyan emelkedik. Szóval ne aggódj.
Én már nagyon kivagyok😞 alig bírtam ma h ne csinljak egy tesztet...de most már mindjárt reggel van...jajj ez a várakozás...
Nekem Beülti +12.nap a hcg-m kerek 100 volt....
Nyugiiiiii
25hetes kismami ;)
Nem.tudod pontosan mikor ágyazódott be!!!
Köszönöm lányok nagyon hogy vagytok itt🤗és szorítotok..én is nagyon nagyon szoritok mindannyiótoknak,küldöm a hatalmas energiát ❤️+++++mindenkinek:))
Kisvé igen most már látom milyen dilis is voltam azzal a buta türelmetlen tesztel😂de hát ki ha nem ti tudjatok a legjobban milyen is ez🤗😘
Maba ezek a tesztek tényleg furik,szerintem is számít tényleg a minőség ..
Pikapika,igazad volt a cicis dologban😂de tegnap óta már fájdogál,de most teljesen más fajta fájdalom mint mielőtt megjön a mensi..élesebb és erősebb..
Gizuskaa te hogy vagy? Még mindig fajdogalsz?mikorra jön a nemvárt?
Gratulalok Ivett, ez fantasztikus 👍😍😁😊
Minden rendben lesz , bizz benne 😊😊😍❤
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?