Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszönöm, hogy segítesz!
Az inzulin és a pajzsmirigy rendben volt.
Az átjárhatósági és a méhtükrözés fájdalommal járt?
Nekem muszaj volt atjarhatosagi, hiaba van egy gyerkocom, enelkul nem csinalnak semmit.
Nekem hycosy volt, ez ultrahangos, fizetos. A hsg rontgenes, az ingyenes.
Nem art egy mehtukrozes is. (Lombikot enelkul sem csinalnak).
3 pontos cukor es inzulin terheles volt? Pajzsmirigy?
3 napi vv-n minden oke?
Nagyon fontos az std szures! Legfokepp az ueraplasma okoz galibat! Tehat nezetni kell az ueraplasma, micoplasma, chlamydia, ghonorrea korokozokat. Egyszeru huvelykenetbol.
Szerintem biztosan tudja a dokid hogy mit csinál szóval nem szabad aggódni ,amúgy is én abban hiszek hogy nagyobb az esély ha akkor van ovu mikor már bent vannak a kiskatonák 🤗nem pedig előtte ...🤗
Szoritok neked..ti hova mentek nyaralni?
Huuu hát így akkor én sem a pihit választanám,érthető ..
Mi tavaly ilyenkor Santorinin voltunk,de azóta meg sehol😂nem is tervezzük most ,majd ha terhes leszek akkor megyünk :)))egyszer én is szeretném megnézni Kretat,imádom Görögországot❤️
Aug. végén kezdünk, addig még recepteket kell szerezni :))
Addigra el kell költöznünk, amúgy káosz van, nem látom a végét a felújításnak :D
Most, próbálom lelki oldalról is megközelíteni a babakérdést, szerencsére párom is nyitott erre dologra. Meglátjuk ;)
Kedves Zsanci!
Én is magán voltam vizsgálatokon: immunológiai panell, genetika, NK sejt vizsgálat, Leyden, Trombózispanell, MTHFR, véralvadási faktor II-es, vércukor terhelés.
Tudnál ajánlani valamit, amit te megnézettél még?
Átjárhatóságid volt? Ha igen írnál róla?
Nekem nem kellett eddig, mert volt egy spontán terhességem, de sajnos nem maradt meg.
Köszönöm a választ!
Igen tudom, h nem art a pihi, csak azt hiszem aug vegen lejar a fagyasztas es akkor talan megint 500 euro kb...es akkor mar 3 het miatt nem szeretnenk kifizetni ezt megint..de ugyis megkerdezem majd ,h hogy is van ez.
Kretara terveztunk menni, tavaly is ott voltunk de mivel eleg nagy a sziget, most teljesen a masik oldalra :)Mar nagyon rank ferne...
Ti mentek vmerre nyaralni? V voltatok mar?
Köszi szépen :))
Ti hogy vagytok? Eldöntöttétek már hogy most vagy ősszel kezdtek?
Hogy álltok a felujaitassal?
De jo ,Gratulalok a kisfiadhoz ,remelem így lesz nekem is..nem várta meg a doki a 36 órát a tepeszto után?de megnézte uh-an inszem előtt hogy megrepedt e a tüsző ?nekem eddig mindig 36 -38 óra múlva kellett mennem .kb mikor akarsz tesztelni?
Pikapika szerintem nem is baj ha nem egyből kezdtek megint,egy kis pihi sosem árt 🤗merre mentek nyaralni?
Én is úgy gondolom hogy azért a 14. nap már kell hogy mutasson valamit a 10 érzékenységű teszt..ciklus 13. napjan este adtam be a tüszőrepi injekciót és 15. nap volt inszem...
A mensim jelenleg 29/30 napos szokott lenni de volt 32 és 33 napos is szóval a franc sem tudja már hogy most mi a normalis😂😱...
En magan uton. Egy reszet lehet tb, de nagyon korulmenyes, idoigenyes, szakorvoshoz kell menni, nekem ennyi idom nem volt.
IR, pm, STD, es trombofilia megy tb-re.
Lassan telnek a napok, én is úgy érzem 😞
Pikapika,sajnálom ami veled történt, kívánok mi előbbi testi-lelki felépülést. Bár ne kéne ilyenen senkinek keresztül mennie. Nekünk annak idején 3 mensit kellett várnunk Mielőtt újra próbálkozhattunk inszemmel.
Ivett,nagyon drukkolok neked h sikerüljön. Szerintem a 14. már pozi lesz a teszt, ha sikerült, nekem legalábbis úgy volt mindkettőnél. Hányadik napon volt az inszem amúgy?
Ertem, ugyis mar vasarnap korul erezni fogod sztem , hogy sikerult v nem...en nagyon szurkolok neked :)
Nalunk is borzaszto lassan telnek a napok..varom majd h megjojjon, addig csak varakozas es nem tudok semmit.
A verzes mar szinte teljesen elmult neha 1-2 pici potty van, de mar nem piros egyaltalan...
Szoval varakozas itt is.
En is figyelem a forumot de sok újdonság nincs nalam sem.
Varakozas....
Szia,nem sok minden,olvasgatom a fórumot így a háttérből ,de velem igazán semmi nincs..hivatalosan ha nincs mensi akkor csak jövő hét kedden lehetne tesztelni(16.inszem után )..de szerintem ha vasárnapig nincs mensi akkor tesztelek az a 14. nap...csigalassúsággal telnek a napok:(
Próbálok nem ezzel foglalkozni,de nem könnyű ..de már keszitem fel magam arra is ha nem sikerült újra akkor sincs semmi baj,most már lombikozni fogunk és úgy úgyis nagyobb az esély :)
Te hogy vagy? Mikor kezdhettek újra ?
Mizu Ivett, mikor tesztelsz kb?
Drukkolok nagyon am 😊😊😊
Nincs gond, én nem írtam le pontosan.
Augusztusban megyünk újra. Most pont szabin lesz a dokim, másikhoz meg nem akarok menni.
Ez a szomoru, h csak alap dolgokat neznek, es nem a klinka/orvos miatt van vagy nics valami bajod. Es cseszheted, ha nem ott a baj az alapoknal. Nyomatnak tele hormonokkal, inszem-lombik, eredmenytelenul, mert a problema beljebb van.
En ezt szinte mind magamtol csinaltattam, hogy megis mi a franc van.
Az en elozmenyem egy spontan, elsore fogant gyerkoc.
Es megis...
En orulok h mindezt megcsinaltattam, es sajnalom az elpazarolt 3 evet a semmire. Pedig mèg olyan komoly baj se derult ki, amit sokaig kellene kezelgetni.
Teljes pm, IR, STD, Trombofilia, citogenetika (kariotipizalas), NK olosejtek vizsgalata, teljes autoimmun panel (infertilitas panel III.), Lupus, liszterzekenyseg.
Paromnal a spermakepen felul HBA es DNS fragmentacio.
Egyedul HABAB-on nem voltunk, odaig mar nem mentem volna el.
Mindezek kozul annyi volt csak a bibi ami nalam kiderult, hogy az NK magasabb.
3 ev alatt soha spontan nem estem teherbe, inszemmel csak egy biokemiai terhessegig jutottam, es a lombik volt ami elsore sikerult. Itt kaptam smoflipidet az NK-ra.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?