Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia, sajnos nekem is így volt. Kezdett elmúlni a mellérzékenység, aztán meg is jött:( De amíg nem jön meg, ne add fel!) Mindenkinél máshogy lehet!:)
Szerintem nem mindenkinel jelentkezik a mellfajdalom mint terhessegi tünet, legalabbis nem kezdeti tünetkent.Nekem pl meg eletemben nem fajt menstruacio elött. Szerintem ne add fel :)
Sziasztok csajok!
Nekem ma reggel megjött:-( de ez az inszem is kimarad:-(
Sajnálom!!!:( Biztos sikerülni fog a következő, ne add fel semmiképpen!!
Sziasztok Csajok!Tegnap nagyon lkeseredtem, mert egyre kevésbé fáj a cicim...Itt a neten eddig csak egy csajszit olvastam, aki így is terhes volt. Szerintetek a mensi előtti cici fájdalmat ugyanaz okozza, mint a terhességit?Most annyira bíztam, hiszen volt az a köztes pecsételés, ami eddig nem volt...
Teszteltem ma, és negatív. Ma volt két hete az inszem, amúgy a 26. napon vagyok. Nem nagyon reménykedem .
A főnökeim rendesek, mindig elengednek . A napközis kollégám helyetesit ilyenkor, ő is nagyon rendes. A többiek meg nem érdekelnek.
Mit szóltak be?
Mikor tesztelsz? Hanyadik napon vagy? A munkahelyed hogy viseli ezt az egészet. Én tegnap hallottam egy beszólást a főnöktől-és így egy kicsit kibuktam. Mondjuk nekem 120 km távolságra van a dokim.
Mit mondott a doki? Nekem a vetélés amikor elkezdődött akkor néztek-és 12, 5 volt-majd 3 napra rá már csak 4. Gondolom téged is visszarendeltek 2 nap múlva.Hátha csak emelkedni fog, bizz benne. Hanyadik napon vagy?
A ketto ugyanaz, csak az egyikben millileterhez viszonyitanak. Tehat: 1 mlU/ml = 1 U/L
azért kérdezem, mert ez lett a mai véreredményem, és nem tudom most mi van :(.
HCG 3,8 U/L
Referencia nem terhes esetben: <2,7 U/L
---------------------------------------------------
Sziasztok!
Tudja valaki hogy ha a vérből nézik meg a HCG mértékét, akkor van e különbség ha U/L van írva az érték mellé vagy mlU/ml?
Nekem azt mondta most a dokim, hogy ekem is kevés lesz a 2 doboz utro, hogy menjek a házi orvosomhoz és ő is felírhatja.
Köszi,remélem cisztám nem lesz egy műtétem volt egyik petevezetőmet lezárták.nem akarok több zűrt.
Köszi aranyosak vagytok.a gyogyszer elfogyott nincs több utrom.2 doboz napi 4.eddig tartott 15 nap.nem gyogyszertári volt de a nevét nem tudom fejből.a rossmanba vettem.mig nem jön meg remény van,talán csak lassabb a szervezetem.jövő hétfő vagy kedd uh
Főleg ha nem jön meg.jó hogy vagytok!!!
Nekem kevesebb lett a verzesem és hamarabb el is múlt.
Csak annyit, hogy magasabb dozisban (150mg) kaptam a Clostyt.
Szia!
Most a 3. inszemél én is utrot használok 2x2 hüvelygolyóként. Eddig mindig crinone gélt használtam, de nekem nem maradtak meg eddig a babák-lehet másért, így most azt lecseréltük. Az sokkal jobb volt alaklmazni-az csak egy kis műanyag és felnyomod belőle az anyagot-és ez neekem az utronál egy kicsit gusztustlan és szerintem nem is olyan higénikus. Na de a babáért mindent. A crinone nem folyt vissza, hanem kis darabok formályában távozott-a férjem szerint undi volt-itt pedig ez a visszafolydogálás. Szóval szerintem mindegyiknek van előnye és hátránya is-de reméljük nekem majd most ez a sok utro beválik, és másnak is.
Nagyon sajnálom, de még szerintem ne add fel-gyógyszertári tesztet használtál-és hanyast, hanyadik napon vagy. A biztonság kedvéért nem árt 2 nap múlva is csinálni a tesztet-és addig használni a gyogyit-mert ha abbahagyod és baba van-akkor kilökődik. Szerintem még várj-de ez csak az én tanácsom és tapasztalatom.
Sajnálom:-((( de ne add fel legközelebb biztos összejön :-))
Szia, nekem is maradt egy ciszta, de a doki szerintem inkább csak a sárgatest..nem értek hozzá. Viszont így ebbe a hónapban nem lehet stimulálni. Egy hónap neked is kimaradt?
Sajnálom lajra!
Nekem sem sikerült az első:-( És a menszeszem csak barnázgatás volt , az első nap elég sok, aztán másnaptól már szinte semmi!
Nekem visszamaradt két "ciszta"! Ami a doki szerint inkább tüsző!
Ebben a hónapban lenne a második inszem, de nem biztos ,hogy fogunk tudni menni:-( Kitartást neked!!
Hát igen, mikor nekem megjött én padlón voltam, de már nem érdekel az egész.
A fene. Na de nem kesergünk, csak épp egy picit, de a következőnek sikerülnie kell, mi mind anyukának születtünk, és leszünk is!!!! :)
Hát igen, én se hittem már benne mikor a 13. napon negatív lett a tesztem. De én éreztem is hogy meg fog jönni, minden jel arra utalt.
nem, csak ennyi hogy az inszem utáni 3.héten uh, meg addig egy teszt. Akkor gondolom ma már nincs utro, holnap, holnap után bizti megjön.A párom reménykedik, meg biztat engem is, hogy "hülye teszt lehet hogy..." mondtam hogy nem hiszem drágám, de ha igen jövő héten megtudjuk. :)
Hát akkor amíg azt szeded nem is fog megjönni. Szerintem várj még 1-2 napot, és tesztelj újra. Ha akkor is negatív akkor hagyd abba a gyógyszert? Vagy milyen instrukciót kaptál a dokitól?
Ma vagyok az inszem után 15 napon, és kaptam utrot.
Akkor gondolom egy két nap és a vörös inges rám tör. :( :)
Aha nekem megjött az inszem utáni 15 napon. Te most hányadik napon vagy? Lassan már a ciklusom felénél járok:) Én viszont nem szedtem semmi progeszteronpótló gyógyszert az inszem után, te szedsz? Mert ha igen, akkor amiatt nem jön meg.
További ajánlott fórumok: