Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ja bocs most látom-már fel is tetted :-)
Szia!
Ha a tervezettbabán felteszed a görbés topikba-a csajok biztosan segítenek-ők már profik. Én eddig vezettem, de most ebben a hónapban már abbahagytam.
A görbe szerint az ovud megvolt a 12. napon-ezt követően agyon szépen fel is emelkedett a hőd és ott is maradt. -és jó magasan is van. Szerintem oké
Köszönöm Lányok!Ma vagyok az inszem utáni 8. napon. Szerintem mensinek még korai lenne.Reménykedem! :)
Sziasztok! Vezet valaki hőgörbét? Az enyémet az adatlapomra töltöttem fel. Segítenétek elemezni? Előre is köszönöm! :)
Drukk! Jelentsen nagyon-nagyon jot!
Kívánom, hogy jót jelentsen :-) Hanyadik napon vagy ma? Mikor kell tesztelned?
Én nem nagyon bízom a mostani sikerben, ma is rengeteget dolgoztam-lehet inkább jobb lett volna ha pihenek.
Sziasztok Lányok!Képzeljétek, ma a tegnapi hasszurkálás után délelőtt jelentkezett egy kis vérzés...Annyira reménykedem, ilyen még sosem volt...
Köszi Csajok a válaszokat!!!Annyira jó lenne, ha beágyazódás lenne...
Sziasztok! Most találtam rátok! :) 10 nap múlva megyek konzultációra, inszem előtt vagyunk. Remélem sikerül most már, mert régóta várunk már a babára :(
Nekem is ma van a 8. nap-nekem is szurkál, de nekem a bal-nekem ilyenkor kezdődik a beágyazódás, de a barna folt még hiányzik. Remélem neked is azt jelzi, amit nekem eddig-s mind a kettő sikeres volt.
Én nem gondolom hogy az lenne. Reménykedjünk !
Nekem is szurkal jobb oldalt. Eddig nem volt ilyen tünetem nekem sem.
Sziasztok Csajok! Ma vagyok az inszem utáni 8. napon és kicsit jobb oldalt alul szurkál a hasam. Nekem ez az 5. , de ilyet még nem tapasztaltam. És tudom, hogy hülye vagyok, de sajnos a méhen kívüli terhesség jutott az eszembe.Szerintetek lehet, hogy az?
Sziasztok! Tegnap este kezdtem a stimulaciot a 3. inszemhez.
Mivel lehet a petesejtek minoseget javitani? (Taplalek-kiegeszitok, gyogynovenyek vagy etelek.)
Elore is koszi!
Elsős tanító néni vagyok!:-)
Én is az volt a héten, pedig a picurkaim aranyosak. Azért van egy átok rossz fiúm is. Na őt nehezen viseltem.
Juci-mi a foglalkozásod? Én tanár vagyok, de én most ebben az egy hétben úgy vettem észre türelmetlen voltam, de szerintem a következő még nehezebb lesz. De jöv pénteken már a 14. nap lesz-én akkorra terveztem a tesztelést.
csak gondoltam, hátha lehet még mást is tenni.
Szegedre. Letroxot szedek. Az már lejjebb vitte a TSH-t.
Sziasztok! Végre hétvége! Már annyira vártam. Igaz vár a hazimunka, de nem kell dolgozni menni. És csend van. Nehezen viseltem a héten a gyerekzsivajt. Szép hétvégét mindenkinek!
Lajra próbáld meg!
Szia!
A teszt érzékeénysége rajta van a csomagoláson-keresd valahol. Nekem a 12. napon a délutániból is kimutatta a 25-ös, de én inkább a 10-es érzékenységüt javaslom.
Szia csajok gratulálok a pozitiv tesztekhez!!!!!Én őrült dilemmában vagyok.holnap 12. nap teszteljek vagy ne.? Milyen tesztel ha igen mert hogy az érzékenység nincs rajtuk vagy igen segitsetek légyszi!!!!
Szia, ilyen problámával alappól el sem kezdik az inszemet. Legalábbis ott ahova én járok. Ellenőrzik, és kezelik, aztán kontroll. Megkérdezhetem hogy hova jársz? Én a Sote I-re.
Nekem magas ATPO-m volt, de a TSH-m jó volt. Így viszont a legujjabb kitatás miatt kaptam a terhességem alatt L thyroxint 25mg-ot naponta, amit a babab születése után letehettem. Na hogy most hogyan állok nem tudom, de lassan mennem kell kontollra, mert a baba már 3 hónapos. És az inszem elsőre sikerült annó, pedig nekem még IGT-m is volt mellé, amit helyrehoztam a terhességig.
olyan lányoktól szeretnék tapasztalatot gyűjteni, akiknek magas antiTPO-val együtt járó pajzsmirigy-alulműködés mellett sikerült az inszemináció. vagy aki ilyen problémával vág neki az inszemnek. írjatok, lécci, hogyan készülhetek föl a legjobban!
köszi!
Biztosan normális!Ne aggódj!
Pecsetelo volt.De ez alkalommal egesz nehezen jutott be a kateterrel,gondolom meg lett sertve a mehnyak. Tegnap kerestuk a dokit is azt mondta keves verzes normalis.
További ajánlott fórumok: