Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Amit a Meddőségi központban néztek, + átjárhatósági, és méhtükrözés.
Mit néztek még neked?
Mi az a minden?
Mert iszonyat mennyi minden van. En egy ev alatt jartam vegig minden vizsgalatot. De az tenyleg minden, a parommal egyutt.
Szia Jázmin,
Nekem 1 inszem volt eddig, ami nem sikerült. Akkor kaptam Closty-t, Meriofert inj-t, Ovitrelle-t, aztán Utrogestan-t. Papiron nálunk is minden rendben van...
Nekem 14 napja volt. Nem sikerült sajnos :(
Első baba lenne igen.
Köszönöm szépen! Hová jársz azt megkérdezhetem?
Nekem a mostani inszemnél pénteken, hétfőn, szerdán, pénteken volt uh. Pénteken uh után inszem. Mutatta a doki h megrepedt a tüszőm.
Köszönöm Gizuskaa😊 reménykedünk nagyon, 2 hét múlva kiderül...nem tudtam teljesen visszaolvasni, nektek első baba lenne?
Szia Jázmin! Én mind három inszememnél bromot meg clistit kaptam, meg tüszőrepesztő szurit ovitrellet. Egyébként nálunk sem találtak a mai napig semmit, kisfiamra 3évet vártunk.
Sziasztok!
Rég óta tag vagyok itt, de egy jó ideje nem írtam már inszeminációs témában, most megint aktuális a dolog így megosztanám tapasztalataimat, hátha segít vkinek.
Egy 17 hós gyönyörű kisfiú boldog anyukája vagyok, aki inszemmel fogant :) Most kistestvért szeretnénk így megint aktuális lett a dolog. Két inszeminációm volt eddig mindkettő sikeres volt és teherbe estem, de sajnos az első terhességemnél a 12. heti uh-n nem volt már szívhang...Ezután 3 hónappal fogant a kisfiam :)
Most pedig kistestvért szeretnénk így belevágtunk a 3. inszemünkbe.
Hmm koszi mar testileg jobban azt hiszem :)
Nagyon drukkolok akkor , h sikeruljon, 1 jo tuszo is eleg lehet :)
Nem tudom nalunk mikor lesz folytatas, kb 2 het mulva megyek majd uh ra , hogy megnézzék h minden rendben van e, aztan remelem mielobb meg is jon.Utana allapotomtol fugg gondolom ...
Még egy inszem-t bevállalok, aztán meglátjuk...
Még nem jött meg, a 3. napig még eldönthetjük, hogy most vagy ősszel folytatjuk. Jelenleg benne vagyunk egy házfelújításban, aug-ban fogunk költözködni, szóval zajlik az élet :)
Drukkolok neked! Puszi
Hogy vagy Pikapika?mikor lesz a következő beulti?
Mi voltunk uh-án szerdán,el is keseredtünk rendesen mert csak egy 11 mm tüszőm volt,pénteken újra kellett menjek és ott már 17 mm-re nőtt ,nem értem én ezt ...tegnap este ovetrille és holnap 10.30 az utolsó inszem:)
Az inofolicot iszom 6 napja ,remélem segít valamit.
Sajnálom nagyon,fel a fejjel és gőzerővel tovább a következő sikeres lesz!csak pozitívan :)
Hogyan tovább ,inszem lesz újra ?
Nagyon sajnalom :(
De mar nemsokara itt a kovetkezo es az uj remeny :)
Sziasztok csajok.
Ahogy olvasom mindenki csalódott :-( Ma sikerült végre elérnem a sote klinikát az inszem miatt persze a dokik szabadságon vannak állítólag és szeptemberbe lehet újra próbálkoznom időpontért .Betelt a pohár ,nem várok tovább akár más kórház de magánba inkább gondolkozok .
Van esetleg köztetek aki tudna ajánlani egy jó klinikát?
Én Szadán lakom ezért Budapest esik legközelebb .
Koszonom Gizuska :)
Nalad mizu? Vérvétel volt?
Kívánom, hogy gyógyulj meg mihamarabb testileg, lelkileg!
Ölellek!
Nem vagyok rh negativ, de ilyenkor adnak anti-d-t es semmi problema nem lesz ezutan.
Bar megjegyzem, en 6+3 hetesen voltam barnazassal az ugyeleten. Annyira alaposak voltak, hogy meg is lepodtem. Ugyanis vettek vert, hiaba mondtam hogy 0 rh+ vagyok, bemondasra nem hittek el. Mert ha negativ lettem volna, mar akkor kaptam volna anti-d-t, mert hatha egy kicsit is keveredett a verunk.
Sajnalom a tortenteket, orulok hogy tul vagy rajta. Mielobbi lelki megerosodest es ujrakezdest kivanok!
Sajnos en is negativ vagyok es a ferjem ugy tudja , h o viszont pozitiv de utana fogunk jarni.
Meg is kaptam ma az injekciot a mutet utan.
Hat nem orulok neki , h van meg valami nehezito tenyezo..igy sem egyszeru 🙄
Mar tul vagyok rajta , aludtam egy nagyot delutan ...
Mar , h igy alakult jobb volt rajta mielobb tul lenni ..
Nalad mi ujsag?
Mi volt az uh n?
Most látom hogy tegnap írtad,akkor valószínű már túl is vagy rajta ..:(
Remelem minden rendben ment,és a legjobbakat ...légy erős
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?