Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
köszi!! :)
gondolok majd rád én is, Gül Baba!!
Szia Szamóca,
nekem kedden lesz UH, hét vége felé valamikor inszem, de szurkolok Érted :) Minden rendben lesz, majd mesélj!
Mandella Neked is puszi, majd írj, hogy hogy Vag!
szia!
Jobb oldalt 2db 19mm,1db 16mm
Bal oldalt 20mm,18mm,17mm
Az elözőnél is 5 volt , akkor is megcsinálták!
Nem mondta,hogy sok:-) Írok mindenképpen!
Sziasztok! Ma voltam ultrahangon és 6db szép nagy tüszőm van! Hétfőn inszem!
Gül baba te mikor mész?
Ti hallotatok olyanról hogy legyengült immunrendszer esetén könnyebben összejön a baba? :)
Szerdán volt az első inszemem, a klinikáról már úgy jöttem ki hogy kezdtem tüsszögni, aztán egyre jobban kijött rajtam a nátha. Elég gatyául vagyok, még jó hogy itthon vagyok ma, és tudok pihenni...
Szerencsére lázam nincs.
Én is rengeteg tesztet csináltam, és csak akkor volt 2 csík amikor terhes lettem. Én dpo utáni 12.napon láttam először a halvány második csíkot, és rohantam vele a páromhoz, hogy nézze meg, látja-e ő is. És utána szépen lassan egyre erősebb lett... :)
Szóval ha 2 csíkot látsz, akármilyen halványan is, akkor van hcg a véredben.
Ja, és kb. nekem is 10 perc elteltével jelent meg a második csík. Nem tűnt el, egész nap azt nézegettem, hogy van ott valami vagy csak szeretném... Sőt kolléganőmnek mutattam a fotót, mire mondta: Ahh, nem vagy terhes...
Sok szellemképes tesztet néztem neten, ez is olyan volt.
Ami jó trükk, lehet itt olvastam: gondolom telefonnal le tudod fotózni. Utána képszerkesztővel sötétítsd, vagy emeld a kontrasztot. Ha ott a csík, erősebb lesz!
Szia Pumukli!
Az én saját tapasztalatom szerint nincs száradási csík. Ha látsz valamit, akkor ott van valami!!!
Amikor én teszteltem sok-sok negativat, mindig konstans egy csíkom volt. És akkor amikor babás lettem, a 13 dpo-n lett egy eszméletlen halvány második is. Ami a vicc volt, hogy 15 dpo-n szintén alig látható csík volt, én sem tudtam biztosan, hogy az-e...
Ezért én fogtam egy pohár vizet, és beletettem abba is egy tesztet, na az egyértelműen 1csíkos volt.
Szóval, ha látsz egy akár káprázatnak tűnő 2.-at, az nem véletlen.
Sziasztok!
A véleményetekre és a tapasztalatotokra lenne szükségem-szerintem itt már mindenki sajnos gyakorlott tesztelő.
Minden teszten van száradási csík? Tehát ha negatív akkor is látjátok, hogy hol lenne ha pozitív lenne halványa?
Tudom sok minden van róla a neten, de én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi?
Szellemcsíknak vagy száradási csíknak nevezhető e az , amit más is lát?
A száradási csík eltűnik e ahogy szárad?
Tudom a vérvétel a biztos, de ezt most csak kíváncsiságból kérdezem.
Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?