Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok! Azt hiszem mondhatom, hogy szerintem ennek a hónapnak és az elkövetkezőnek is annyi. Ma teszteltem egy 10-sel és negatív, vagyis én nagyon halványan ha megmozgatom látok egy másik csíkot, de még a férjem sem látná-és ez nem hiszem hogy jobb lenne. Holnap azért tesztelek egy másikkal és 25-sel, de hétfőig még szedem a gyogyit, s majd akkor megismétlem megint. Ha negatív akkor gyogyi abba, s műtét. Tüneteket sem érzek most talán erre számíthattam is-nincs rosszullét, undor, s a mellem is csak enyhén fáj-hőmet most nem mérem, de szerintem az sem magas. Reggel nagyon kibuktam, nem tudom meddig bírom még.
Hogy vagy ma? Holnap tesztelsz?
Ha egy hét van még a tesztig, kb. most kezdődik a beágyazódás. Szerintem, ne aggódj ezen! :) Valójában, ha jobban belegondolunk, az anya és az embrió (vagy blasztula talán) között nincs is nagyon kapcsolat 12-13 napig, amíg be nem fejeződik a beágyazódás. Így az én logikám szerint, addig minden úgy történik, mint rendesen.
Szia,nagyon sajnálom,de ne csüggedj drága!!! Nekem is megjött ma már rendesen,de a vasárnap már jön a következő löket.4.naptol kell most szednem a clostylt,5 napig,aztán uh.most nem fogok teát inni,csak amit a doki mond.hátha az volt a baj.de most kegyetlenül feszit. Még 2 proba s ha nem akkor irány vissza a Kaáli.
En meg ma mindjart felrobbanok olyan ideges vagyok.Bar meg 1 het van a tesztig, de szerintem ez mar a kozelgo menzeszt jelenti :(
Hogy vagytok ma Lányok? Én meghülyültem valószínűleg... :) Hol úgy érzem, hogy mégis fáj a cicim, hol nem...tegnap ezzel a témával teljesen kikészítettem magamat.Pedig az is lehet, hogy semmi összefüggés nincs. Nem is tudom, miért idegesítem magam ezzel, hiszen nem voltam még terhes, nem tudom, hogy akkor hogy lenne...
Nem minden intézményben van kettő egymás után. Nekem Pécsett egyet csináltak, Szegeden kettő a rendszer.
Szia.kedden beadtam a repesztöt, aztán màsnap inszem meg meg utánna 24 ora mulva.te hanyadiknál tartasz?
na ezt nem is tudtam, hogy kettőt szoktak egymás után
Szia! Nekem is kettot szoktak egymas utan.
Neked hogyan idozitik? 24 oranyira egymastol? És a tuszorepesztohoz kepest mikor van az 1. inszem?
Koszi!
Köszönöm, akkor megnyugodtam, ma volt az elsö inszem holnap lesz még egy.
Szerintem az a lényeg,hogy a főnököd tisztában legyen vele ,hogy hová jársz! A többiekkel meg ne is foglalkozz!:-)
nem tudom már mi számít tünetenek-eddig mind a háromnál ilyenkor már reggel öklendeztem, nem lehetett a mellemhez hozzáérni és em tudtam kávét inni. Most jelenleg fáj a derekam és most is szalonnázok, mint mindig, de még a kávé simán lecsúszik. Te hogy vagy?
Én mindenképpen tesztelek, mert még utrot kell felíratni, s ha pozitív akkor jövőhéte táppénzre íratom magam. Eddig mindig azon a héten mentek el a babák-ezt az egy megoldást nem próbáltam még-jó lenne ha sikerülne.
Szia! Az inszemet koveto mellfajdalom alt-ban a tuszorepeszto utohatasa. A "mensi elotti" mellfajdalmat a hCG hormon okozza (ha vki terhes) vagy az emelkedett progeszteron szint (de nem mindenkinel valt ki erzekenyseget.)
Meg barmi lehet! Szoritok!
Szia! Nagyon elszomorodtam, amikor negativ munkahelyi tapasztalatokrol olvastam. Mintha nem lenne eleg, hogy honapok/evek ota kuzdunk az asszisztalt reprodukcio minden stresszevel, meg a munkahelyek is ratesznek erre egy lapattal. Kozben meg panaszkodnak, hogy fogy a nepesseg.
Aaaaaaaaa.....
Remelem a fonokod jo fej lesz!
Van valamilyen tüneted?Én nem biztos, hogy merek pénteken tesztelni. :( Munka előtt mindig rosszabb volt csalódni.
25, 26 napos általában. Nem volt rajta csak az egy csík. Holnapután még tesztelek, aztán telefonálás a kalliba. Jó lenne ha nem kellene mennünk egyáltalán , nehogy még nyáron. Komolyan nem értem az ilyen embereket!
majd pénteken, akkor lesz a 14. nap, s van itthol egy 10-es tesztem. Aztán ha negatív is, 18. szedni kell a bogyit.most nagyon fáj a derekem és már kezd a fejem is-azt hiszem szunditok egy kicsit.
Nálad mi újság? Mikor tesztelsz?
Szia!
Péntekre nem vártam! De most is érdekes, reggel volt egy kicsi, de most már csak nagyon kevés barna! A munka miatt! Tréningre kell mennem , amit sajnos most nem mondhatok vissza, így nem tudom megoldani:-( Nagyon padlón voltam emiatt,de már elfogadtam! De megígérte a főnököm,hogy több ilyen nem lesz:-)
Nagyon sajnálom-szellemcsík sincs rajta? Hány naposak amúgy a ciklusaid?
Én nyelvtanárként dolgozom, nyelvi iskolában-és fullos az órarandem, s mindig délelőtt vagyok, így szeinte nem tudnak szakosan helyettesíteni. Nem konkrétan nekem modték, csak célzás volt szerintem, vagy másra gondoltak, h nem igaz, hogy nem lehet menni délután, meg hogy nem jobb lenne esetleg nyáron olyan vizsgálatokra jelentkezni. Szóval ma még nem beszéltem a főnökkel, de pénteken sort kerítek rá
Hello-most értem haza és csak most olvasom-keddre vártad pedig te is? nagyon sajnálom :-( És miért marad ki ez a hónap majd?
Nálam ez már a spontán hónap volt!:-( Neked viszont szurkolok!:-)
A beavatkozást követően normális, nem kell aggódnod miatta.
Nekem ez már az ötödik inszem volt, eddig nekem is így volt. Most viszont annyira bíztam, hogy sikerült, amikor megjelent a pecsételés.A Párom még mindig bízik, persze legbelül én is egészen addig, amíg meg nem jön, de eléggé rossz hangulatba kerültem.:((
Sziasztok.olyan kérdésem lenne hogy inszem után normális ha van egy kis vérzés?
Szia, sajnálom! Nekem se sikerült az első, és nekem is maradt egy tüszőm, így most nálam is spontán hónap van, de az is sikerülhet:)
További ajánlott fórumok: