Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Szia! Én eddig az fht kaptam, de ugye tudjuk felülvizsgálat lesz, én meg nem kaptam munkanélküli segélyt szerinted én azt megigenyelhetem? Tudom hogy az sem sok ,de sajnos olyan nehéz kisgyerek mellett munkát találni ,de keresek! Az is vmi ha megkaphatnám!
Köszönöm a válaszod!
Üdv mindenkinek Baranya megyében december 17-én utalnak, hétfőn 20-án lesz számlán, postán 22-én.
További szép napot.
Most írtam a kormányzati ügyfél vonal élő chatre.
Ott engem erősítettek meg , hogy a vészhelyzet lejárta utáni 2 hónapig kell kiküldeni a felülvizsgálati papírt. Magyarul nem vehetik el amíg tart a vészhelyzet.
Úgyhogy nem értem én ezt mit akarnak.
Nekem most hozta a postás a felülvizsgálati papírt.
Nem tudom igazolni a 30 napot.
Remélem még a januárit megkapom. Azt elvileg 17.én utalják postán.
Egyébként jó nagy kibaszás ez az egész elvileg vészhelyzet alatt nem kéne, hogy elvegyék.
De hát ezek a férgek kiszámíthatatlanok.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?