Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sziasztok
Pest megye posta ma lesz már végre vagy ma sem ?
Szia!
Az a rossz hírem hogy hivatalosan nem, mert törvény szerint a 28500 Ft (mindenkori öregségi nyugdíj minimuma) alatt van, de gyakorlatilag igen. Én tavaly decemberben jártam úgy, hogy a NAV diákhitel tartozás miatt lekapott belőle 12 ezer forintot. Nagyon kellemes volt a Karácsony. A bank és a NAV egymáshoz küldözgetett, minden létező követ megmozgattam, de nem kaptam vissza sajnos. A bankban azt mondták volt olyan akinek a párja tartozása miatt családi pótlékból vontak le, mert közös volt a számla. Pedig ezt sem tehették volna meg, mivel a csp. a gyerek után jár, nem a szülőnek.
28001 ft feletti összeget azt igen, ha van szülési költség vagy gyerektartás akkor a pénzed 50%-t, ha 28001 ft alatt van akkor is.
Egyébként NEM! CSAK AZ A KETTŐ MIATT!
Ha ilyen problémád van kérd postára akkor nem fér hozzá.
Minnél előbb intézkedj!
Egyébként a bank valószínűleg felszámolja az inkasszó rátételének és levételének a díját ami 3-5000 ft lehet.
Be kell menni a bankba és ott valamennyi pénzt kiadnak. Ilyenkor azt hiszem nem tudod használni a kártyádat, azért kell bemenni.
POSTÁRA KÉRD AZT NEM TUDJA LEVENNI ÉS AZONNAL INTÉZD EL!
Sziasztok.
Mikor várható Szabolcs megyében az FHT utalása OTP-számlára?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a a szociális segélyt le veheti a számláról? A
Végrehajtó 😯
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?